sunnuntai 23. tammikuuta 2011

KERROKSIAKerrostamisella on hyvät puolensa, ainakin talvella. Mekkoset ja muut lyhythihaiset/hihattomat saa käyttöön vuodenajasta riippumatta siten, että alle tai päälle pukee pitkähihaisen mekon tai paidan. Neuletakit ovat oivia  pidettäväksi mekkojen tai paitojen kanssa. Bolerot, huivit ja kaulurit ovat lemppariasusteitani, joilla ilmettä saa vaihdettua helposti. Yleensä käytän kahta tai kolmea yläosaa päällekkäin, jalassa on farkut/sukkikset ja sukat, kaulassa on huivi tai kauluri tai sekä että, lisäksi tietysti kengät, laukku, takki... aika paljon kuorittavaa, mutta hauskaa on se, että yhdistelmien mahdollisuudet ovat rajattomat...

Pidän siis tämän hetken pukeutumismahdollisuuksista kovasti, siitä, että on valinnanvaraa suuntaan jos toiseenkin. Itselleni sopii tällainen runsaampi tyyli hyvin, minimalismi, suoralinjaisuus  ja minä emme ole ystäviä, emme sisustuksessa emmekä pukeutumisessa. Nautin erilaisten yhdistelmien kokeilemisesta ja vanhan ja uuden sekoittamisesta. Välillä tekee omastakin vaatekaapista oikein kivoja löytöjä ja tuotteita tulee otettua aktiivikäyttöönen vuosienkin tauon jälkeen. En siis ole ollenkaan sitä mieltä, että kaikki ne vaatteet , joita ei ole viimeiseen vuoteen käytetty, joutaisivat kiertoon. Joskus pienellä fiksauksella tai kokeilemalla eri yhdistelmiä saa vanhankin vaatteen toimimaan hyvin edelleen. Toki auttamattomasti liian pienet tai suuret vaatteet joutavat eteenpäin ja toivottavasti siten pääsevät käyttöön jollekin muulle. Takki ja mekko Odd Molly, alusmekko Cream, laukku Mulberry ( 2ndhand ), saappaat Timeberland, hanskat ja masat H&M.
12 kommenttia:

 1. Joo tää kerrosjuttu on niin mun mieleen. Multakin repsottaa aina monen monta helmaa ja kerrosta takin alta.
  Ja mitä tulee tohon vaatteiden pois heittoon, niin sama linja myös. Joskus joku ikivanha juttu sopiikin yksiin jonkun uuden kanssa. Mä olen huono heittään mitään kiertoon. Ainoastaan väärän kokoiset ja virheostokset lähtee pois :)

  VastaaPoista
 2. Lehtokotilo: kiitos .-)

  Emilia: kerroksissa viehättää juuri se monimuotoisuus ja loputtomien yhdistelmien mahdollisuus. Laitan kiertoon kaiken sopimattoman, virheostoksia onneksi tulee harvoin ( lähinnä kirppisostoista osa on sellaisia, siellä kun ei pääse sovittamaan eikä ole aikaa fundeerata ), mutta hyvin istuvat ja hyväkuntoiset vaatteet säästän kyllä, jos vain säilytystila antaa myöden. Toisinaan kyllä hermostun itseeni ja raakkaan kaappeja vähän rankemmalla kädellä ja kadun sitä sitten jossain vaiheessa myöhemmin... Sellaista periaatetta ylläpidän välillä, että jos yksi tulee sisään, niin yksi vastaava lähtee ulos. Toimiin välillä paremmin, välillä huonommin...

  VastaaPoista
 3. Pidän kovasti tyylistäsi. Itselläni on ongelma farkkulegginsien / kapeiden farkkujen kanssa. En osaa pitää niitä ilman, että tunnen olevani takaisin teini-ikässä 80-luvulla. :) Siksi on joskus vaikea keksiä, mitä laittaa tunikan tai mekon kaveriksi, koska rakastan erilaisia mekkoa. Ja neuletakkeja! Niitä ihanampia vaatteita ei olekaan.

  VastaaPoista
 4. lumiomena: Kiitos :-) Ihmeellistä muuten, olen elänyt teini-ikää samoihin aikoihin, eikä minua ole ainakaan toistaiseksi haitannut kyseinen asia. Ihan hyvä niin, koska monet mekot ja tunikat jäisivät käyttämättä silloin, en ole sukkahousujen ystävä. Vaikka täytyy myöntää, että nyt on kivoja sukkiksia saatavilla. Neuletakit ! Niitä ei voi olla liikaa ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihana kokonaisuus! :) Itse olen vasta hiljattain löytänyt Mollyt, mutta huiveja olen rakastanut aina.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :-) Huivit ovat helppoja ja käteviä asun piristäjiä... niitä myös tarttuu helposti matkaan, kun tarvitsee jotain pientä kivaa ;-)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis takki ja ihanaa kerrospukeutumista! Poistin aiemman viestini, kun siihen tuli virhe. :-)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :-) Roskisnappula onkin oikein kätevä, paitsi jos sitä painaa vahingossa...

  VastaaPoista
 10. Hei !
  Aivan ihania nuo kerroskuvat ♥ ! Mahtavaa että myös talvella voi pukeutua romanttisesti. Nyt kyllä kokeilen samaa myös itsekkin... Aikomuksena tilata netistä alusmekko ja jokin päällysmekko:)

  VastaaPoista
 11. sarituulikki: kiva, että löysit tiesi tänne ! Ja kiitos. Itse asiassa minä pukeudun kesällä vähän yksinkertaisemmin, tosin riippuu hiukan keleistä, että miten yksinkertaisesti. Alusmekoilla ja -hameilla saa kivaa vaihtelua pukeutumiseen kyllä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !