sunnuntai 2. syyskuuta 2012

JOSKUS MUSTAAKIN ( ELI PÄIVÄN ASU )


Huomaan käyttäväni mustia vaatteita nykyään hyvin harvoin. Musta on jotenkin helposti aivan liian synkkä, ainakin tällaiselle vaaleaihoiselle, jolla on tummat silmänaluset. Kesän aikana on onneksi hiukan tullut päivetystä kasvoille, joten mustaakin väriä on tullut pidettyä jonkun verran. Tosi lähinnä pellavan muodossa,  eli pitämällä tätä ikuisuuden vanhaa pellavamekkoa aina tilaisuuden tullen. En koskaan silitä pellavaa, ripustan sen vain kuivumaan ja vedän sitten päälleni. Tykkään materiaalin rennosta ryppyisyydestä. Samalla tavoin käsittelen pellavaverhotkin, pesukoneesta suoraan ikkunaan. Säästää aikaa, vaivaa ja hermoja !

Huiviaddiktion lisäksi minulla taitaa olla neuleaddiktio. Ohi on menossa lyhyet puuvillaiset neuleet - kausi, poncho - kausi taasen on jo alkanut. Poncho on oikein kätevä, sen alle voi laittaa minkä tahansa pussi- tai röyhelöhihaisen paidan. Toisaalta, takkia sen päälle on turha yrittää survoa, joten paras aika käyttää tuollaista on juuri nyt.

Poncho Odd Molly, tunika Benetton, huivi Vintage by Fé, farkut kirppikseltä, kengät Vagabond,  koru Etsysta.

P.S. Myöhemmin lisää yhdestä uudesta seconhand-neuleesta, jollaista olen etsinyt pidempään. Perjantaina sellainen suorastaan tipahti syliin, eihän sille mitään voinut !


10 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !