torstai 13. tammikuuta 2011

CONFESSIONS OF A CONCEALAHOLIC


Tilasin itsenäisyyspäivän tienoilla muutaman kosmetiikkatuotteen, osan niistä joululahjaksi. Paketti saapui perille EILEN. Tämän "päiväkirjan" katsoin olevan tarpeellinen itselleni: silmien alla avolouhokset, väsyneet silmät, näppylöitä, pigmenttihäiriöitä... Meikkisetti on nimetty hauskasti, kuten Benefitin tuotteet yleensäkin. Sisältö on kelpo tavaraa, Erase paste ja  Boi-ing ainakin. Peittokyky ei näillä ole ihan niin hyvä tummille silmänalusille kuin mitä olisin halunnut; toisaalta aika harvalla on tällaista silmänalusongelmaa kuin minulla. Edes Joe Blascon Tatttoo cover ei pysty peittämään näitä tummia rinkuloita :-/  Pienemmät ärsytykset Boi-ing peittää mainiosti ja kahdesta eri sävystä saa miksattua itselleen juuri passelin sävyn. Mitenkään erityisen käytännöllinen tämä paketti ei kokonsa ja parin irtoputelin puolesta ole, mutta eihän tällaisen nyt toki tarvitsekaan olla käytännöllinen, sehän pilaisi ilon koko jutusta !


Hetkellisesti jo riemastuin, kun luulin löytäneeni Mitä Parhaimman Ripsivärin jo lopetetun Lumenen Star Effectin tilalle. Benefitin BadGal ei kuitenkaan pitänyt pillisuorien ripsieni taivutuksia, vaikka muuten se teki ripsistä oikein nätit, tuuheat ja pitkätkin. Etsintä jatkuu...

3 kommenttia:

 1. olipa houkuttelevan näköinen pakkaus, käytännöllisyydestä viis veisataan jos meikit on pakattu noin hauskasti. koskaan en olekaan kuullut edes moisesta merkistä, pitääkin mennä heti tutkimaan tarkemmin heidän tarjontaansa :)
  oma kestosuosikki ripsiväreissä on kanebo sensai 38, enkä muuta edes suostu enää käyttämäänkään ;)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa olin kirjoittamassa kuin Jenni, harvinaisen herkullinen pakkaus! Leikkisä ja ylellinen samalla kertaa.

  Minä olen myös Kanebo Sensei-ripsivärin ystävä, joskin harja siinä saisi olla parempi. Olen laiska käyttämään silmämeikin poistoaineita ja siksi tuo ripsari sopii minulle :)

  VastaaPoista
 3. Pakkaus on tosiaan herkullinen, ja kätevää on, että näin pystyy testaamaan useampaa tuotetta ennenkuin päätyy hankkimaan mitään täysikokoisena.

  Itselleni ei sovi tuo Kanebo/Sensai yhtään, se ei tee ripsilleni MITÄÄN.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !