perjantai 28. syyskuuta 2012

PERJANTAINA


Käsi ylös kaikki, joiden mielestä esimerkiksi juuri lasten kenkähankinnat ovat mieluisaa puuhaa ? Uaah, ellen olisi tiennyt, että huomenna on lauantai ja pakollisia menoja on nolla kappaletta, olisin varmaan jättänyt homman sikseen. Vääriä malleja, värejä ja kokoja oli kyllä tarjolla vaikka kuinka, mutta voi hyvänen aika, miten vaikeaa oli löytää sopivaa lenkkariparia esikoiselle koossa 31-32.  Sushitarjoilu siirtyi aikapulan vuoksi huomiselle, mutta eipä tuo haittaa, saa ainakin väkerrellä niitä kaikessa rauhassa. Huomenna pitäisi varmaan perehtyä myös hieman hunningolle jääneisiin asunnon ulokkeisiin, parvekkeeseen ja pihaan. Hmmph. Märkien kasvinraatojen käsitteleminen vesisateessa ei tosiaankaan kuulu lempipuuhiini sekään. Onneksi näillä näkymin pääsen lepuuttamaan hermojani Kallismaan rauhaan sunnuntaina, siellähän saa rauhassa vain oleskella, juoda kahvia ja ottaa valokuvia. Odotellessa.


4 kommenttia:

 1. Mä niiiiiin inhoan kenkien ostamista lapsille. Arrgh... Rasittavaa puuhaa. Ja miten aina on se just oikea koko lopussa.

  Tänään myös kirosin kun piti itselle löytää uimapuku, siis uimahalli käyttöön. Siisti, ei liian paljastava (kun lasten kanssa peuhaa altaassa ettei pullahda mitään mistään esiin) muttei liian mummomainen eikä sitten liian sporttinenkaan..ja joku kiva löytyi ja löytyi jopa mun kokoa mutta hinta olikin liikaa ja piti tyytyä sitten siihen halvempaan ja vähemmän kivaan. Pläh..Usein ale-jututkin jää ostamatta kun oma koko puuttuu. Just mun säkää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkien ostaminen lapsille on toisaan ihan hirveän tuskaisaa puuhaa ! Jos löytää jotkut ihan ok:t , niin niistä ei ole kokoja, tämä on vakiokuvio. Mrrh.

   Ylipäätään juuri tuo, että pitää hankkia pakosta jotain on ihan syvältä. Silloin ei tyypillisesti löydä mitään muuta kuin älyttömän hintaisia tai karseita vaihtoehtoja. Kaikki kivat ja sopivan hintaiset sopivassa koossa ovat luonnollisesti ihan loppu..

   Poista
 2. Lasten kengät on paha. Ja vielä se, että pitää olla siistit tennarit, kouluun tennarit ja liikuntaan ym.... Ja pian pääseekin ostamaan jo talvikenkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kenkäostoksia tosiaan riittää... siihen vielä lisää luistimet, monot, kumpparit ja mitä niitä onkaan !

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !