maanantai 26. maaliskuuta 2012

EASY AND LOVELY


Vaikka täällä keväältä näyttääkin, on oikeasti melkoisen kylmä ! Ainakin alusmekko olisi ollut eilen tarpeen, vaikka ulkona en montaa minuuttia viettänytkään. Muutenkin tuo Odd Mollyn Easy V-dress on omaan makuuni aika lyhykäinen sellaisenaan. Ja antelias kaula-aukkokin siinä on, alle oli pakko laittaa trikoopaita kun päätin sen alusmekkosen jättää pois.

Lämmikkeenä toimi suosikkini Lovely knit -neuleistani ja jo pari vuotta hyvin palvellut Lehmus-huivi, joka on neulottu täydellisestä alpakkasekoitelangasta. Kevätlaukku keikkui tietysti mukana, kuinkas muutenkaan.

Neuletakki ja mekko Odd Molly, laukku Mulberry, koru Etsystä

11 kommenttia:

  1. Tuo ihana villatakkia taas ♥ Harmi, etten ole vieläkään onnistunut löytämään sellaista itselleni. :(

    VastaaPoista
  2. Tuo laukku <3 <3 <3 Mä näin siitä unta jopa heti sun postauksen jälkeen. Myös nuo saappaat näyttää kivoilta. Ihana keväinen kokonaisuus!!

    VastaaPoista
  3. I-H-A-N-A neuletakki:)

    VastaaPoista
  4. Tuo neuletakki on täydellisen värinen! Tuollaisia "hyvän ruskeita" vaatteita on muuten vaikea löytää, kun eniten tuntuu olevan tarjolla tummaa ruskeaa ja beigeä...

    VastaaPoista
  5. Vino pino: en ole itsekään nähnyt tätä tämän värisenä missään, huutiksessa taisi olla punainen myynnissä jossain vaiheessa !

    Anne: hihii, oikeasti ?! Kiitos :)

    memmi: kiitos .)

    Mollyhullu: tuo ruskea on tosiaan just täydellinen ! Ja se menee ihanasti esimerkiksi vaaleansinisen kanssa. Luonnonvalkoisenakin tämä olis aika kiva...

    VastaaPoista
  6. Kauniita värejä asussasi ja todella hauska tuo Bayssi, persoonallinen valinta :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat vaatteet! Soppii niin hyvin sulle, ja upea on laukkuki <3

    VastaaPoista
  8. Laapa: Bays on tosiaan hauska ja erilainen :) Kiitos !

    Meän Satu: kiitos ! :)

    VastaaPoista
  9. Mä kyllä ihailen ihan vilpittömästi sun pukeutumistyyliä ja makua. Nää kuvat on tosi inspiroivia vaikka en koskaan saakaan mitään näin hienoa aikaiseksi, ne vaan osaa olla näin kivoissa vaatteissa (voiko se todellakin olla totta?) Mutta musta tää tyyli on vaan niin jees! :)

    VastaaPoista
  10. I love your style, easy and lovely for sure.

    VastaaPoista
  11. JOnna: kiitos kaunis :) Yritän aina säilyttää tietyn rentouden, nämäkin vaatteet ovat pehmeät ja joustavat. Yleensä mäkin olen farkut + jotain linjalla, tämä oli vierailuasu.

    Ellen Mason: thank you :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !