lauantai 10. maaliskuuta 2012

HARMAAN PÄIVÄN ASU


Harmaan ja suhmuraisen päivän asu. Olisi varmaankin pitänyt kaivaa jotain iloisemman väristä ylle, mutta olen tylsä ja vedin päälle säänkestävän varustuksen. Kumpparit, Mulberryn Scotchgrain-laukku ja tiivistä villaa oleva takki pitää kylmän ja kosteuden sopivasti poissa. Pieneksi piristykseksi kietaisin kaulaan uuden huivini, tykkään tuosta isosta koosta ja siitä, että sen pinta ei nukkaa ! Mustan villakangastakin ja jonkun muun kuin mustan neuloshuivin käyttäminen yhdessä ajaa minut raivohulluuden partaalle, inhoan sitä huivista irtoavaa höhhöä sen verran paljon.

Takki on melkein kahdekasan vuotta vanha. Olen ostanut sen Veronasta esikoista odottaessani, ja noin kolmenkymmenen asteen elokuisessa helteessä, pallomahan kanssa, paksuhkon villakangastakin sovittaminen on jäänyt jotenkin, ööh, elävästi mieleeni ;) . Takki on palvellut uskomattoman hyvin, se on edelleen lähes täydellisessä kunnossa enkä mieleeni tulisi edes ajatusta siitä, että luopuisin takista joskus. Klassinen  malli, musta väri ja hyvät materiaalit tekevät siitä ikuisuusvaatteen. Ja niillehän on käyttöä aina, siksi ne kuuluvat sarjaan ei kannata kierrättää vaikkei niitä koko ajan käyttäisikään.

Takki Sisley, laukku Mulberry ( 2ndhand ), huivi Ester Elenora ( 2ndhand )


PS. Ihmettelijöille tiedoksi, että olen tänäänkin herännyt kuuden aikaan. Neljässä tunnissa ehtii uskomattoman paljon ;)

5 kommenttia:

 1. Kerropas vielä mitä olet ehtinyt tehdä? T. Toinen, joka usein herää kello 6, mutta käyttää ajan koiran lenkittämiseen ja tietokoneella surfailuun. Todella kaunis takki!

  VastaaPoista
 2. Hahaha... neljässä tunnissa todellakin ehtii jos oikeasti tekee, minä yleensä en tee muuta kuin surffaan netissä...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: käymään suihkussa ja pesemään hiukset, ottamaan muutaman valokuvan, keittämään aamupuurot ja kahvit, notkumaan netissä, pesemään kaksi koneellista pyykkiä, siivoamaan, käymään asioilla... Ja ihan selvennykseksi , en todellakaan yleensä ole kovinkaan aktiivinen, nyt vain oli paljon hommia rästissä :D

  Kiitos :)

  Rhia: ehtii, ehtii. Mun on pakko tehdä välillä muutakin, mutta ihan liikaa aikaa vietän koneella. Toisaalta, en katso telkkaria ollenkaan, mutta voisin silti käyttää aikani varmasti johonkin muuhunkin.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !