perjantai 3. joulukuuta 2010

BACK TO BASICS




Eli takaisin siihen aiheeseen, jonka vuoksi blogini muistaakseni ylipäätään aloitin. Vaatteisiin siis. Tämä on ollut kovassa käytössä, päällä tänäänkin. Haikailen samaa neuletta jossain sinisen tai harmaan sävyssä. Neuletakit ovat niiin käteviä, syksyllä/keväällä/kesällä ne menevät näppärästi takkina ja talvella lämmittävät mukavasti toisen takin alla. Laadukkaita neuleita vain alkaa olla vaikea löytää, tai ainakaan kovin edullisesti ei hommasta selviä, mikäli hakee nyppyyntymätöntä ja hyvin istuvaa yksilöä. Ykkösinhokkini kaikista vaatteista ( tukisukkien, sukkahousujen ja kerrastojen rinnalla ) on halpa akryylineule, joka pilleröityy heti ensimmäisessä käytössä. 



Neuletakki Odd Molly, farkut ja aluspaita H&M, pellavapaita Banana Republic, säärystimet NoaNoa, saappaat Octopus, koru Etsystä

12 kommenttia:

  1. Kaunis neuletakki!
    Tykkäisin juuri tällaisesta lookista itsekin, mutta silti tuntuu, että kuljen nuhruissa kotiäitivaatteissa päivästä toiseen..

    VastaaPoista
  2. Ihana neuletakki! Osaatko sanoa vieläkö just tuon värisenä voisi jostain löytää?
    Muutenkin päivän asusi on todella todella kiva.
    Hyvää itsenäisyyspäivän viikonloppua sinulle.

    Marie

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu. Ja ihan mun näköinen. :)
    Mulla on tää sama puuvillainen tumman violettina, pinkeillä yksityiskohdilla. Tykkään tosi paljon ja käytän tosi usein. Tänään just tilasin villaise version tumman sinisenä. Jotenkin ajattelin, että se sopis mun vaatteiden väreihin paremmin kuin muut kauden värit. Jos sitten keväällä saisi irti jonkun vaalean ja puuvillaisen.

    Musta on tuntunut jotenkin vähän hassulta tehdä näitä asupostauksia, kun ihan vahingossa ne on blogiini tullut. Tykkään kuitenkin niin paljon lukea näitä blogeja, että jotenkin innostuin.
    Ei kai haittaa, jos laitan sut tonne blogilistalleni u.k. suosikit blogiin!?

    VastaaPoista
  4. kaakao: niksi on se, että kaikki kamalat ja nuhjuiset vaatteet huit helkkariin ja vaatekaappiin vain kauniita ja kivoja vaatteita ! Sitten ei ole vaihtoehtoja ;-)

    Marie: en ole tähän kyseiseen väriin törmännyt hetkeen missään enkä nopealla googlettamisella löytänyt tätä :-/ Malli on siis Lovely Knit ja väri powder .

    Emilia: Ja sulla oli tänään mun toinen suosikkineuletakki kuvissa, Tenfold knit, jota mulla on kolme eri kappaletta :-D Tummansininen minuakin kiinnostaa, mutta ehkä puuvillaisena sitten kuitenkin. ja ei tietenkään haittaa, kivahan se vain on ! :-)

    Ja yhteinen kiitos :-)

    VastaaPoista
  5. Olen pitkään miettinyt Odd Mollyihin sijoittamista ja tuo neuletakki on niin nätti (varsinkin puuterin värisenä) että se voisi olla ensimmäinen kohteeni :)
    Täytyy kuitenkin miettiä toinen väri tilalle jos puuteria ei vastaan tule. Mistä Petriina yleensä hankit Odd Mollysi? Kaikki vinkit otetaan vastaan iloiten :)

    Marie

    VastaaPoista
  6. Odd Mollyja on kertynyt vuosien varrella kohtalaisen monta vaatekaappiini, enkä muista läheskään kaikkien alkuperää. Ensimmäiset kappaleet olen hankkinut sellaisesta liikkeestä, jota ei enää ole. Netistä ostan suurimman osan, noista linkeistä tuossa sivupalkissa löytyy ainakin Lisen ja Nola, joista olen tilannut. Bohemian Designilla on iso valikoima myös. Wishwear tulee mieleen kotimaisista verkkokaupoista. Helsingissä Odd Mollya myy ainakin Womena ja Aleksi 13. eBaysta olen ostanut jotin, samoi Huutiksesta. Hiukan on into laskenut ostaa käytettyä, kun feikkejä on tullut vastaan :-/

    VastaaPoista
  7. Heh! Tuo on kyllä kieltämättä sellainen niksi, että ei voi olla toimimatta! Mulla ehkä suurimpana murheenä on kuitenkin raskauden jälkeen sinnikäästi kroppaan jääneet kilot, jotka eivät innosta pukeutumaan "kunnolla". Ensin siis niistä eroon ja sitten vaatekaappi uusiksi!

    VastaaPoista
  8. Oi, kaunista!

    Sanon taas, kuten olen sanonut ennenkin: miinus 15-kiloisena pukeutuisin hyvinkin samalla lailla.

    VastaaPoista
  9. Minäkin kuulun heihin, jotka miettivät Odd Mollyn neuleeseen sijoittamista. Pidän kovasti osasta Odd Mollyn vaatteista (suosikkivaatemerkkini on Noa Noa, osin hintansakin vuoksi) ja mietin, että ostaisinko netistä vai kaupasta. Ehkä ensin on hyvä mennä sovittamaan vaatteita kauppaan. Millaiset valikoimat tuolla Aleksi 13:ssa on? Kuulin vasta pari viikkoa sitten, että siellä viidennessä kerroksessa on näitä hieman erilaisia, ihania vaatteita.

    Se on totta, että halvalla ei kovin hyvää neuletta saa ja nyt valitettavasti tuntuu, että kohtuuhintaisissakin alkaa laatu huonontua.

    VastaaPoista
  10. kaakao: ymmärrän tuon tilanteen. Onneksi muoti on nyt aika anteeksiantavaa, tunikat ja mut loimet peittävät aika hyvin ;-)

    Atsalea: höpöhöpö -15 kg kanssa :-)

    lumiomena: Aleksi 13:n valikoima on aika suppea :-/ Ehkä Womenassa on aavistuksen parempi valikoima, mutta ei sekään ole kovin laaja. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkaamassa ja sovittamassa, niin että tietää vähän mitoitusta ym.

    VastaaPoista
  11. Kaunis neule ja trendikäs yhdistelmä! Hihittelen tuota kommenttiasi akryylineuleista -siis niin totta! Hyvää neulelaatua on muutenkin vaikea löytää, vaikka olisi valmis maksamaankin! Merinovilla on aina hyvä valinta, mutta toki eroja niissäkin...

    Mukavaa lauantaita! :D

    VastaaPoista
  12. Kiitos :-) Ja inhoan tosiaan sitä nyppyyntymistä, argh. Ja valitettavasti hinta ei aina kerro totuutta, sehän olisikin liian helppoa.

    Merinovilla on ihanan pehmoista ja pysyy kyllä komeukseni mukaan yleensä hyvänä.

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !