lauantai 8. tammikuuta 2011

TURKOOSI LAUANTAI


Selvästi minulla on menossa jokin ( harvinainen ) värikausi. Todelliset värifriikit tietysti nauravat, nämä omat väri-innostukseni ovat varsin vaatimattomia verrattuna monen muun väri-iloitteluun. Ja jotta elämästäni ei tulisi liian räikeää, yhdistän aina kaikkeen valkoista ja ruskeaa, tietenkin ;-) .

Tänään on turkoosi päivä. Joulusta riisuttua kotia piristää kukkakimppu Oiva Toikan huikeassa turkoosissa maljakossa. Lasi on päivänvalossa niin kaunista ! Päälle on puettu myös turkoosia ( kera vaalenasinisen, ruskean ja valkoisen ). Olen vallan ihastunut tähän villaiseen Odd Mollyn Lovely Knit -nuttuun. Se on ihanan pehmoinen ja samalla sopivan jämäkkä. Väri vain vaatii ehdottomasti kasvoillekin jotain eloa, ainakin sipauksen poskipunaa ja hiukan ripsiväriä. 


Mukavaa lauantaipäivää kaikille ! Kunhan  ensin selviän  kaikesta pakollisesta ,  aion  kääriytyä loppupäiväksi ( vähän turkoosiin ) Belleen  ja lukea yhden hyvän kirjan loppuun. 

12 kommenttia:

 1. Ihana villatakki ja mukava väri! Näinköhän minäkin innostun turkoosista, joka ei ole ikuna kuulunut vaatevarastooni... :)

  VastaaPoista
 2. Raikkaankauniita kuvia! Turkoosi tuo kevään mieleeni. Pidän turkoosista kovasti, mutta en ole osannut käyttää sitä itse. Viime keväänä tosin ostin yhden turkoosin huivin, jota pidin aika paljon.

  Saanko kysellä, vaikka olet ehkä siitä jo kirjoittanutkin, että mikä tunika tuon suloisen Lovely Knitin alla on? Se on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Muuta turkoosia ei minulla sitten yhtä huivia lukuunottamatta olekaan, mutta nämä vain sopivat niin kivasti yhteen, että niitä on ihan pakko pitää :-)

  lumiomena: tunika on Odd Mollyn Hands of a Lover -mallistosta ( muistaakseni talvelta 2007 ), en muista mallin nimeä kylläkään. Omani olen ostanut käytettynä eBaysta.

  Kiitos :-)

  VastaaPoista
 4. Taivuit siis villaan :) Ihana!!! Turkoosi on jotenkin niin huippu väri!

  Mukavaa lauantai iltaa!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla!Löysin Uuden kuun Emilian kautta tänne ja klikkasin itseni heti lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. Emilia: taivuin ja tykkään :-) Turkoosi on ihanan raikas.

  Rimpsukaisa: kiitos ja tervetuloa :-) Kiva saada uusia lukijoita !

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit tunika ja neuletakki! Turkoosi on ihanan raikas väri.

  VastaaPoista
 8. Voisitko ottaa tuosta Oiva Toikasta kokovartalokuvan? Näyttää pienenä vilauksena sen verran upealta, että olisi kiva nähdä kokonaisuus! Tai jos tiedät vaasin nimen, kerrotko, niin voin koittaa googlettaa :)

  VastaaPoista
 9. Voin ottaa kokovartalokuvan kyllä :-) Vaasin nimeä en tiedä, se on äitini peruja ja muistaakseni tehty joskus 1990-luvulla.

  VastaaPoista
 10. Tällä blogikierroksella tulikin useassa paikassa vastaan turkoosia! Joskus sen hylkäsin, nyt täytyy kyllä palata uudestaan sen pariin!!

  VastaaPoista
 11. Jenni: kyllä vain kannattaa, turkoosi väri piristää jotenkin ihanasti tässä pimeydessä ! Ja kesällä se on kaunis, kun iho saa hiukan väriä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !