keskiviikko 5. syyskuuta 2012

MÖÖPELIVALSSIN LOPPUTULOS


Eilinen raahaaminen kannatti. Pohjakerroksessa majaillut, naapurilta ostettu klaffilipasto pääsi parempaan paikkaan, makuuhuoneemme nurkkaan. Tilaa ei ole paljon, mutta riittävästi pientä työskentelynurkkausta varten. Ajatuksena on, että tänne siirtyy kaikki rouvan elektroniikka, kamera(t) tykötarpeineen, läppäri ja muuta härpäkkeet. Toinen ajatus on, että saadaan rauhoitettua keskikerros jatkuvalta lelu- ym. tulvalta. Aikuiset kun oleilevat suurimman osan ajasta keskikerroksesta, niin tokihan lapset tekevät samoin myös. Yläkerran lastenhuoneet ja meidän aikuisten makuuhuone ovatkin jääneet aika vähälle käytölle. Jospa siihen tulisi nyt muutos. Ainakin tällä hetkellä istuessani tässä makkarin nurkassa molemmat lapset ovat ihan lähellä, toinen lukee kirjaa sängyssä ja toinen levittelee tuohon viereiseen pieneen aulatilaan kaikki omistamansa autot...


Lipaston tosiaan ostimme naapureilta pilkkahintaan. Vähän muuttomme jälkeen eräs naapurimme tuli kysymään, että kelpaisiko meille vanha ameriikanarkku ja klaffilipasto. Kelpasivathan ne. Arkku onkin meillä sohvapöytänä, se nielee uskomattoman määrän kamaa sisäänsä. Niin tekee tämäkin, muistaakseni Askon valmista lipasto.

Matto on persialainen Hamadan, käytettynä ostettu. Vanha kirjakaappi on antiikkiliikkeestä, ruskea päiväpeitto ja valaisin kirppikseltä. Lipaston päällä oleva taulu on romanttiselta nimeltään Hampaan poisto. Kysyin mieheltä, että haittaavatko häntä nuo kuvassa näkyvät instrumentit, mutta kuulemma eivät. Siispä taulu sai jäädä tuohon.
7 kommenttia:

 1. Kannatti valssata! Ja valvoa pikkutunneille ;)

  Mulla on blogissani sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pikkutunneille, joo ! ;)

   Kävin kurkkaamassa ja palaan siihen !

   Poista
 2. Oi, klaffipöydät ovat niin ihania! Harmi, että ihminen tarvitsee vain yhden työpöydän, en nimittäin osaisi luopua täsät omastanikaan. Mutta empä kai osaisi sanoa vastaankaan, jos meillekin joku naapuri aarteita tarjoaisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, minkäs teet kun joku tulee soittamaan ovikelloa ja tarjoaa ihanuuksia pilkkahintaan ! ;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihana oma soppi! Mullekin tuollainen, kiitos. Tässä olkkarin pöydällä ei ole rauhallista hetkeä...

   Edellisen postauksen "sabloni" on aivan ihana!

   Poista
  2. Kiva, niin minäkin ! :)

   Nonna: mä olen monta vuotta kärvistellyt ruokapöydän luona ja yrittänyt sietää sitä jatkuvaa kamamäärää syödessä. Nyt on hyvä ! :)

   Sabloni on tosiaan ihana, palaan vielä tapettiasioihin jossain vaiheessa :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !