torstai 15. maaliskuuta 2012

VIISVEE


Ohi on. Peltorit tai vastaavat olisivat tulleet tosi tarpeeseen, Frontside Ollie kaikui sen verran kovaa levyraadin aikana. Turha kai mainita, että kyseinen kipale voitti. En edes tiennyt, että tuo biisi on viisivuotiaiden poikienkin mieleen. Muita havaintoja tuon ikäisistä : muumit ovat aivan out, valomiekat, Star Wars ja autot ( edelleen ) in, tarjoomuksista kelpaavat parhaiten karkit ja sipsit sekä nakit, kaikki koristeellisuus on ihan turhaa ja oikeassa on se, jolla on kuuluvin ääni. Mukavaa oli, mutta naapureita kävi sääliksi. Puolitoista tuntia voi joskus olla aika pitkä aika ;)

10 kommenttia:

 1. Ihania havaintoja! Nauran ääneen täällä! Puolitoista tuntia tuntuu pitkältä; muistan vaan eräitäkin synttärietä, joissa olohuone toimi jalkapallokenttänä ja liiskaantuneita karkkeja löytyi sukan pohjasta vielä seuraavanakin päivänä... Mutta hauskaa pitää olla!

  VastaaPoista
 2. Onnea viisivuotiaalle - ja äidilleen myös!

  Tosi kivan oloiset synttärit. Hyvät ja lasten mieleen olevat tarjottavat ja aika huikeita merirosvojuttuja.

  Frontside Ollie on tosiaan valloittanut nyt alle kouluikäisetkin. Minä kuvittelin, että Robin olisi isompien alakoululaisten (9-11v.) suosikki, mutta meillä tytön koko eskariryhmä ei muuta kappaletta nyt varmaan muistakaan. :)

  VastaaPoista
 3. :D
  Meillä menee muumit vielä, mutta nää 9 ja kohta 12v... kyllä on NIIIIN isoja. Mukamas ;)
  Onnittelut synttärisankarille!!

  VastaaPoista
 4. Onnea kolokosti..tiedän tuon piiitkän puoltoista tuntisen kun juuri juhulittiin pojan 4-vee symttäreitä..aika vaan menee hirmu vinhaa vauhtia..hienot tarjoilut, tuli näläkä.

  VastaaPoista
 5. Samaa oon ihmetellyt tuota musiikista. Meidän poika sai 5-vuotislahjaksi omaan huoneeseen mankan. Siitä sit kuuntelee radiota ja tuntee KAIKKI listahitit. :D

  Teidän pippalot on mitä ilmeisimmin ollut tosi kivat. Ja hei, juhlaväen mielestä se 1,5 tuntia tuntui varmaan niiiiin lyhyeltä ajalta. ;D

  VastaaPoista
 6. Onnea! Ihanan elävästi kerroit juhlista.

  Ja tästäpä tulikin mieleeni, että ens kuussa on meillä kahdella synttärit noin viikon välein. Viime vuoden 9v kaverisynttäri olivat tähän astisista pahimmat. Kymmenkunta, jo kunnon kokoista kossia pisti paikkoja sileäksi. ;) Onneksi hoksasin ehdotta, josko pihalla ois hyvä olla rosvoa ja poliisia, kun olisi kerrankin kunnolla porukkaa. Ihmettelin, kun naapurit eivät soittaneet oikeita poliiseja paikalle...

  Mutta mukavaa oli! Ja tänä vuonna suunnitteli, josko uudelleen oltaisiin samaa. Ja äiti on vaan tyytyväinen, kun tuon ikäisille tuollainen viihdyke vielä kelpaa.

  VastaaPoista
 7. Onnea viisi vuotiaalle! Ja kiitos tarjoiluvinkeistä, laitetaan korvan taakse, kun kesällä juhlitaan kuusivuotisia, käyvät varmasti suunnilleen samat tarjoilut :)

  VastaaPoista
 8. Onnea synttärisankarille! Juhlat oli varmasti menestys, levyraati on hieno idea ja toteutetaan meillä seuraavilla synttäreillä.

  Meilläkin Robin on ykkönen, tosin Ristö Räppääjä (tai oikeastaan se Viileä Venla) jakaa ykkössijan :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteistanne ja onnitteluista ! :) <3

  VastaaPoista
 10. Tie on kevyt: puolitoista tuntia voi tosiaan tuntua pitkältä... onneksi meillä ei sentään pelattu jalista ! :D

  Katja: tarjoilut olivat hyvin helpot ja näköjään maistuvat, hyvä niin. Kiitos !

  Rilla: kiitos ! Joo, meidän seiskavee yrittää myös olla Iso. Voi pientä !

  Katri: uskon tosiaan, että vieraat olisivat viihtyneet pidempäänkin ;)

  Katri : sanopa muuta, kiva, että leikkivät vielä ! Tämä ajankohta ei oikein suosi pihaleikkejä, joten meillä mentiin nyt näin. Naapuriraukat ! Kiitos :)

  Helena: tarjoilut olivat toisaan hyvin simppelit, mutta kaikki muu olisikin ollut turhaa :D Kiitos :)

  Tuia: levyraati oli meillä ohjelmassa jo esikoisen synttäreillä ja se otettiin niin hyvin vastaan, että päätettiin pitää se nytkin !

  Ja PS. Ei jaettu kaverilahjoja tälläkään kertaa !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !