maanantai 27. joulukuuta 2010

VIELÄ PIKKUISEN JOULUALasten jouluriemua on hauska seurata. Joulupukki on tietysti se tärkein ja toki ne paketit myös. Tänä vuonna paketteja ei tullut mitenkään älyttömästi ja osa lahjoista oli pehmeitä, mikä on vanhemmille aina iloinen asia.  Uusista leluista riittää leikittävää pitkään. Nyt vain pitäisi tehdä kaappeihin tilaa ja laittaa vanhoja leluja kiertoon. Tämän olemme jo lasten kanssa sopineetkin, mutta saa nähdä miten toteutuksen kanssa käy.

Mukavia välipäiviä kaikille ! Nauttikaa lomasta te, joilla sitä on. Itselläni on kuuden päivän työputki meneillään ja vapaa koittaa vasta ensi sunnuntaina.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia.. Koita jaksaa töissä. Täällä Thaimaan Phuketissa on hieno ihailla kaikkea suomalaiseen jouluun liittyvää.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikku-sormet ja "petsit". Joulupukillakin näyttää olevan sopivan punainen nenä. ;) Mukavaa Joulun jälkeistä elämää!

  VastaaPoista
 3. Joulupukki oli meilläkin niin odotettu ja mieleinen :) Pakko kysyä, että mistä tuo tytön muffinsimekko on? Se on ihana. Yksi ihanimmista, joita olen nähnyt.
  Tsemppiä työputkeen!

  VastaaPoista
 4. Ja täällä Suomessa on vähemmän hienoa ajatella, miten lämmintä ja aurinkoista jossain muualla on :-D

  Mukavaa joulunjälkeistä elämää myös Himoshoppaajalle :-) Jos nimimerkistäsi voi jotain päätellä, niin kulta-ajat ovat juuri nyt ?

  lumiomena: kiitos :-) Muffinssimekko ei ole mekko vaan kokoessu, Etsystä. Niitä saa varmaan vieläkin eli jos haluat tarkempia koordinaatteja, niin laita viestiä :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !