maanantai 12. maaliskuuta 2012

KIRPPISENKELI


Kävin eilen kirppiskierroksella, pitkästä aikaa. Tällainen neljän euron kaunis neitokainen leijaili ostoskoriini. Enkeli on keramiikkaa ja se on kiinnitetty petsatulle puunpalaselle. Tälle on paikkakin jo tiedossa, se saa Sulon kaverikseen. Sen enempää ripustettavaa tuohon päätyseinälle ei tule, muiden juttujen paikka on sitten portaikossa, kunhan se projekti vain etenisi.  Ehkä pitää hakata yksi naula seinään ja ripustaa siihen jotain, ja jatkaa siitä sitten ilman sen kummempia suunnitelmia. Olen välillä sellainen jahkailija ja tavaroiden siirtelijä, että valmista ei meinaa tulla millään. Rasittavaa.

Pitkästä aikaa taas taivastelin kirppiksellä myynnissä olevan tavaran laatua. Oikeasti, jos neule ei itselle kelpaa klooritahraisena tai jakku keltaisilla kainaloilla, tuskin niitä kukaan muukaan himoitsee, ainakaan niin paljon, että niistä vieläpä joku suostuisi maksamaan useamman euron. Remppa- ym. rönttövaatteita etsivällekin löytyy suhteellisen siistejä vaateparsia alle eurolla. Huh. Itseäni eniten jäi harmittamaan Risportin taitoluistimet, joissa oli kympin hintalappu. Hetken aikaa ihmettelin hintaa ja olin jo nappaamassa luistimet mukaani, kunnes tajusin, että ne haisevat aivan homeelle :/ . Rikkinäisiä sähkölaitteita, kellastuneita, risoja leluja, likaisia ja rikkinäisiä astioita, osittain kannettomia kirjoja ... lista on ihan loputon. Huoh.

***

Blogikirppisprojekti etenee. Yritän laittaa myyntiin useamman artikkelin kerralla ja ilmoitan täällä sitten hyvissä ajoin myynnin aloittamisesta.

Voikaa hyvin !

6 kommenttia:

 1. Kirppistavaroiden huono laatu on kyllä ihan käsittämätöntä! Täältäpäin löytyy kyllä ihan hyviä paikkoja, mutta osassa tavara on ihan luokatonta! Lisäksi ihmetystä herättävät hinnat: vanhasta siististä paidasta voidaan pyytää todella paljon siksi, että siitä myyjä on itse maksanut 10 vuotta sitten paljon...

  VastaaPoista
 2. Samaa juuri kauhistelin täällä parilla kirppiksellä viime viikolla. Ja en vieläkään tajua niitä puoliksi käytettyä kosteusvoidepurtiloita vuodelta X, vaikka kuinka halvalla olisi.

  Aivan ihana tuo enkeli!

  Mielenkiinnolla odotan blogikirppistäsi!!

  VastaaPoista
 3. Auts, Risportit kympillä olis ollut huikea löytö, mutta onneks nuuhkaisit! Ärsyttää usein sama juttu kirppiksillä, kun on ihan luokatonta kamaa myynnissä. Tai sitten on jotain ihan kivaa, mutta hinnat hirvittävät. Mä oon tehnyt pari tosi hyvää löytöä lähiaikoina kierrätyskeskuksessa ja hinnat oli tosi kohdillaan. Samaten hyväntekeväisyyskirppikset voi olla aarreaittoja. Odotan innolla sun kirppistä!

  VastaaPoista
 4. Uuuuh... noista syistä olen säälittävän huono kirppisten koluaja. Tosin, meilläpäin kirppikset taitavat kaikki olla kuvailemaasi laatua :D Ei siis ihan mun juttuja!
  Minäkin odotan sun kirppistä!! Oma pitäisi virittää myös pystyyn. Jos vaikka tässä... ennen kesää? Jostain tarttis aloittaa! (Kaikesta "never been used"-värikkäästä tavarasta?? :D)

  VastaaPoista
 5. Kuvailemasi keltakainaloiset vaatteet ja homeenhajuiset luistimet vastaavat omaa mielikuvaani kirppareista, surullista kyllä. Siksi en käy kovin paljon kirpputoreilla, vaikka ihailen aina tavattomasti monien ystävieni kykyä tehdä niillä löytäjä. Sinunkin monia ostoksiasi olen ihaillut. Nyt tuo kirppisenkeli esimerkiksi on aivan ihana.

  VastaaPoista
 6. BagMiss: todellakin. Eniten mua risoo juuri se kaikki kökkö, jonka seasta on mahdoton erottaa kunnon tavaraa. Hinnat eivät niinkään haittaa, kyllä mä maksan vähän enemmänkin, jos tavara on mieluinen. Mutta ei siinä hinnoittelussa välttämättä mitään logiikkaa ole !

  Susa: mun mielestä avattua kosmetiikkaa ei edes saisi myydä eteenpäin . Ainakin jollain kirppareilla on oikein kirjallinen kielto asiasta !

  Enkeli on tosiaan ihana !

  Hyvä juttu ;)

  selma: njoo, ei tarvinnut nuuhkaista edes :/ Muuten olisi tosiaan olut superlöytö ! Kympillä parinsadan hyväkuntoiset luikat, not bad.

  Mulle on vähän epäselvää, että mitä nuo kirrätyskeskukset oikein myyvät eteenpäin ? Hyväntekeväisyyskirpputorilta olen löytänyt yhden lasisen kuusenkoristeen ja pari Riihimäen purkkia, en koskaan mitään muuta !

  Kiva !

  Rilla: se on harmi, sillä itsekin saattaisin lannistua, jos aina olisi vastassa sellaista ryjää kuin viikonlopuna :/ Parhaat kirpputorit ovat sellaisia, joihin ihmiset tulevat myymään itse.

  joo, kaikki sun never been used -jutut kiertoon asap ;)

  Katja: harmi, mutta ymmärrän. En minäkään aina löydö mitään, joskus sitten taas enemmänkin ( kuten vanhat lastenvaunut ja valaisimen silloin kerran Helsingin reissusta : D )

  Kiitos :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !