keskiviikko 12. tammikuuta 2011

AIKA OIVAA
Hanna kyseli parempaa kuvaa tästä Oiva Toikan sinisestä vaasista. Tässähän se, ja samalla tuli kuvattua muitakin aarteita saman kaapin kätköistä. Kaikkia lintuja en viitsinyt kuvata, teillä lienee oikein hyvä käsitys siitä, millaisia Oiva Toikan linnut ovat noin ylipäätään. Tai minun mielestäni ne ovat aikalailla samanlaisia, väritys vain vaihtelee ;-)

Omat suosikkini näistä lasiesineistä ovat tuo vihreä pullo ja juuri tämä sininen maljakko. Yritin googlettaa tietoja maljakosta, mutta en löytänyt ainakaan nopealla haulla mitään infoa. Maljakko ja sen kaveri, tuo sininen lintu, on tehty joskus 1990-luvulla, tekstistä en valitettavasti saanut kunnolla selvää. Toivottavasti kuvasta ja tästä vähäisestä informaatiosta on kuitenkin jotain iloa ! :-)

9 kommenttia:

 1. Tuo vihreä pullo on huisin hieno lasiesine. Väritys on niin mainio, että toimii varmasti katseenvangitsijana ihan yksistäänkin.

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreä pullo on upea. Mitään muuta ei tarvita kuin se ja kaikki on siinä. Onko sinulla pullon tietoja?

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis väri vaasissa. Huomaan että kaikki minun maljakkoni ovat valkoisia tai kirkkaita. Pari värillistäkin voisi eksyä joukkoon. Selailin vanhempiakin tekstejä ja ihailin vaatteita, kyllä vain on kauniita! Etsy on mahtava paikka. Aikaa se vain vaatii, tarjontaa vähän liikaakin ehkä? Mutta enemmän pitäisi sitä hyödyntää ehdottomasti. Paikka täynnä kaikkea kaunista ja persoonallista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä! On ollut jotenkin harvinaisen ankea päivä (ilman mitään erityistä syytä) ja kaipasin jotain, joka piristäisi ja toisi väriä. Tämä postauksesi teki sen! Rakastan vihreää ja suomalaista muotoilua, nyt samassa paketissa. Mieli lepää. :)

  VastaaPoista
 5. Vihreä pullo on kieltämättä herkullinen yksilö. Pohjassa on teksti: O.Toikka , Nuutajärvi, mutta ei vuosilukua.

  Kirsikka: kiitos :-) Ja tosiaan, Etsy on aivan mahtava paikka. Yritän pitää itseni erossa siitä, kovinkaan hyvin siinä onnistumatta...

  lumiomena: no jopas sattui osuvasti sitten, hyvä ! :-)

  VastaaPoista
 6. Vihreä pullo on todella kaunis muodoltaan ja ihanan pirteä väriltään! En ihmettele, että se päätyi kuvattavaksi...

  VastaaPoista
 7. Purnauskis: kyllä vain :-) Kiva, että tykkäsit sinäkin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Täytyy koittaa selvitellä, mikä tuo maljakko on nimeltään ja saisiko sitä vielä jostain. On nimittäin aivan upea!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä etsintöihisi ! Kerrothan, jos löydät samanlaisen jostain !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !