maanantai 3. tammikuuta 2011

MUMMOTYYLIIN


Taattua mummotyyliä: pitsinen korkeakauluksinen pusero ja kameekoru. Koru on Etsystä, se on amerikkalainen 1960-luvun pukukoru, josta tykkään hurjasti. Kameekorut ovat kauniita, pidän erityisesti naishahmojen taidokkaista hiuslaitteista ja siroista profiileista. Asua tasapainottamassa olivat vaaleansiniset vähän rönttöiset farkut, jo parhaat päivänsä nähneet. Paita Vila, neulebolero kirppikseltä, koru Etsystä.

Niin, ja arvonta on suoritettu. Onnettarena toimi tahmasorminen kolmevuotias, joka onki vanhanaikaisella tyylillä lipukkeen Fortum & Masonin posliinisesta stilton-juustopurkista. Onnellinen voittaja on Pike, laitathan sähköpostilla osoitteesi, niin saat palkintosi postiin vielä tällä viikolla :-) Kiitos kaikille osallistujille, palaan ehdotusten pariin ennemmin tai myöhemmin !

6 kommenttia:

 1. Todella upea tuo koru! Itseltäni löytyy samanlainen, mutten ole uskaltautunut sitä käyttämään vielä. Ehkä jonain päivänä...

  VastaaPoista
 2. Voi elämän kevät! Mä just vuosi sitten panin kirppikselle just samanlaisen neuleboleron! Aargh. Ikinä ei saisi hävittää mitään. :P

  Koru on kaunis. Ja sopii hyvin tuohon!

  VastaaPoista
 3. Purnau: tämä koru ei ole mitenkää erityisen arvokas, kaunis vain. Käytä ihmeessä omaasi, tai laita se ainakin esille jonnekin :-)

  Ninnuska: ihan totta ! Itsekin olen kierrätysvimmassani laittanut eteenpäin sellaista, joka on harmittanut ihan älyttömästi jälkikäteen. Mutta kun kaikkea ei voi säästää... Tykkään tuosta boleron epämääräisestä väristä paljon. Ja kiitos :-)

  VastaaPoista
 4. Mummotyylissä on tyyliä! Harmittelen hieman, etten oman rakkaan isoäitini poismenon jälkeen halunnut hänen kameekorujaan juuri mummotyylin vuoksi (ajattelin niin eri tavoin kuusi vuotta sitten) ja korut jäivät äidilleni. Ehkä saisin niitä lainaan.

  Bolerosi väri on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ohana kamee. Äitini keräilee erilaisa vanhoja kameekoruja. Rintaneuloja, sormuksia korvakoruja ja riipuksia. Ihania, joskus olen juhlatyyliin lainannutkin jotain.

  Mukavaa vuoden ensimmäistä tiistai päivää! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos :-) Korulla piristää helposti yksinkertaista neuletta ja sillä on kätsä kiinnittää vaikka huivi. Ja kyllä vain täälläkin mennään koko ajan enemmän ja enemmän mummolinjalle, mitäköhän seuraavaksi ? Ainot ?

  Mukavaa tiistai-iltaa ! :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !