perjantai 23. maaliskuuta 2012

L


Lapset. Ihanat, nokkelat, suloiset, hassut apinaiset, jotka ajavat vanhempansa välillä raivohulluuden partaalle omalla vahvalla tahdollaan ja vankoilla mielipiteillään. Vanhemmuus on ollut mielettömän opettavaista ja sen yötä olen valitettavasti joutunut kohtamaan ajoittain omia huonoja puoliani vähän liikaakin. Mutta kuten laulussakin todetaan " päivääkään en vaihtaisi pois " . Sellaisia sydämenmurskaajia nuo kaksi ovat, kaikista harmaista hiuksista huolimatta.

( Totuuden nimissä  mainittakoon, että muutaman yön kyllä voisin vaihtaa pois, sen verran mielenkiintoisia nuo nukkumiskuviot ovat joskus olleet. )

6 kommenttia:

 1. Suloisia lapsosia!

  Kyllä välillä hulluuden partaalla käydään täälläkin, mutta sitten se kaikki unohtuu kun kuulee jonkun heidän hauskoista sutkautuksistaan tai saa maailman rakastavimman halin ja pusun! ♥

  VastaaPoista
 2. Voisin kirjoittaa helposti 1000-sivuisen kirjan noista mielenkiintoisista nukkumiskuvioista, sillä niitä on harrastettu meilläkin sellainen...kolmisen vuotta ennen kuin helpotti, edes vähän ;)

  VastaaPoista
 3. Söpöt, ihanat! Tulis jo kesä ja vähät vaatteet ja kärpäset + ulkosamppanjat ja mansikat! <3

  VastaaPoista
 4. siina*k : ihania ovat ja näinhän se juuri menee :D

  Susa: meillä on nukuttu enemmän tai vähemmän huonosti seitsemän vuotta... Nyt alkaa hiukan helpottaa, jes !

  Himoshoppaaja: njoo, kärpäset saavat mun puolesta pysyä poissa. mutta muuten kyllä kiitos ! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania <3 Kieltämättä on välillä tehnyt mieli ostaa itselleen menolippu Timbuktuun... Kiva kuulla, että valoa tunnelin päässä noissa nukkumiskuvioissa, jee!. Meillä mennään tod.näk. vielä vähän aikaa aika häröily-meiningeillä (toivottavasti tämä "uusi" vauva nukkuu vähän paremmin).... Mutta sitten kun nuo murrosikäisenä nukkuu puolille päivin, niin en kyllä pistä pahakseni ollenkaan!

  VastaaPoista
 6. Susanna: itselle tai lapsille ;) Kyllähän toki vauvat varsinkin valvottavat, mutta meillä nuo univaikeudet ovat jatkuneet vähän turhan pitkään... Toivottavasti teidän uusi vauvanne on edes kohtalainen nukkuja !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !