tiistai 4. tammikuuta 2011

VÄRITERAPIAAOlen lomalla, mutta arki on alkanut kuitenkin. Ihan hyvä niin, koko poppoon rytmit olivat ihan pois paikoiltaan juhlaputken jäljiltä. Toki vieläkin aamulla nukumme juuri niin kauan kuin nukuttaa, sehän on lomassa ihan parasta ! Mutta muuten arki rullaa eteenpäin, syödään tavallisia ruokia, tehdään kotihommia ja samalla suunnitellaan hiukan sisustusta. Joulu on kerätty pois lähes täysin ja jotain pientä piristystä kotiin pitäisi keksiä.

Siivoaminen ja turhan tavaran pois laittaminen selkiyttää ajatuksia kummasti. Sitten voi miettiä, että puuttuuko oikeasti jotain tai mikä paikka vaatii pientä kohennusta.  Päiväpeitto tytön sänkyyn tulee ihan tarpeeseen, vaikka aina en kylläkään noudata tuota tarveharkintaa... Kankaat ovat pääosin Amy Butlerin, vanhempaa mallistoa nämäkin. Etsystä, tietenkin. Värit ovat hehkuvan kauniita ja sopivat isoäitini vanhaan punaiseen sänkyyn mainiosti. Ninnuska  on ystävällisesti lupautunut toteuttamaan tämänkin projektin. On minulla omakin ompelukone, mutta jostain syystä vähän pelkään sitä. Ja tosiaan, tämänkin projektin. Vastaanotin nimittäin Ninnuskalta tänään laatikollisen kaikkea hurmaavaa, niistä tosin enemmän sitten myöhemmin.


10 kommenttia:

 1. Ihan mun värejä. Muutama sama kangaskin kuin mulla.

  Lumiomenan arvontalinkki (kuva) ei muuten toimi, siinä lienee http kahdesti peräkkäin.

  anu

  VastaaPoista
 2. Mä muistelinkin, että olen jossain muualla kuin Etsyssä ihaillut osaa kankaista :-)

  Kiitos, korjasin linkin. Kertaalleen jo fiksasin sitä, mutta olin näköjään huolimaton, htt oli jäänyt vielä ekstraa... mutta nyt pitäisi sen olla ok.

  VastaaPoista
 3. Oh no. Mun on äkkiä klikattava itseni pois täältä. Aivan liian kauniita kankaita!

  VastaaPoista
 4. Ai mitkä kankaat ja värit! Odotan, että pääsen näkemään lopputuloksen :)

  VastaaPoista
 5. Onpa tosiaan kauniita! Ihanat värit. (Mäkin tunnistan tuolta jotain omastakin kangaslaatikosta löytyvää :D )

  VastaaPoista
 6. Ihania värejä! Ja mulla on myös noita kankaita, ainakin tuota pallollista :)

  VastaaPoista
 7. Tekeepä hyvää nähdä raikkaita värejä. Joulun jälkeen koti on hetken aikaa jotenkin "autio" ja siksi jonkinlaista uudistusta kaipaa. Minä tilasin mieheltä, joka tulee töistä kotiin ruokakaupan kautta, leikkokukkia tuomaan hieman uutta tuulahdusta tammikuuhun.

  VastaaPoista
 8. Amy Butler on kyllä mestari näissä kangasasioissa ! Kyllä varmasti tulee esiteltyä lopputulos, sitten joskus. Idea on jo valmiina, kiitos Ninnuskan ja Etsyn :-)

  lumiomena: olit mielessä, kun tätä kirjoittelin. Kukkia ja jotain uutta raikasta kotiin autiota joulunjälkeistä tunnelmaa karkoittamaan :-)

  VastaaPoista
 9. Minä aivan voimaannuin näistä väreistä! Mitä olisikaan väritön elämä...

  Minäkin pelkään ompelukonetta;-) Tytär vei omansa pois, kun muutti kotoa. Sain käyttää hänen konettaan joskus verhojen ompeluun - valvonnassa! Olen maailman epäteknisin henkilö...

  VastaaPoista
 10. Leena: nämä värit kyllä virkistävät ihanasti ! Ja omeplukoneesta: jotenkin pelkään, että se haukkaa minua sormeen, samalla tavalla kuin se syö kangasta ;-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !