torstai 16. joulukuuta 2010

VAALEAA




Vaaleaa ja pehmeää sekä lämmintä. Päällä ne yhdet ja ainoat, jo hiutuneet farkkulegginssit. Uusia ei todennäköisesti tule, ellen löydä vastaavia "mattinykäsiä" mistään.

Neule By Lysgaard, tunika Odd Molly Angelou dress, toppi Vero Moda, leggarit H&M, villasukat lahja ystävältä, koru Etsystä.



Blogini lukijoille on tiedossa pieni arvonta: jättämällä kommentin ja kertomalla postausehdotuksesi olet mukana pienen yllätyksen arvonnassa. Luvassa on jotain pientä kivaa INGLOT:ilta, todennäköisesti luomiväri tai huulikiilto jossain vaaleassa ja neutraalissa sävyssä. Koskapa kaikki eivät varsinkaan tähän vuodenaikaan ehdi blogeissa kovinkaan usein vierailla, niin pidän auki mahdollisuuden osallistua arvontaan vuoden loppuun.

24 kommenttia:

  1. Ekana mukana! :)
    Haluan edelleen kuulla niistä kirppisasioista ja siitä mikä tarttuu mukaan ja mikä ei.

    Tuo "mattinykäset" oli päivän paras, en ainakaan itse ole kuullut termiä aiemmin. Ja P.S. _melkein_ sovitin yhtä OddMollyn mekkoa tässä eräänä päivänä. Onneksi ei ollut mun kokoa.

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Minulla löytyy kaapista kolmet farkkulegginsit, vaikka ne eivät välttämättä ole kaikista imartelevimmat näille jaloille ;)

    VastaaPoista
  3. Kivan vaalea asu! Mulla on tänään käytössä ekaa kertaa tummansininen lovely knit, ja olo tuntuu tosi tummalta näiden kuvien jälkeen :)
    Farkkuleggarit on mulle hiukan hankalat, kun kokoja ei tahdo löytyä. Joudun ostamaan yleensä tavis pillit, joita myydään tuumamitoituksella vyötärö/lahje. Mutta nythän mun pitääkin käyttää niitä mekkoja :D

    VastaaPoista
  4. Hihhei, mukana! 8)

    Mua harmittaa kun mun jaloille ei sovi tuo tyyli - tunika/mekko, tiukat farkut ja villasukat :p Mun koivet näyttää kahdelta makkaralta nakin kuoressa.

    VastaaPoista
  5. Ja se postausehdotus :D
    Mä haluaisin edelleen nähdä sun kirppislöytöjä ja asuja!

    VastaaPoista
  6. Mukana :)

    Minä toivon lisää samaa: ihania ruokaohjeita, kauniita kirppislöytöjä, laukkuja ja muutakin muotia ja sitä lifestyleä ;)
    t. Tuija

    VastaaPoista
  7. Petriina, ihana nimi sun blogilla. En ole oikein muotiblogityyppiä...esittelen itse seuraavaksi pinkit Reinot;-) Missä sun kirjablogi on? Silkkiä ja samettia voisi olla kirjablogin nimi myös. Etsin sun kirjoja...huhuuuuuuu!

    VastaaPoista
  8. mukana arvonnassa!!

    Haluaisin jatkossa lukea asuista, laukuista ja lifestylestä!!

    Sulla on muuten ihana päivän asu..

    VastaaPoista
  9. Mukana ollaan!

    Olisi kiva lukea postaus jouluvalmisteluistasi. Mitä kaikkea perinteitä siihen kuuluu, ruokia, juomia, ihmisiä jne.

    Mukavaa joulunodotusta! :D

    VastaaPoista
  10. Heissan kaikki :-) Ja kiitos kommenteistanne. Lisää samaa sillisalaattia ( lifestyleä ? ) on varmasti luvassa ja lupaan toteuttaa myös joulu- ja kirppispostaukset.

    Mirka: et varmaan ole kuullutkaan, koska minä olen sen keksinyt :-D ( tai ainakin tietääkseni )

    Kirsikka: kiva "nähdä" sinua täällä !

    Emilia: onko luvassa kuvia siitä lovely knitistä ? Olen hieman kade hankinnastasi ;-)

    Ninnuska :-D Liioittelet hivenen !

    Tuia: Määrittele lifestyle ;-)

    Leena: Silkkiä samettia on Maria Langin kirja, kuten ehkä tiesitkin ? Mun kirjat löytyy tuolta säälittävästä sivupalkista ja muutamasta postauksesta, en kertakaikkiaan ennätä lukea tarpeeksi tällä hetkellä :-( enkä osaisi kyllä varmaan kirjoja analysoidakaan. Luen viihtyäkseni. Ja heh, tämä EI ole muotiblogi, satun vain pitämään kauniista vaatteista siinä kuin hyvästä ruoasta tai mielenkiintoisesta kirjastakin :-)

    lattenainen: asuilta ja laukuilta ei täällä voi välttyä :-)

    Himoshoppaaja: mukavaa joulunodotusta myös sinne :-) Kiitos ideasta.

    VastaaPoista
  11. vähän hankala antaa postausehdotuksia, kun en tiedä mitä haluat paljastaa blogissasi...

    tykkään vaatemaustasi, se on kivan ajaton ja tyylikäs. lisää sisustusjuttuja olisi kiva lukea. kosmetiikasta olisi kiva lukea, "päivän meikki". ja aamuisista hiusrutiineista, miten laitat hiuksesi aamuisin. jos haluat kertoa, niin työstäsi olisi kiva lukea ainakin joku lyhyt postaus. minusta maisemavalokuvasi ovat jänniä, niitä lisää!

    VastaaPoista
  12. Mä yritin miettiä, mikä tässä blogissa on kivointa, mutta tosi vaikeaa. Tykkään sun ottamista valokuvista. Vaatteet on tosi kiinnostavia ja kauniita. Ruokaohjeet on aina kokeilemisen arvoisia. Inglot-kiinnostuksen sä herätit jne.

    anu

    VastaaPoista
  13. Hei! Tykkään kovasti asupostauksistasi. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  14. Kaunis villatakki.

    Pidän kovasti blogisi yleisilmeestä ja teemoista. Tammikuussa kaipaisin postausta siitä, miten tehdä kodista vähemmän ankea ihanan joulutunnelman jälkeen (tarkoitan sitä, että jouluasustaan riisutti koti on jotenkin paljas, vaikka siellä olisikin kaikki samoin kuin ennen joulun aikaa).

    VastaaPoista
  15. Pike kommentoi ja osallistuu arvontaan!

    Todella onnistunut asuvalinta -pehmeyttä ja romantiikkaa! Odotan lisää asupostauksia. Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
  16. Mukana arvonnassa :) Postausehdotuksia on hiukan vaikea keksiä näin ihkauutena lukijana, mutta hmmm...laukut tietty aina kiinnostavat ;)

    VastaaPoista
  17. Mä niin tykkään sun ottamista valokuvista, esittivät ne mitä tahansa.. Eli lisää niitä!

    VastaaPoista
  18. Mukana! Minäkin pidän kovasti näteistä valokuvista. Viimeisin postaus oli niin kaunis!

    VastaaPoista
  19. No niin, Mr. Mac tuli huollosta Ms. Modeemin kanssa ja nyt näyttäisi netti toimivan paremminkin hyvin ! Kiitos kaikille osallistujille, hyviä ehdotuksia on tullut :-) Valokuvia varmasti riittää, pidän kunnia-asianani sitä, että kaikki kuvat ovat itse ottamiani, hyviä tai huonoja, mutta kuitenkin.

    Ani: hihii, tukkapostausta en tee, koska siitä olisi iloa aika harvalle: täällä mennään pese ja pidä linjalla. En jaksa enää tehdä hiuksilleni mitään, ne vain elävät omaa elämäänsä :-D Kosmetiikasta voisin taas kirjoitella vaihteeksi hyvinkin. Työasiaa pitää miettiä.

    Anu:kiitos :-)

    Päivi J. :asuja on luvassa kyllä :-)

    lumiomena: heitit haasteen, johon haluan palata. Ja kiitos :-)

    Pike: kiitos :-) Hyvää joulua Sinulle myös !

    Soccermom: nimimerkkisi on hauska ;-) Laukut tosiaan ovat aina kiintoisa kohde :-)

    Minka: kiitos. Ja niitä varmasti tosiaan tulee lisää :-)

    Purnau: heissan ja tervetuloa :-) Ks. edellinen vastaus.

    VastaaPoista
  20. No mä käyn täällä aina kun ehdin :) Sun tyylis on edelleen oikeen kiva joten kaikki kiinnostaa

    VastaaPoista
  21. Mukana arvonnassa :)

    Mä pidän myös sun blogin fiiliksestä, ja näistä kuvista. Aika harvassa blogissa (mukaanlukien omani...) on ulkokuvia - olen kovasti tykännyt sun "Kuukausikuvaraporteista", eli kannahan jatkossakin kameraa ahkerasti mukanasi ;)

    VastaaPoista
  22. Osallistun arvontaan! Toivon postausta hiuksiin liittyen. Nimim. Rölli.

    VastaaPoista
  23. kauniita kuvia, taulumateriaalia ihan ehdottomasti.. ;) ja hyviä ruokavinkkejä, kokeiltuja ja loistaviksi koettuja :)

    VastaaPoista
  24. Höh, mä taidan olla jo myöhässä... Ehdotan kuitenkin aiheeksi sitä, kuinka meikkisi rakentuu (mitä ensin, mitä sitten, millä välineillä jne.) ja toiseksi sitä, mitä kaikkia kerroksia sinulla on joissain asuissasi yllä - vaikuttaa siltä, että usein on useampi kerros kokonaisuutta kasaamassa :)

    En onnistu jostain syystä jättämään kommenttiani google-tilillä, mutta toivottavasti nimi näkyy kuitenkin... Hanna P

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !