keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

KIRPPISPALMIKOISSA


Hyväntekeväisyyskirppiksiltä löytyy todella harvoin mitään kivaa. Nyt kävi tuuri ja mukaan tarttui kiva neuleliivi. Joku näppäräsorminen varmaan neuloo tällaisen käden käänteessä. Itse en valitettavasti kuulu siihen porukkaan, joten ihan kiva, että tällaisia saa valmiinakin !

Vaaleansininen paitis on vanha ja muistin taas hetken sitä pidettyäni, miksi niin harvoin laitan sen ylleni. Parin minuutin päälläolon jälkeen paita näyttää ihan siltä, että se on pesty ja jätetty kuivumaan ryppyisenä kasana ja puettu siitä suoraan päälle. Rasittavaa. Väri on kauniin vaaleansininen ja malli sopivan pitkä, joten siksikin harmi, että paita ole kovin käyttäjäystävällinen. 

Klik.

Paitis Peak Performance, neuleliivi InWear ( kirppikseltä )5 kommenttia:

 1. Kaunis liivi! Kokeilepa paitaan spray-tärkkiä silitettäessä, pitäisi auttaa. Silitän kesällä kaikki pellavamekot spraytärkin kanssa ja vaikka mekkoihin tietty tuleekin istumaryppyjä, niin ei yhtään niin karmeita kuin ilman tärkkiä. Se tärkki ei kuitenkaan tee vaatteesta tönkköä, joten erinomainen tuote! Pitäisi löytyä ihan Prismasta ainakin :)

  VastaaPoista
 2. Paitis ja liivi ovat kyllä tosi nätti yhdistelmä! I like ;)

  VastaaPoista
 3. Tuia: kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti kokeilla ! Mulla on muitakin ärsyttäviä paitoja, jotka rypistyvät liian helposti.

  Susa: kiva kuulla, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Meidän kirppikset on kyllä ihan toisenlaisia... Höh, ei taatusti löytyisi mitään noin ihanaa :)
  Kaunis on asu, kuin myös sinä! Ja värit just eikä meilkein kohdallaan!!

  VastaaPoista
 5. Rilla: tämä väriyhdistelmä tuo aina mieleen kevään :) Kiitos !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !