lauantai 3. maaliskuuta 2012

KOTONA


Tämä päivä on parempi kuin eilinen, päätin sen heti herätessäni. Aurinko paistaa, saadaan mukavaa, uskaliasta ( ! ) seuraa , kukaan ei vaikuta kipeältä, kahvi maistuu ja koko viikonloppu on vapaa ohjelmasta. Olemme kotona ja puuhailemme jotain pientä. Jos kaikki menee hyvin, huomenna paistamme taas blinejä ja nautimme raittiista ulkoilmasta. Pitkä kävelylenkki merenjäällä ja kaakaot siihen päälle olisi toiveissa. Rento meininki siis, toivottavasti terveinä ja keväisessä kelissä.

Koti on hiukan kärsinyt viime viikon reissusta ja tauteilusta, siivoamista ja järkkäilyä riittää. En ole todellakaan mikään himosiivoaja, mutta välillä pitää hiukan ryhdistäytyä.  Toisinaan saan suorastaan ryhdistäytymispuuskan, joka kestää maksimissaan päivän taikka kaksi. Silloin sohin ympäriinsä kuin kiukkuinen ampiainen ja yritän pitää paikat ojennuksessa. Joo, ehkä ihan hyvä, että ne puuskat eivät kestä sen kauempaa, koska taidan olla silloin aika rasittava. Parempi olla vähän pipo löysemmällä ja sietää epäjärjestystä, se parantaa ainakin meillä yleistä ilmapiiriä huomattavasti. Mutta tänään ei auta kuin tarttua imuriin ja pölyhuiskaan ja ottaa rätti kauniiseen käteen.

Valoisaa viikonloppua !

2 kommenttia:

  1. Meillä vähän samansuuntaiset suunnitelmat, pakko siivota välillä... Tuo aurinko paljastaa vielä niin kivasti kaiken pölyn. Meille tulee illalla vieraita, joten en voi tästä siivouksesta edes luistaa tällä kertaa, vaikka mieli kyllä tekisi, kun katsoo ulos. Toivottavasti ehditään siivouksen jälkeen vielä nauttimaan auringostakin.

    Ihanat suunnitelmat teillä! Täytyykin katsoa lähiaikoina, että tulee kaupasta hommattua blineihin ainekset... :)

    VastaaPoista
  2. Katri: auringonpaisteen haittapuoli on juurikin tuo ! Meillä ainakin on tässä kirkkaassa valossa jotenkin niin klähmäistä, oikein ihmettelen, että olemmeko asuneet näin epäsiistissä asunnossa koko talven ?

    Blinit ovat mielettömän hyviä kyllä !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !