torstai 20. tammikuuta 2011

AINA VAIN AMY !


Adoptoin Tuialta tämän ihanisen Amy Butlerin Lotus-sarjan Lacework-kankaan, ihan vain siksi, että se on hurjan kaunis kuosiltaan ja lisäksi ruskeapohjainen. Kangasta on yhteensä lähes kaksi metriä eikä minulla ole mitään käsitystä siitä, mihin sitä käyttäisin. Olohuoneeseen se pyrkii koko ajan, vaikka olen yrittänyt kietoa sitä itseni päälle siinä toivossa, että se suostuisi muotoutumaan joksikin vaatteeksi. Vaan ei. Sohvatyynyjä voisin tietysti miettiä, mutta se tarkoittaisi joidenkin tyynyliinojen poislaittamista, koska muuten sohvalle ei tyynyjen lisäksi mahdu istumaan. Toisaalta, jos sohvalla ei istuta, päällisiä ei tarvitse pestä eikä sohvatyynyjä pöyhiä. Herra Howard on nimittäin täysin untuvilla täytetty ja vaatii ( tai vaatisi ) jatkuvaa huolenpitoa näyttääkseen hyvältä. Asioilla on siis puolensa ja puolensa. Kangas menee ehkä hetkeksi "funtsimispinoon" .  Kaikki hyvät tai itse asiassa mitkä vain ideat otetaan kiitollisena vastaan !

5 kommenttia:

 1. Huomenta!

  On kyllä kaunis Amy. Noi pitsimäiset kuviot tekee siitä erityisen hienon. Ja tykkään pinkistä ja oliivista. Ruskeasta myös, mutta omassa elämässäni en oikein osaa ruskeaa käyttää mihinkään paitsi lapsilla sitä on vaatteissa. Sun myötä olen alkanut miettiä ruskeita asioita.

  Eka ajatus oli, että voisi ommella ihanan duffelityyppisen ruskean vakosamettitakin (hupullisen) ja käyttää tota vuorina.

  Sitten tietenkin kelasin läpi just sohvatyynyt, peiton (tota toinen puoli, paksu vanu väliin ja vaikka tummanruskea - tai pinkki - satiini toiselle puolelle, tai tekoturkis ja toi - ei siis ihan perinteistä tilkkupeittoa), kangastaulu (taitaa olla jo ihan out), verho, pöytäliina. No jaa.

  Entä jos löytäisit kirppikseltä jonkin pienen hauskan nojatuolin ja päälystäisit tolla? Vaikka tuo ei ole huonekalukangasta, niin se saattaisi kestää, jos takapuolelle silittäisi kunnon tukikankaan.

  Tällaisia tuumii aamutuimaan,
  Anu

  VastaaPoista
 2. Pieni torkkupeitto minullekin tuli mieleen.Tuota toiselle puolelle ja tuo tekoturkis oli aika hauska idea.Itse laittaisin ehkä silkkiä toisen puolen niin ei sähköistytä hiuksia jos pötköttelis sen alla sohvalla.Kaunis kangas!

  VastaaPoista
 3. Sun kuvissa kangas on niin paljon kauniimpi kuin mun kangaspinossa ryppyisenä ja unohdettuna :D Toivottavasti keksit sille käyttöä!

  Vinkkinä vielä, että selaa Etsyä tuon kankaan nimellä, löydät monia kivoja ideoita. Mä ehkä tekisin laukun ja jämistä tekisin johonkin vaatteeseen yksityiskohtia. Tai sitten lapsoselle mekon. Tai itselle hameen. Tai... Anun ehdottama verhoilukin voisi olla aika ihana ajatus!

  VastaaPoista
 4. Petriina, onpa kaunis kuosi!

  Tuo muistuttaa hiukan meidän makkarin päätyseinän tapettia. Sen nimi on Salainen puutarha. Vain nuo keltaiset puuttuvat.

  VastaaPoista
 5. Aamutuima-Anu: kiitos tosi kivoista ideoista, joita oli ihan kadehdittavan monta ! Miksen mä ikinä keksi mitään ??? Nauratti tuo " ruskeita asioita " -hih. Mä taas laitan sun piikkiin osan mun kiinnostuksesta väreihin :-)

  Rimpsukaisa: tekoturkisjuttu jäi noista Anun ideoista parhaiten mieleen mullekin. Olen jossain nyplinyt sellaista karvapeittoa ja se oli ihana !

  Tuia: kiitos, kun maltoit luopua tästä. Tosiaan, voisin piipahtaa Etsyssä hiukan tutkimassa... on muuten sun vika, että olen törsännyt sinne niin paljon rahaa ;-)

  Leena: eikö olekin ihana ! Laitanpa Googleen tuon tapetin nimen, pitää nähdä millainen ihanuus se puolestaan on.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !