lauantai 24. maaliskuuta 2012

KEVÄTLAUKKU ELI TOOLED BAYS
Se olisi sitten virallisesti kevät, kun kerran siirrytään kesäaikaankin! Sen kunniaksi kaivoin komeron perukoilta kevätkäsilaukkuni. Ah ihanuutta, kun ei tarvita talvipalttoota ja voi tepastella ohutpohjaisissa nahkasaappaissa pelkäämättä niiden piloille menoa <3

Hunkydoryn neule on ollut super, mutta hankalanmallinen takin kanssa ja siksi vähän vähemmällä käytöllä muualla kuin kotona. Mutta  ta-daa, nyt sekin ongelma on ratkaistu pariksi kuukaudeksi. Viittamaiset takit vaan ovat käteviä !

Laukku Mulberry ( tooled Bayswater, Rio Leather ) , viitta 2ndhand, rintaneula Minna Hepburn, neule Hunkydory, vyö kirppikseltä, saappaat Octopus

11 kommenttia:

 1. Tykkään sun tyylistä! Oon käynyt kurkkimassa vinkkejä omaan pukeutumiseeni sinulta ;) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo tooled bays! Lisää näitä upeita laukkukuvia! Kuola valuu...

  VastaaPoista
 3. Toi laukku on jotain niin ihanaa! Vielä joskus (voitan lotossa ja) ostan tuon 2ndhandina jostakin. Hinnat vaan on aika muhkeita! Ihana!

  Mä otin eilen kevättakin käyttöön. Ilma oli ihana ja aurinko paistoi. Tänään vihmoo vettä, mutta sulaapa loputkin lumet ja laskeutuvat nuo ällöt pölyt.
  Kevättä rintaan!

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis laukku!

  Ja L-postauksestasi sanon, että kuvissasi on ihana tunnelma. Teillä on todella kauniit, söpöset lapset. Kuvauksesi huonoista yöunista saa empatiaa täältäkin (nimim. jo yli kuuden vuoden kokemuksella kaikki alkaa olla jo rutiinia...).

  VastaaPoista
 5. Ooooh...muistan tän joskus jossain nähneeni ja silloin jo huokailleeni. Muutenkin, sun (Mulberry)laukkukokoelmasi on ihan äärettömän mahtava. Kateus, kateus... Plus tähän päälle vielä tyylikehut :) Oot ihan kymppi!

  VastaaPoista
 6. Marjukka: kiva ! Sehän on tarkoituskin :) Kiitos samoin !

  BagMiss: pitää ryhdistäytyä. Löysin yhden Mulberryn, jota en ole muistanutkaan, jne. Hupsista. Ja ihan oikein jos kuola valuu, mietin just kaiholla sun vintage-kokoelmaa ! :)

  Emilia: toi laukku on tosiaan aika ihana. Mä en tiedä tämän päivän hinnoista kylläkään yhtään. Ihan mysteeristä, että miten hinnat nousevat tai laskevat näissä käytetyissä laukuissa.

  Tääälläkin on ollut vähän tylsä päivä tänään, jospa huomenna olis parempi !

  Katja: kiitos :) Ja lapset, niin. Ihanat ja söpöiset, mutta totisesti toivoisin, että heillä molemmilla olisi paremmat unenlahjat. Toivon teillekin parempia öitä !

  Rilla: kiitos kaunis :) . Laukkuja on kertynyt kaikenlaisia. Yhden Mulberryn myin juuri, kun tuntui, että en ennätä käyttää kaikkia laukkuja niin paljon kuin asiaan kuuluisi :/ Toisaalta, voiko laukkuja koskaan olla liikaa ?! Mielenkiintoinen kysymys, joka vaatii vähän parempaa pohdintaa. Ruskeita laukkuja mulla on ainakin ihan liian monta !

  VastaaPoista
 7. Olen herännyt talviunilta... *haukotus* :) Ihanaa nähdä täällä asupostauksia! Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Hitsit, joku sitten osaa pukea nätisti <3 Upeita asukuvia, todella! ...jäänpä selailemaan tarkemmin!!!

  VastaaPoista
 9. Vino pino: kevätvalo se varmaan vaikuttaa minuunkin, on ihanaa, kun vaatetuksessa on niin paljon enenmmän valinnanvaraa kuin talviaikaan !

  Mari: kiitos :) Ja kiva, että jäit !

  VastaaPoista
 10. Upea asukokonaisuus! :)

  Utelisin mistä olet löytänyt noin kivat saappaat?

  terkuin,
  murmeli

  VastaaPoista
 11. Hei murmeli ! Saappaat ovat merkkiä Octopus ja olen tilannut Lisen.dk :sta :) Ja kiitos :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !