sunnuntai 23. syyskuuta 2012

SYYSKUUN SEKALAISET ( JA ARVONNAN VOITTAJA )


Kiva pidennetty viikonloppu alkaa olla takana. Olen oppinut uutta urakalla ja virkistynyt muutenkin aina yhtä viehättävässä Helsingissä, erinomaisessa seurassa ja kauniissa syyssäässä. Pää pursuilee kaikenlaista, uutta tietoa ja suunnitelmia tulevasta. Lainassa olevaa kamerarunkoakin pääsin tänään testailemaan, sen suhteen kuitenkin päätös on tekemättä. 650D, 60D vai 7D, ei osaa päättää ( tätäkään asiaa ). 7D olisi jo varmaan tilattuna, mutta sen tarvitsema tietokoneen päivitys vaatii vähän miettimistä. Enkä tiedä, että tarvitsenko oikesti niin hyvää kameraa, lähes kaikki kuvat päätyvät kuitenkin vain omalle koneelleni.

Kaappeihin raivasin tilaa uudelle talvitakille ja yhdelle neuleelle, joka oli saatava siitä huolimatta, että en todellakaan tarvitse yhtään mitään neulottua, en huivia enkä muuta. Karsea, koko päivän kestänyt kaatosade on hieman latistanut tunnelmaa ja sotkenut suunnitelmia muuten , mutta pakkohan tähän on taasen varmaan tottua. Huoh. Talvivaatteita sortteeratessani löysin jostain laatikosta yhden hauskan irtokauluksen, jonka olen ostanut Bardolinon markkinoilta. Se näyttää käsin virkatulta ja käy hyvin yhteen erityisesti mustan yläosan kanssa. Muitakin mukavia irtsareita löytyi, mm. yhdet pitsiset kalvosimet ja säärystimet. Ja ikivanhan palmikkoneuleisen hupparinkin kaivoin esille ja asettelin parhaalle paikalle, se on varsin ajankohtainen nyt.

Ja ne Susannan Työhuoneen ihanat rätit ! Tällä kertaa arvonnan suoritti random.org, en päästänyt tahmanäppejä kulhon ääreen. Voittajaksi arvottiin Tilda Vanilla , laitatko meiliä pikkupetunia@hotmail.com, niin toimitan tietosi eteenpäin. Kiitos kaikille osallistuneille ja mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle !3 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kaunis tuo pitsikaulus, kuten tuo neulekkin! :) Näin totta tosiaan se syksy on saapunut ja joutuu kaivamaan kaiken maailman takit ja neuleet esille. Harmi. Mutta on syksyssä puolenssakin, jos se vaan olisi sellaista kuivaa ja aurinkoista -sade ei nappaa. Harmi etten voittanut rättiä, mutta onnittelut voittajalle minultakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivaa ja aurinkoista mullekin, kiitos ! :) Neule on aika ihanan muffeli, mutta aikas lämmin... no, kohta sillekin on käyttöä vaikka kuinka. :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !