torstai 1. maaliskuuta 2012

TALVEN VIIMEISET


Talven viimeiset päivät on vietetty, tänään alkaa kevät ! Valon määrän lisääntymistä hehkutetaan varmaan jokaisessa blogissa, niin täälläkin. I-h-a-n-a-a että aamulla töihin mennessä on valoisaa ja kotiin tullessa samoin. Lumien sulaminen ja kuravellikelitkään eivät haittaa yhtään, ainakaan ajatuksen tasolla.

***

Valokuvauskurssin ensimmäinen tehtävä on vastaanotettu. Tajusin, että tarvitsen sen pitkään pähkäilemäni jalustan sittenkin. Otan suosituksia ja ajatuksia tästä asiasta vastaan mielihyvin, kiitos !

5 kommenttia:

 1. Jep, eikä talvea tule hetkeen ikävä!!

  Mulla on ihan sellainen tavishalpisjalusta, jossa on säädettävät jalat. Anttilasta ja muistaakseni vajaat 50 euroa. Sitä tarvitsee just kurssilla, mutta muuten olen huomannut sen raahaamisen aika työlääksi. Nyt se on ollut jo puoli vuotta eteisen nurkassa, ettei kukaan kompastu siihen.

  VastaaPoista
 2. Jalusta-asiaan en osaa sanoa mitään, kun en tiedä niistä mitään... mutta sitten kun päädyt johonkin, niin mieluusti lukaisen sun kokemuksia!

  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 3. jee, hus-hus talvi! ;) Mullakin on joku ihan tavis jalka, ja hyvin on tarpeisiini kelvannut. Jos nyt jotain suosittelisin, niin sellaista halpista jossa on säädettävät jalat ja joka olisi kohtuullisen painoinen raahattava... kauhean kevytkään ei passaa olla, että pysyy kameran ja objektiivin kanssa pystyssä... Muuta kokemusta ei näistä ole ;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin voisin hehkuttaa tuota kevättä, oli niin hauskaa kävellä loskassa, vaikkei se niin hauskaa olekaan. Mutta rinnassa oli kevät.

  Olet valokuvauskurssilla, varmaan tosi kivaa.

  VastaaPoista
 5. nanna: tuota mä just pelkäänkin, että se jalusta jää sitten ihan turhaksi :/ Meillä on kamaa muutenkin ihan tarpeeksi enkä. Mutta houkuttelisihan se.

  Katri: kerron kyllä sitten, jos sen hankkimiseen päädyn. Kiitos :)

  Susanna: ne kalliimmat varmaan kuitenkin ovat juuri niitä painavampia ? Voisin kuvitella siis, mulla ei ole käistystä asiasta.

  Kirjailijatar: loska ei haittaa yhtään, kun tietää mitä se tarkoittaa :)

  Kyllä, kivaa ja tarpeellista :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !