sunnuntai 30. tammikuuta 2011

KOKEILTUAVälillä sitten nautitaankin kaikesta siitä, mitä on joskus tullut haluttua ja hankittua. Ei minulla siis sellaista missiota ole, että jättäisin itselleni vain tavaroista välttämättömimmän. Vaihtoehtoja pitää olla esimerkiksi vaatteissa ja asusteissa, mutta tavaravuoren kohtuullistaminen ja tarkempi harkinta hankinnoissa on päämääräni. Haluaisin ympärilleni vain todella mieluisia ja tärkeitä asioita, kauniita, ainutlaatuisia, tai käytännöllisiä. Meijerielämästä löytyy oikein sopiva puheenvuoro asiasta, sellainen, jonka itsekin olisin toivonut osaavani kirjoittaa. 


Pitkään harkittuani ( kyllä ! ) ostin kameraani kaukolaukaisimen. Olen lähes ainoa, joka kuvaa meidän perheessä ja siksipä esimerkiksi koko perheen potretteja ei juurikaan koneeltani löydy. Jospa nyt saisin aikaiseksi ottaa edes muutaman kuvan, jossa olemme kaikki. Tämä tietysti edellyttää yhteistyötä, jonka löytymisestä en ole yhtään varma...  Tietysti tuota uutta härpäkettä piti kokeilla asukuvien ottamiseenkin, sillä olen lievästi sanottuna tuskastunut peilin kautta kuvaamiseen. En kyllä tästäkään tavasta oikein tykännyt, tunsin itseni suoraan sanottuna vähän pölhöksi. Mutta tulipahan kokeiltua !

Laukku Mulberry ( 2ndhand ), huivi Etsystä, tunika Lexington, housut ?, kengät Timberland

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu! Minäkin tunnen säännöllisesti syyllisyyttä ostamisesta, koska on selvää, että ostan vaatteita paljon enemmän kuin oikeasti tarvitsen. Toisaalta olen monessa muussa asiassa hyvin tarkka ja harkitseva ostaja. Aika monilla on joku "heikkous", mihin tuhlaa rahaa. Itse haluaisin päästä ensisijaisesti eroon virheostoksista eli vaatteista, jotka jäävät lopulta käyttämättä, kun eivät tunnukaan omilta. Ne harmittavat (varsinkin, jos ovat olleet kalliita).

    Mutta viisaita sanoja kirjoitat, kohtuullistaminen on hyvä päämäärä ja siihen aion itsekin pyrkiä. Se vaan on niin vaikeaa... :)

    VastaaPoista
  2. Mollyhullu: kiitos :-) Olen samanlainen, en osta harkitsematta oikeastaan muuta kuin vaatteita ja asusteita, sisustusjutuissa, lasten leluissa ja kaikessa muussa olen paljon tarkempi ja harkitsevampi. Ja käytettyä suosin, mutta saattaahan sekin kannustaa jotain muuta kuluttamaan enemmän, " kun kirpputorilla tästä pääsee sitten helposti eroon ".

    Vaikeaahan se on, mutta askel kerrallaan... sekin on jo jotain, että miettii asiaa :-)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !