tiistai 4. syyskuuta 2012

TAPETTEJA II

Juhannusruusu
1920-luku
Sabloni
Kultalautanen
Lukko

Kuvat Pihlgren & Ritola

Taas muutama tapettivaihtoehto. Ei väsytä yhtään, vaikka yleensä olen tähän aikaan jo unten mailla. Syynä " valvomiseen " on turhan myöhäinen jumppa ja sitä seurannut mööpelivalssi ( oma idea, joten ei auta valittaa ). Tutkailen siis  Pihlgren & Ritolan valikoimaa, jälleen kerran. Oikeasti, kuka haluaa päättää ? Oma ykkösvaihtoehtoni tupaan on tuo ylin Juhannusruusu ( kiitos, Nanna ! ) , mutta mies antoi sille täystyrmäyksen. Uh. 1920-luku taitaa olla liian tyylikäs, vaikka siitä periaatteessa pidänkin paljon. Sablonissa hauskat värit, Kultalautasessa mukavan pyöreä ja runsas  kuviointi. Lukko on vilahtanut blogeissakin tosi usein, mutta tuo keltainen vain on niin raikas. Ihanan rasittavaa tällainen runsaudenpula !

Mööpelivalssin seurauksena sain muuten oman toimipisteen tänne ylös, jee. Vihdoinkin sellainen mukava oma kolonen, jossa voi rauhassa viettää hetken. Alakerran viritelmä vaan ei toiminut ja ruokapöytä onkin ollut sitten jatkuvasti rasittavan täynnä kaikenlaista sälää.  Kuvia seuraa kyllä, jahka kamerani suostuu yhteistyöhön.

Mukavaa alkanutta viikkoa !

11 kommenttia:

 1. Aivan sairaan ihania nuo kaikki! :D

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, siksi niistä onkin vaikea valita ! Kaikkea kun ei voi kerralla laittaa yhteen eikä kahteenkaan huoneeseen ! :)

   Poista
 2. Noi on kaikki hyviä! Samaten Siltakulman Marin viimeisimmän jutun kuvassa oleva vihreä tapetti : )

  Arvaa, mun mies piti aamulla puhelinpaltsua meidän yläkerran rakenteilla olevassa tilassa, johon on siis tuleva kylppäri. Tai sit ei, koska hän ilmoitti ulos tullessaan, että siitä voitaisi tehdä hänelle työhuone ja vain erillinen vessa sinne.
  Se oli itse asiassa ihan loistava idea, koska tuon tilan ikkunasta on parhaat näkymät (meidän talon kuvaa katsottaessa se ylin ikkuna). Ja ihan rehellisesti me ehkä tarvittaisi se työtila. Ovellinen sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta joskus on sielun hyvä viivähtää ihan omissa oloissaan. Kuten Hotelli Tornin näköalavirkistämössä :)

   Poista
  2. Pitääkin käydä snuuppaamassa se vihreä ! :)

   Hyvä idea mieheltäsi, mä olen ihan onnessani tästä pienestä omasta kulmauksestakin. Ovi olisikin ihan luksusta !

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on oikeastaan tositosi kiva. Se menisi kivasti sen Viinirypäleen kanssa myös !

   Poista
 4. Ou mou, teidän pitää aloittaa neuvottelut. Mies siis valitsee yhden ja sinä toisen ( juhannusruusu on sun!). Sitten vaan kompromissi kahdesta seuraavasta. Tai jälleen sun ja mun valinta. Demokratia on tapettien vAlinnassa nähdäkseni ihan mahdoton yhtälö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan huonoja neuvottelemaan, molemmat olemme niin varmoja omasta visuaalisesta näkemyksestämme. Juhannusruusu se siis on ( ja haluan päättää ne loputkin ;) ).

   Poista
 5. Ääni 1920-luvulle...:) Harmooninen väri. Rauhoittava. Johanna taitaa kyllä olla oikeassa, demokratia on mahdotonta tapettien kanssa...:)

  P.S. Blogissani on viesti sinulle. Käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1920-luvussa on tosi kaunis juuri tuo sininen väri.

   Kiitos, käyn katsomassa ! :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !