tiistai 13. maaliskuuta 2012

VÄRI-ILOA(KO)


Tai sitten ei. Tykästyin viikolopun syvällisissä tuolinpehmustepohdiskeluissani itse eniten tuohon oranssipohjaiseen kankaaseen. Mieheltä taas tuli siihen ponteva ei, se on liian räikeä kuulemma. Sohin kohti keittiön tiiliseinää ja sönkötin jotain selkeästä väriharmoniasta, mutta mielipide ei muuttunut. Hmmph.

Tosiasiassa yhtäkään kuvan kankaista ei ole riittävästi kuuteen tuoliin, mutta ajatuksena olikin sekoitella kuoseja ja värejä keskenään, siten, että päävärinä  toimisi tuo oranssi. En  oikeastaan haluaisi edes hankkia tätä projektia varten lisää kankaita,  kun  niitä on siunanaantunut iso laatikollinen muutenkin. En siis itse ompele ollenkaan. Toisaalta, kuten aiemmin totesinkin, helppo ratkaisu olisi valita jotain mustaa, helposti puhtaanapidettävää ( kuten esimerkiksi mitä ? ) materiaalia ja teettää tyynyt siitä. Any ideas ?

6 kommenttia:

 1. No kyllä, väri-iloa parhaimmillaan! Eikä yhtään räikeää, ei ollenkaan. Just upea kombo :) Voi voi noita miehiä...

  VastaaPoista
 2. Toiselle puolelle se musta ja toiselle sun värisekoitus? ;) Kun noita Amy Butlereita ei ole tarpeeksi koko tyynyihin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on hyvä idea tehdä tyynyjen molemmat puolet eri värillä! Voi sitten kääntää niitä fiiliksen mukaan :) Noi kaikki kankaat on tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. sari: no, mä olen samaa mieltä. Katsotaan...

  Ninnuska: hyvä ajatus ! Mä olin ajatellut, että molemmat puolet olisivat kuosilliset, mutta ehkä joku yksivärinenkin voisi toimia.

  Mollyhullu: joo, niin on ! Mäkin tykkään näistä kaikista, mutta pakko rajoittaa intoa vähän: meillä on muutenkin kaikenlaista, kuviotapetteja, kuviollinen matto keittiössä jne.

  VastaaPoista
 5. Kanvaasi on suhteellisen tiivistä ja suihkimalla sen tekstiilinsuojalla siitä tulee kivasti likaahylkivä. Kanvaasia harvoin tosin saa muuta kuin yksivärisenä tai korkeintaan raidallisena.
  Ihania kankaita olet löytänyt. Omaa silmää noista eniten miellyttävät vihreän ja turkoosin yhdistelmä sekä laatikosta pilkottava vaalean beigenvihreällä pohjalla kukkivat valko-oranssi-ruskeat ornamenttikukkaset. Niistä tulisi aika herkullisia kesämekkoja myös :D

  VastaaPoista
 6. Rhia: raidallinen kangas ei meille sovi, kanvaasista tykkään kyllä muuten.

  Mäkin tykkään tuosta turkoosista ja vihreästä, mutta tuo toinen kangas tuottaa päänvaivaa. Sen piti olla eriväristä :/ Kesämekkoihin noista ei riitä, somisteeksi korkeintaan.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !