tiistai 18. syyskuuta 2012

KYLPYLÄKAUPUNGIN SYKSY


Olen aika pahassa aikakapeikossa sunnuntain työkeikasta ja  omien sekä lasten harrastusten aikatauluista johtuen. Lainaan siksi omia vanhoja kuviani, kukaan ei ole nimittäin ottanut uusia ! Olen eilen ja tänään sekä palellut jäähallilla ja tänään myös hikoillut jumpassa. Olemme yrittäneet löytää jonkinlaisen tasapainon töiden,  harrastusten ja silkan vapaa-ajan kesken, mutta aikamoista säätämistä kaiken sujuminen silti vaatii, eikä aikaa millekään ylimääräiselle oikein tahdo jäädä, kun ne kotityötkin pitäisi jonkun hoitaa ... Pakollisia menoja ei todellakaan ole joka illalle, mutta silti tuntuu siltä, että vuorokauden tunnit loppuvat ihan kesken ainakin joinain päivinä. Yöunista ei voi tinkiä, viimeistään kymmeneltä on oltava nukkumassa tai sitten ei suju mikään, ei työt, ei jumpat, ei kodinhoito, ei valokuvaus eikä lastenhoito. Kukkumisessa piilee siis katastrofin siemen, ainakin jos minusta puhutaan. Olen oikeasti ja aidosti kateellinen niille, joille riittävät esimerkiksi viiden tai kuuden tunnin unet. Kaksi tai kolme tuntia lisää hereilläoloaikaa vuorokaudessa olisi vaatimaton toiveeni, mitenköhän se mahtaisi onnistua ?

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, koti-ikävä iski!! Nyyyh!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!
  Ihana blogi sinulla, ekaa kertaa täällä ja jään seuraamaan kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Niimpä niin! Itse olen kyllä kroonisesta univajeesta kärsivää tyyppiä ja ihan omaa syytäni. En vain osaa antaa nukkumiselle aikaa kuin sen 6 tuntia ja sehän näkyy.
  Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pitää rytmistä kiinni, koska muuten mun ( eikä monen muunkaan ) elämästä ei tule yhtään mitään...

   Kiitos, samoin sinne !

   Poista
 4. Täälläkin kärsitään univajeesta ja ihan oma vika. En vaan pääse nukkumaan riittävän aikaisin kun nautin illan hiljaisuudesta. Meilläkin tuo jäähalli on paikka, jossa aikaa tulee vietettyä useita tunteja viikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, houkutus valvoa on toisinaan suuri, varsinkin hulinapäivän päätteeksi.

   Jäähallissa ei ole muuten mitään vikaa, mutta jäädyn siellä aina ihan totaalisesti. Hrrr.

   Poista
 5. Upeita kuvia, kiitos! (Minäkin taistelen univajeessa. Olisinpa yhtä tiukka itseni kanssa unen suhteen kuin sinä. Olo olisi varmasti parempi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tosiaan, pakko pitää yllä rytmiä, muuten ei tule mistään mitään.

   Poista
 6. Allekirjoitan kaiken! Ihan samat ajatukset. Paitsi miinus jäähalli. Unta ihan liian vähän ja ei vaan kertakaikkiaan tahdo jaksaa... Huh.
  Hei, ihan mielettömän ihanat kuvat!! Syksy on upeaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miinus jäähalli, mutta plus pari muuta paikkaa ja plus pari lasta enemmän :) Yritän nukkua tarpeeksi, jotta jaksan tätä kaikkea edes jotenkin.

   Kiitos ! Syksyn hyvä puoli on kauniit värit.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !