keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

KESKIVIIKON KIRPPISKUTEET


Viikonlopun kirppissaaliseen kuuluu myös tämä kevyt puuvillaa ja pellavaa sisältävä neuletakki. Neule kustansi 50 senttiä, että eivät ne minunkaan hankintani aina ole hinnalla pilattuja ;) Paita on vanhempi kirppislöytö, sen väri vaan on sellainen, että olen säästellyt sitä kevääseen. Enpä olisi uskonut, että ihan tykästyn tähän persikansävyyn , seuraavaksi varmaan ostan jotain minttujäätelön väristä... Viimeksi olen pitänyt mintunvihreää yläasteella, jolloin yksi aarteistani oli sen värinen toppatakki. Vannomatta paras siis.

Ruskeat ratsastussaappat kurakokkareineen jäivät alakertaan, joten jouduttu nyt kuvittelemaan ne noiden mustien sukkien tilalle. Laukku on vanha Italian tuliainen, se on niin paksua satulanahkaa, että normaalikäytöllä se ei koskaan tule menemään puhki. Laukku on kivan mallinen ja värinen, mutta maailman käytännöllisin se ei ole useaan osaan jaetun sisätilan vuoksi. Tämän kanssa ei kanneta kameraa eikä paksua meikkipussia. Mutta tuo nahka ja käsityön jälki kyllä korvaavat pienet puutteet muussa suunnittelussa.

***

Blogillani on muuten kohta kaksivuotissynttärit, wohoo ! Aika on mennyt uskomattoman nopeasti, ihan justhan minä tämän homman aloitin... Pariin vuoteen on mahtunut paljon, sekä täällä että oikeassa elämässä. Bloggaamisesta on muodostunut tänä aikana rakas harrastus ja tärkeä henkireikä, ja vaikka välillä mietin, että mitä järkeä tässä on, niin täällä roikutaan aina vain. Kaksivuotistaipaleen kunniaksi on luvassa tietysti arvonta, jahka saan palkinnot päätettyä.

***

Mukavaa keskiviikkoiltaa ! Meillä valmistaudutaan huomisiin synttärikutsuihin, luvassa one menoa ja meininkiä kymmenen alle kouluikäisen pojan kanssa. Wish me luck !

neule Maxazria, paita VeroModa, vyö FilippaK, farkut H&M

4 kommenttia:

 1. Ei kaikessa hommassa tarvii olla järkee, nimenomaa se rentouttaa ettei se ole järjellistä vaikka tää onkin:) Onnea blogille ja pitkää pinnaa synttäreille, ne on aina niin mukavia.

  VastaaPoista
 2. Good luck! ;D
  Ja kivat kirppislöydöt, neule & paita. :)

  VastaaPoista
 3. Ou my, todellakin pitkiä hermoja toivon sulle tälle illalle:) Ihanat vaatteet ja ah niin ihana kuvausympäristö. Noi tuolitkin päällekkäin. Kengät kuulostaa kans niin hyviltä tohon asuun. Ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. Henrietta: hihii, just noinhan se on :)

  Kiitos, synttärit meni mukavasti, vaikka korvat meinasivat haljeta !

  Katri: neule on mun uusi(n) lemppari :) Ja thanks, hyvin meni :D

  selma: pelastit mun päivän, kiitos <3

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !