sunnuntai 2. tammikuuta 2011

VUOSI 2010 KUVINALämmin kiitos jokaiselle lukijalle jokaisesta käynnistä ja kommentista. Yksin tässä puuhassa ei ole mitään mieltä. Toivottavasti vuosi 2011 on täällä blogimaailmassa yhtä mukava ja antoisa kuin viime vuosikin. 

Nyt lenkille ja sitten virittäydytäänkin lomatunnelmiin !

13 kommenttia:

 1. Kiitos tästä katselmuksesta. Kyllä suomalainen vuodenkierto on ihanan ihmeellinen asia. :) Pidin tavattomasti talvikuvistasi sekä kuvista, joissa on kastehelmiä ruohikolla sekä harava syksyisellä pihalla. Niissä jotenkin ilmentyy kuvanottotunnelman hetki niin hienosti.

  Tänään onkin ollut hyvä päivä lenkkeillä.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ja kauniita kuvia vuoden varrelta. On se kyllä hienoa, että on eri vuodenajat. Mukavaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuvakooste! Kiitos vuoden 2010 parhaista blogihetkistä -vuoden 2011 ajankohtaisia aiheita jo odotellen. Mukavaa alkuvuotta! :D

  VastaaPoista
 4. Vau, ei tuohon voi muuta sanoa. Ihanaa ja antoisaa uutta vuotta siullekin!

  VastaaPoista
 5. Yhteinen kiitos kaikille :-)

  Himoshoppaaja: vielä saattaa olla tulossa yksi viime vuoteen liittyvä juttu, riippuen siitä, miten ajoissa lapset menevät nukkumaan ;-) Ja kiitos samoin !

  VastaaPoista
 6. Sinulla on mahtava kamerasilmä. Minuun tallentui talvinen ikkuna sekä kesäaurinkoinen kuva, sillä Mirkka Rekola on tehnyt runot niille molemmille!

  VastaaPoista
 7. PS. Siis: kesäaurinkoinen kuja;-)

  VastaaPoista
 8. Leena: kiitos, kiva kuulla :-) Pidän kuvaamisesta ja haluaisin kehittyä siinä.

  Kati: kiitos :-)

  Turha kai sanoakaan, että kuvia on tuhansia ja olisin voinut käyttää valitsemiseen päiviä. Halusin kuitenkin mukaan sellaisia kuvia, joita täällä on ollut jo aiemmin esillä. Kiitos vielä kaikille <3

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän upeita kuvia! Noista kuvista näkee tosi hyvin upeat ja selkeät vuodenajat, joista saatiin nauttia; talvi oli kylmä ja luminen, kesä lämmin (/kuuma) ja aurinkoinen, syksy upea kaikissa väreissään. :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !