lauantai 15. syyskuuta 2012

RAKASTU RÄTTIIN ! ( ARVONTA )


Monet varmaan ovat jo tutustuneetkin näihin ihanuuksiin. Kyseessä ovat siis Susannan työhuoneen mainiot bambuiset ja hauskat, pestävät ja kestävät tiskirätit, joiden kanssa siivoaminen muuttuu suorastaan mukavaksi puuhaksi ! Hankin itselleni pari kappaletta tuossa jokunen aika sitten ja ihastuin rätteihin ikihyviksi. Ja nyt voin siis ilokseni arpoa jollekin teistä kaksi vapaavalintaista kappaletta näitä rihanuuksia. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin, jossa kerrot suhteestasi siivoamiseen . Lyhyesti ja ytimekkäästi tai vähän pidemminkin. Arvonta-aika päättyy 23.9. 2012 klo 18:00. Good luck !

PS. Ajattelin itse hankkia näitä pieniksi lahjoiksi tulevalle pikkujoulukaudelle ( terveisiä vaan, kaikki tutut ! ) ja pieniksi viemisiksi muuten. Tarpeellinen käyttöesine, jossa kohtaavat kotimainen käsityö, ekologinen ajattelu ja kaunis ulkomuoto, ihan täydellistä !

Kuvien lainaamiseen on Susannan lupa.

89 kommenttia:

 1. Tykkään siivota, mutta en aina ehdi, kun mieheni ehtii ensin. Juuri nytkin siivoaa! Jos voitan rätin, annan sen varmaan miehelleni lahjaksi ;-)

  VastaaPoista
 2. Siivoaminen on kivaa ja lopputulos palkitsee mutta aina ei vaan jaksa. Olen kova sotkemaan, mutta tykkään kuitenkin siististä kämpästä enkä pysty keskittymään esim. opiskeluun kunnolla jos on sotkua, joten siivottua tulee usein! Kunnolla siivoan yleensä kerran viikossa.

  VastaaPoista
 3. Tykkään siivota ja järkätä, jos vaan saan tehdä sen yksin. Lasten kanssa usein hermostun siivotessani, kun kaikki paikat on hyrskyn myrskyn heti kun selkänsä kääntää...

  VastaaPoista
 4. Nykyään siivoan/järjestelen jotain pientä joka päivä - siivouspäivän ahdistus kadonnut :)
  - Sari

  VastaaPoista
 5. Loistoidea nuo pestävät ja kauniit tiskirätit! Tavallisia rättejä voisi tietysti keittää, kun vain jaksaisi ja muistaisi. Mutta siis siivoamisesta. Se on minulle suorastaan henkinen ja urheilullinen harrastus. Nuo tiskirätit olisivat siis mainio harrastusväline minulle :)

  VastaaPoista
 6. Tuollasella rätillä saisi varmaan putipuhdasta ihan vilauksessa;) Mä en ole mikään kovin innokas siivoilija, en ehkä kuulu siivouksen totaali-inhoojiinkaan. Johtuu varmaan siitä, että siinä näkee hetkellisesti työnsä jäljen;)Yritän joka päivä vähän järkkäillä ja siivoilla, ettei ihan järkky kaaos pääsisi yllättämään. Mutta kyllä niinkin pääsee käymään ja ehkä yllättävän useinkin:D

  VastaaPoista
 7. Oi oi mitä ihania rättejä, varsinkin musta. ;)

  Mulla on siivousneuroosi vessojen suhteen, kuuraan päivittäin ja vaihdan käsipyyhkeet miltei päivittäin myös. Toisaalta tiskipöytä saattaa olla täpötäynnä tiskiä. :D Komerot pitää olla tip top ja pinot vatupassilla suoristetut ja vaatteet värijärjestyksessä..vastapainoksi puhtaanpyykin kasa voi odottaa viikkaajaansa monta päivää. ;)

  VastaaPoista
 8. Olisin hyvä siivoamaan, jos siivous toimisi ajatuksen voimalla!

  VastaaPoista
 9. Imuri surisee meillä päivittäin. Useimmiten sen varressa on rakas. Suursiivoilutkin hoituvat mieheltä smmoiset lattioiden ja ikkunoiden pesut, saunan kuuraaminen. Osansa siivoilusta hoitelevat (osittain pakon alla) myös lapset. Itselleni jää pyykkien lajittelu ja semmoinen tavaravalssi. en voi sanoa rakastavani siivoamista mutta en siedä sotkuista kotia. Joskus poitsun huoneeseen astuessa puskee ylle epätoivo kun lattialla lojuu jos vaikka minkämoinen määrä sukkaa ja koulukirjaa sulassa sovussa! Olen ystävältä yhden tuommoisen ihana rätin jo saanutkin. Mahtavaa kun voi pestä ja käyttää pestä ja käyttää.....
  UUtukaisesta tiskirätistä haaveillen onnenarpani muiden joukkoon.....

  VastaaPoista
 10. ^ ooh, mä voisin lähettää oman mieheni edelliselle koulutukseen.

  Vihaan siivoamista, sydämeni pohjasta. Keittiö ja vessa/kylppäri pysyvät kuitenkin nykyään siisteinä, koska tajusin yhdistää välineurheilun ja siivouksen. Methodin pesuaineet ja kivat rätit ovat tehneet ihmeitä.

  VastaaPoista
 11. Mulla on viha-rakkaus suhde siivoamiseen. Inhoan sitä, mutta sitten toisaalta inhoan hirveätä kaaosta kotona. Valitettavasti vain tuo kaaos puoli tuntuu turhan usein voittavan.
  Kauniita rättejä kyllä ovat.

  VastaaPoista
 12. Noissa räteissä tosiaan yhdistyy moni hyvä asia!

  En tykkää siivoamisesta yhtään! En kuitenkaan pysty olemaan sotkussa ja siivoan sitten kamalassa puuskassa ja tohinalla aika ajoin. Ja annan muiden perheenjäsenten kuulla kunniansa ;)

  VastaaPoista
 13. Oo kiva, maatuskat varsinkin!

  Mulle siisteys on ihan a ja o kotona. Silloin kun elin kaksin kanin kanssa siivoaminen oli jees, sen hedelmistä kun sai nauttiakin. Nykyisten sotkumaakarien kanssa eläessä joudun siisteydestä vähän tinkimäänkin, mutta myös mulle vessat ja säilytystilat on ihan ehdottomasti oltava siistinä. Kylppärimme on varmasti puhtaampi kuin keittiömme ja jos kaikki muu on sotkussa, liinakaappissa pinot ovat aina luotisuorassa ja värikoodatut. ;D

  VastaaPoista
 14. Siistiä pitää olla! Värijärjestyksessä vaatteet, pyyhkeet ja lakanat:) joten ehkä neuroottinen voisi kuvastaa välillä tätä pedanttisuutta. ( nuorena kaikki oli lattialla, maanvetovoima oli kovin suuri, sen magneettikehä on pettänyt totaalisesti ja nykyään kaikki siis kaapeissa;)
  Ihania rättejä!

  VastaaPoista
 15. Yleensä siivoominen on meillä pakkopullaa, mutta joskus auringon säteet saavt siihen hommaan ontoa ja voi miten lopputulos palkitseekaan, silloin voi hakea kaupasta itselleen palkkioksi kauniin kimpun kukkia ♥

  VastaaPoista
 16. Tykkään että on siistiä ja paikat kunnossa. Ei se siivoaminen aina kivaa ole, mutta
  noilla räteillä se olisi varmaan kivempaa :)

  VastaaPoista
 17. Kyllä kelpais. Inhoan kaiken maailman chifoneteja, mutta vielä pahempaa: ostin viimeksi nuukuuksissani jotain chifonet-kopioita, jotka ovat karmeita. Alkavat haista pahalta hyvin äkkiä, vaikka kuin huuhtelee käytön jälkeen ja kuivattaa ilmavasti. Ehkä olisi aika kokeilla jotain muuta. Ja nämähän ovat lisäksi nättejä!

  VastaaPoista
 18. Ei se aina kivaa ole, mutta toisinaan taas jopa rentouttavaakin. Kuitenkin kerran viikossa on siivottava ja näillä räteillä hommaan saisi varmasti lisää hehkua.

  VastaaPoista
 19. Nää on niin söpöjä! Olen monesti käynyt näitä ihailemassa, mutta en ole vielä tilannut... Nää kun menis niin hyvin lasten "lkestoautasliinoina" ja yleisrätteinä, ainaisten paperiserviettejen ja talouspaperin sijaan! Ja mun suhde siivoamiseen vaihtelee: inhoan ja rakastan. Inhoan pakkosiivoamista silloin kun tiedän, että herra 5 v tekee kaikkensa sabotoidakseen mun työn jäljen.. :D Mutta rakastan siistiä kotia ja siivoamistakin silloin, kun saan tehdä sen omassa rauhassa, yksin. :)

  VastaaPoista
 20. Siivoaminen on pakko lapsiperheessä ;)

  VastaaPoista
 21. Ihania rättejä! Tulisikohan minusta noiden avulla sellainen todellinen kodinhengetär, joka hymy huulillaan heiluisi imurin varressa tai tupsuttelisi pölyhuiskulla ympäriinsä?

  Nimittäin inhoan imuroimista ja yleisesti ottaen siivoamista. Vessojen pesu on kiitollista, koska siinä näkee heti oman työnsä jäljen, mutta ei tarvitse kuunnella meteliä eikä raahata perässä mitään, mikä takertuu jokaiseen tuolinjalkaan.

  Minä tykkään mieluummin järjestellä kotia ja löytää tavaroille paikkoja. Se vain jää vähemmälle, kun sitä siivoamista ja vaatteiden viikkaamista on niin paljon... Onneksi mies osallistuu oikein kivasti näihinkin hommeleihin...

  VastaaPoista
 22. Nää on hyviä, oon ostanu näitä lahjoiksi muille mutten vielä itselle! :-) Tällä hetkellä siivoan raksaa, siinä ihan tarpeeksi..

  Sisukko

  VastaaPoista
 23. Tykkään kovasti siivota ja olen todella huonolla tuulella jos on sekaista. Välillä pienten lasten kanssa kodin siistinä pitäminen on lähes mahdottomuus mutta silti pieni "pakkomielle". Usein lauantaiaamuisin mies lähtee lasten kanssa ulos ja minä saan rauhassa pari tuntia puunailla. Siinä mieli lepää!:) tuollaisella rätillä olisi oikein mukava pitää kotia nättinä!

  VastaaPoista
 24. Siivoaminen on pirullista puuhaa! Mutta sitten kun siihen saa itsensä huiputettua, niin lopputuloksesta tulee hyvä fiilis:) Käsittämätöntä, ja sitä iloa riittäisi vaikka joka päivälle, jos vain saisi aikaiseksi...
  Kiva arvonta, meillä on vasta yksi Susannan rätti, mutta lisää saa tulla!

  VastaaPoista
 25. Heippa! Kurjaa puuhaa, onneksi ihanat välineet helpottaa, esim metodin mintun tuoksuinen vessapuhdistus, terv ingrid

  VastaaPoista
 26. Hei
  Toi pikkujoulupaketiksi laittaminen oli kerrassaan mainio idea! Se sopisi just meidän marttayhdistyksen naisille pakettiin!
  Minun suhteeni siivoamiseen on jonkin verran maaninen/depressiivinenkin... Siis kun siivoan, teen sitä sitten ihan hirveällä innolla ja tykkään siitä kovasti. Eikä meinaa millään malttaa ees lopettaa, jos vaikka välillä täytyis nukkuakin! Mutta sitten, kun se maaninen puuska menee ohi, alkaakin olla taas vaikeaa saada itseään tekemään edes kaikkea sitä, minkä selvästi kokee tarpeelliseksi. Silloin työt ei maistu. Onneksi mies osallistuu myös kotitöihin kiitettävästi. Ja osaan itsekin olla nykyään armollinen itselleni. En saa kohtausta, jos kaikki ei ole ihan viimeisen päälle siistiä. Hyvä näin!

  VastaaPoista
 27. Inhoan siivoamista. Jotain ehkä kertoo ikääntymisestä, että nykyään ahdistun sotkuisessa kodissa, joten ei auta muu kuin siivota. Fiksut ihmiset ymmärtävät kuitenkin pysyä kaukana siivouspäivänä, en ehkä ole parhaimmillani!

  VastaaPoista
 28. Siivoaminen on maailman inhottavinta puuhaa. Yritän välttää koko touhua, mutta pakon edessä on joskus siivottava. Tällöin ostan uusia siivoustuoksuja tai liinoja, jotta siivoaminen tuntuisi edes hieman siedettevältä.

  VastaaPoista
 29. En pidä siivoamisesta, mutta joskus on vain pakko, ja silloin olen yleensä pahalla tuulella haha. Kun siivoan yritän aina löytää nopeimman ja tehoikkan tapa, jos vain mahdollista.

  Saara.

  VastaaPoista
 30. En tykkää siivoamisesta, mutta tykkään kun on siistiä ja paikat järjestyksessä. :D Yleensä siivoamisen aloitus vaatiikiin kunnon raivonpuuskan epäjärjestystä kohtaan.

  VastaaPoista
 31. Ei mitään mielipuuhaa, mutta lopputulos palkitsee :) Nuo rätit on ihania...

  VastaaPoista
 32. Siivoaminen on parhaimmillaan melkein terapeuttista, mutta pahimmillaan tylsää pakkopullaa... Ja välineillä on kyllä merkitystä. Tuollaisella rätillä ja hyväntuoksuisella pesuaineella siivoaisi mielellään :)

  VastaaPoista
 33. Voin järjestellä tavaroita tuntikausia, mutta imuriin, luuttuun ja rättiin tarttuminen on aina yhtä tuskaa. Olen koittanut lievittää tuskaa tekemällä siivouksesta välineurheilua. Onneksi lopputulos palkitsee!

  VastaaPoista
 34. Ikävää puuhaa, mutta en myös kestä, että muut näkisivät kotini sekaisena.

  VastaaPoista
 35. En tykkää siivota :( ja pääasiassa meillä kodin siivouksen hoitaa mieheni :)

  VastaaPoista
 36. Kiva on kun on siistiä, mutta siivous ei aina maist. Ehkä onnistuisi hyvin näillä liinoilla :)
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 37. Ei se aina niin mukavaa ole, mutta onneksi meidän taloudessa on kaksi ihmistä jakamassa kaikki kodin pienet ja isot askareet! Ja yhdessä on sata kertaa mukavampi tehdä juttuja.

  Mä olen sitä mieltä, että siivous ja puhtaus lähtee hyvistä, toimivista ja hauskoista työvälineistä! Jos välineet on mielekkäät, on paljon pienempi kynnys tarttua tiskirättiin tai sen mopin varteen.

  Noi tiskirätit piristäis kyllä hirmuisen paljon puuhastelua! :)

  VastaaPoista
 38. Viha-rakkaus suhteemme muodostuu siitä, että vihaan siivousta, mutta rakastan lopputulosta. Suurin syy tähän vihaosioon on se, että aika ei ikinä riitä suorittaa loppuun siivousta ja aina jää jotain kesken.

  VastaaPoista
 39. Tykkään kun saan rauhassa siivota ja samalla sisustaa. Pyrin pitämään päivittäin yllä perussiisteyden, niin ei sitten tule semmosia isoja urakoita kovinkaan usein.

  VastaaPoista
 40. Blogissani on sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 41. Suhteeni siivoukseen? Tuska-ahdistus-epätoivo -raivo-puuska-lopputuloksen ihastelu. Rätit tulisivat tarpeeseen...

  VastaaPoista
 42. Ihkuja, wautsi! Piti heti käydä kurkkaamassa mitä Susannan työhuone pitää siällään... Pintojen pyyhkiminen kävisi varmasti supervauhdilla noin iloisilla räteillä! :o)

  Tykkään että on siistiä; imurointi ja vessojen pesu pari krt/vko, pintojen pyyhkiminen siinä sivussa. Mattoja ulkoilutetaan einiinkovinusein ja lattioita pestään silloin kun sellainen muudi iskee päälle...hmmm...aika harvoin iskee.
  Tosin nyt on juuri lattiaremppa saatu päätökseen ja uutta lattiaa on ihana pestä kun ei jää "raitoja" näkyviin, toisin kuin vanha laminaattilattia, jossa näkyi jokainen nihkeäliinan veto.
  Mutta silloin kun moppausvimma iskee, niin poppi raikaa ja moppi heiluu ja sen jälkeen on niiiin hyvä olo!

  - Nina

  VastaaPoista
 43. Siivoaminen on minulle terapia :)Jos taloni on siisti olen hyvällä tuulella.

  VastaaPoista
 44. Normisiivous on tuskallista, mutta raivo-pms-siivous jätesäkin kanssa on terapeuttista. Voittaa Kämp span:n mennen tullen.

  VastaaPoista
 45. Ihanan ilosia rättejä. Kyllä tommosilla olis ilo siivota. Muutenhan se ei niin mukavaa ja innostavaa puuhaa ole, mutta siivoomisen jälkeen on aina niin ihanan raikasta. se on parasta koko jutussa!! (:

  ps. käyhän lueskelemassa jos kiinnostaa, kultainenlintu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 46. Ihanat rätit!!! =) Siivoamisen suhteen olen neuroottinen (jos mieheltä kysytään), omasta mielestäni siivoon sopivasti, eli vain jos tarvetta, eli imuri heiluu joka toinen päivä. Pölyjenpyyhkiminen on inhokkihommaa, lattianpesu on kivoin osuus, siitä tulee se puhtaan kodin tuoksu. Tai oikein kunnonsiivouksessa kun saa tuuletetut ja raikkaat matot lattiaan. No, tästä tulikin oikein romaani taas :D

  VastaaPoista
 47. Kertakaikkiaan mahtavia liinoja! EN pysty sanomaan mitään noin nättiä räteiksi :) Itse siivoan vähän joka päivä, jolloin ei tarvitse koskaan pitää varsinaista siivouspäivää. En nauti siivoamisesta, mutta puhtaasta kodista kyllä.
  Nimim. Riksu
  girlwithoutwings(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Suhde siivoamiseen...mm.. kuvaisin sitä sanalla haasteellinen. ;) PHUUH! Mukana arvonnassa.

  PS: Teidän tyttö taitoluistelee? Miten kauan jo?

  VastaaPoista
 49. Pakollinen homma, jonka mieluiten teen vähitellen. Esim. Ke-iltana veskit, to-iltana imurointi ja joka päivähän sitä olisi järjestettävä tavaroita paikoilleen.

  Ikkunoiden pesu....yöööök!

  En mielellläni siivoa vapareina tai lomilla. Aurinkoisina päivinä PITÄÄ TODELLAKIN tehdä jotain muuta kuin siivota!! :)

  Katinka

  VastaaPoista
 50. Suhteen siivoamiseen, hmm. Joidenkin nurkkien läpikäyminen vie tuskallisen kauan, mutta pääasiallisesti siivoa kuten töissäkin. Likaiset likaisella puolella ja puhtaat puhtaalla. Likaisilla käsillä ei kosketa puhtaaseen. Mies saattaa joskus huomauttaa, että kotona ei tarvitse olla kuten leikkaussalissa.

  VastaaPoista
 51. Välillä siivoaminen voi olla oikein nautinnollista, varsinkin kun muistaa sen lopputuloksen. Toisaalta sitten vihaan siivoamista, ja venytän sitä viimeiseen asti!

  VastaaPoista
 52. Meillä siivotaan yleensä torstai-iltana, niin
  sitten jää viikonloppu "vapaaksi". En ole mikään himosiivoaja, mutta tykkään kyllä, että on siistiä.

  -Adalmina-

  VastaaPoista
 53. Tykkään pyykin pesusta ja pyykkien laittelusta narulle ja niiden pois ottamisesta narulta ja viikkaamisesta siististi kaappiin. Imuroimisesta en erityisesti pidä, mutta menee sekin nyt ehkä hyötyliikuntana :)

  VastaaPoista
 54. Onpa nuo kauniita, en ole aikaisemmin missään törmännyt noin nätteihin rätteihin :) Toivotaan että onni potkisi
  Nimim. Shiva
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Ainiin, unohdin tohkeissani vastata kysymykseen... Tykkään tiskaamisesta mutta inhoan imurointia! :)
  Nimim. Shiva

  VastaaPoista
 56. Ihania! Siivoaminen ei kuulu lempipuuhiini, mutta hyvillä välineillä sekin tuntuu vähän mukavammalta!
  Nimim. Kirsi

  VastaaPoista
 57. Hei!
  Innostuminen siivoamiseen vaatii innostavat (ja laadukkaat) välineet. Yhteistyökumppaneita (puolisi ja lapset). Aikaa (ei mielellään viikonloppuna, vaan ennen).
  _Maarit (house.collection8@gmail.com)

  VastaaPoista
 58. Onpa söpöjä rättejä! Noilla siivous olisi melkeinpä kivaa... Toivotaan, että onnetar suosii... Terkuin Marjo

  VastaaPoista
 59. En pidä siivoamisesta. Ehkä jopa inhoan sitä, se vie niin paljon aikaa monesta muusta asiasta päivittäin, mutta rakastan lopputulosta ja lapsiperheessä joskus siivoaminenkin on sitä ihanaa omaa aikaa.

  VastaaPoista
 60. Lähtökohtaisesti en ole innokas siivooja. Pidän järjestyksestä ja olen hyvinkin pedantti mutta imuroiminen oli kamalaa ennen Dysonia.
  Jokin aika sitten löysin kaikki laventelin ja mintun tuoksuiset pesuaineet somine purkkeineen,alkoi luistaa.JA mies hoitaa imuroimisen.
  Eli loppu hyvin kaikki hyvin

  VastaaPoista
 61. kiva arvonta! siivoaminen ei ole lempipuuhaa. pidän orjallisesti huolta, että kaikki menee miehen kanssa tasan: tiskiviikot, siivous, vessanpesu, pyykkiviikot... ja jos toisen tiskeihin kuuluu vielä tämä haarukka tai tuo lautanen, niin en kyllä tasan ota sitä omiin tiskeihini:)

  VastaaPoista
 62. Hienoja! Pakko osallistua arvontaan. :)

  Suhteeni siivoamiseen on se, että se on välttämätön paha. En siis pidä siivoamisesta, mutta puhdas koti tuntuu kyllä niin hyvältä ja palkitsevalta.

  VastaaPoista
 63. (Siis äskeinen oli Lumiomenan Katja, taas toisella Google-tilillään...)

  VastaaPoista
 64. Siivoushommat jatkuu, mutta asunto on uusi. Tuntuu vaan hyvältä :) /Sari

  VastaaPoista
 65. Osallistun arvontaan! Inhoan arkiaskareita ja ainaista siivoamista, mutta noin komialla rätillä se sujuisi varmasti sutjakammin. En siis aio lahjoittaa sitä eteenpäin, vaan pitää sen itsekkäästi itselläni. :)

  VastaaPoista
 66. Näin äitiyslomalla pölyt oikein hyppii silmille aurinkoaamuina. Töissä käydessä ei niin ehdi edes huomata...Kyllä noilla räteillä sutjakammin sujuisi siivous :)

  -Hanna E.

  VastaaPoista
 67. Siivoamisesta en niin kovin välitä mutta sitten kun se on tehty on mieli aina paljon parempi. Tuo mustavalkoinen rätti näyttää eri mageelta.
  T. Jensku

  VastaaPoista
 68. Siivoaminen on usein välttämätön pakko..heh! Mutta kauniit tiskirätit auttavat asiaa. Susannan rätit ovat olleet kauan ostolistalla :)

  VastaaPoista
 69. No nuilla kyllä siistiksi putsitaan :)

  VastaaPoista
 70. Luulin osallistuneeni, mutta näköjään en ollutkaan vielä mukana. Nyt ollaan! Ja siivoaminen on oikeasti mieluisaa puuhaa, ja ikkunanpesu erityisesti, kunhan vaan on aikaa siihen. Mieluummin siivoan kuin olen esim puutarhatöissä...

  VastaaPoista
 71. Mulla on keittiossa lista hommista mitka pitaisi tehda....ja se lista on pitka. Yritysta on, mutta se loppu rutistus jotenkin puuttuu, kun siivoamisesta on kyse. Kauniit ratit kylla voisivat nopeuttaa inspiraatiota.

  Cowgirl

  VastaaPoista
 72. välttämätön pakko, imurointia koitan välttää viimeiseen asti(mies yleensä hoitaa imuroinnin), lattioiden moppaus ja tiskaus on jo ihan ok hommaa :)

  VastaaPoista
 73. Onneksi mies siivoaa oman osansa :)

  VastaaPoista
 74. Onpas kauniita!
  Minä en pidä siivoamisesta ja siksi elänkin hyvin siististi, ettei tarvitsisi siivota niin usein :) Kaikille tavaroille on omat paikkansa ja ne menevät aina sinne lepäämään kun eivät ole käytössä. Kun joka paikassa ei ole random-roinaa lojumassa, on helppo nopsaan imuroida ja pyyhkäistä pölyt eikä tarvitse 'oikeasti' siivota niin usein.

  VastaaPoista
 75. En tykkää siivoamisesta. Piste. ;)

  VastaaPoista
 76. Susannan työhuoneen pirtsakat ja varikkäät tiskirätit tuovat varmasti hymyn huulille sekä keittiössä että muuallakin siivoillessa :-)
  Itse pidän keittiön ja WC:n siivouksesta - Froggyn miljööystävällisellä ja miedosti laventelille tuoksuvalla pesuaineella saa puhdasta jälkeä. Mies pesee ikkunat ja on useimmiten imurin varressa, pojat siivoaa oman huoneen. Puhtaiden pyykkien laskottelu ja silittäminen tahtoo kasaantua ... Pyykkivuori puretaan viimeistään viikonloppuisin (tykkään silitellä ajan kanssa - puhtaalle tuoksuvat vaatteet, kivaa musiikkia - ja kasa silitettyjä T-paitoja "työ tekijäänsä kiittää" :)

  VastaaPoista
 77. Kiva arvonta! Siivoaminen on kyllä varsinainen pakkopulla. Siksi järjestän paikkoja jne "koko ajan", ja noudatan ohjetta "vie mennessäsi, tuo tullessasi". Kunhan saisin vielä loput perheenjäsenistä oppimaan saman, niin ehkä koti olisi hiukan siistimpi. Hyvät siivousvälineet kyllä helpottavat siivousta!

  VastaaPoista
 78. Siivoaminen on niitä arjen välttämättömyyksiä, joihin kannattaa upottaa mahdollisimman vähän energiaa. Ei siis maksa vaivaa edes inhota ko. asiaa.. Siivoan kun siivottomuus alkaa omaa itseäni häiritä. Viimeaikoina hyväksi keinoksi pitää siisteyttä paremmin yllä, on osoittautunut tavaroiden karsiminen. Pölyjen pyyhintä on mukavaa; nopsaa ja aikaansaavaa.
  Osallistu ehdottomasti arvontaan, olen monasti ihastellut näitä tiskirättejä.

  VastaaPoista
 79. Paras stressin poistokeino: siivoaminen. Kun siivous tehty niin mieli on rauhoittunut ja siinä samalla kämppä siistiksi. Ei hullummin ;) /Niina

  VastaaPoista
 80. Meillä siivoaa useimmiten siivooja, mutta aina joskus on itsekin pakko tarttua rättiin tai imuriin, jolloin huomaa että siivous on kyllä välineurheilua!

  VastaaPoista
 81. Arvonnassa mukana. Tuollaisella rätillä pyyhkiminen ja muu luuttuaminen muuttuu iloksi! :D
  -Kati

  VastaaPoista
 82. Tykkään siivoamisesta. On mukavaa, kun koti on puhdas =)
  creepingdeath@suomi24.fi

  VastaaPoista
 83. Kiva lahja idea... ja voisihan noilla siivoillakin tarmonpuuskan iskiessä sillon tällöin harvakseltaan, mutta sitten sitäkin tehokkaammin. :) Mukavaa syksyä t. Katja

  VastaaPoista
 84. Ihania rättejä!! Joku rentoutuu lukemalla, toinen katselee telkkaria tai saunoo. MINÄPÄ rentoudun siivoamalla!! :) Huomenna on tyttären juhlat ja meillä on taas siivottu. Miten ihanaa se on ja nyt hyvä mieli. Keittiön piristys on aina iloinen tiskirätti!!! Ei noin suloisilla voi siivota, kuin pöytiä.. :).
  Terv. Tanja Trelta

  VastaaPoista
 85. Hyvä vinkki joululahjapaketiksi, jonka on mahduttava kirjekuoreen!

  VastaaPoista
 86. Kerran kun komensin lapset siivoamaan, alkoi maton puistelun lomasta kuulumaan, että puhdas koti vetää puoleensa!
  Siksi siivoan, että kotona on kiva olla ja siinä näkee kättensä työn tuloksia -ainakin hetken1

  VastaaPoista
 87. Suhteeni siivoamiseen on kylläst aika ongelmallinen. Aikataulutettu siivoaminen ei innosta, vaan pitää malttaa odottaa sopivaa inspiraatiota, jolloin sitten alkaa tapahtua paljon ja tehokkaasti. Siivousriehumisen jälkeen sitä aina ihmettelee, miksi pitää odottaa niin kauan, kun siisti koti kuitenkin on ihan loistava juttu.
  Olen arvonnassa mukana, kiitos pikkujoululahjavinkistä!

  VastaaPoista
 88. Viime tipassa!! Aivan superihania :D Mustavalkoista mulle tietysti...
  Mulla on sellainen viha-rakkaussuhde siivoamiseen. Tykkään, että on siistiä, mutta en tykkää siivoamisesta. Kaikki siivousekstra huonetuoksuista lähtien helpottaa tätä hommaa huomattavasti. Voisin kuvitella, että nätti tiskirätti toimisi samalla tavalla.

  VastaaPoista
 89. Hävisiköhän se edellinen kommentti... jos tulee tuplana, niin ei ole tarkoitus "ostaa kahta arpaa" :D
  Kertakaikkisen söpöjä rättejä, kelpaisi meillekin. Mustavalkoisena, ilman muuta! Mun suhde siivoukseen on sellainen viha-rakkaustyylinen. Tykkään, että on siistiä, mutta se siivous, no, ei aina niin kivaa.. Kaikki siivousekstra helpottaa hommaa huonetuoksuista lähtien. Voisin kuvitella, että kiva rätti toimisi vastaavanlaisena siivouspiristeenä myös ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !