sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

MAALISKUU


Maaliskuussa on jotain mielettömän viehättävää, ainakin tässä vaiheessa, kun lumet ovat jo lähes sulaneet ja jäät melkein lähteneet. Valo on uutta ja tuoretta vaikka muuten luonto näyttää paljaalta ja raa'alta. Tosin ensimmäiset leskenlehdet ja joutsenet on bongattu, ne ovat ihan selviä uuden elämän merkkejä ne !

8 kommenttia:

 1. Taidatte asua vähän etelämpänä kuin me (vaikka mekin asumme Etelä-Suomessa), sillä täällä maisema oli todella talvinen kun aamulla (kesäaikaan siirryttyä!) katsoin ikkunasta: kaikki puut olivat saaneet lumikuorrutuksen ja hanget hohtivat :). Pientä takatalvea siis ilmassa, mutta eiköhän se kevät tästä...

  VastaaPoista
 2. Ja maaliskuu meneekin niin nopeasti! Huhtikuu on jo aivan käsillä :) Mieletön fiilis.

  VastaaPoista
 3. Jaa-a, asummekohan samassa maassa?! Meillä lunta on vielä ainakin puoli metriä, ja lisääkin tuli tänä viikonloppuna viitisen senttiä. Tuollaiset keväiset kuvat ovat vielä vain unelmointiasteella :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli lunta tullut maan peittoon, kun aamulla avasin silmät. Ihan kuin tosiaan olisi eri maasta nämä kuvat. Ja asumme kuitenkin Helsingissä!=D

  VastaaPoista
 5. Just filofoin eilen miehelle, etten enää tiedä mikä on mun lempivuodenaika tai -kuukausi - ennen oli ihan selkeästi kesäkuu. Kesä on hieno, kun on niin helppoa ja lämmintä ja kaikkea, mut tää maaliskuu on niin... miten sen sanoisi... pää pöhisee suunnitelmia ja ilma on täynnä lupausta tulevasta. Ah!

  VastaaPoista
 6. Maria: asumme Lounais-Suomessa rannikolla, täällä on aika varhainen kevät aina :)

  Anne: hihii, taidetaan asua kuitenkin ! Ks edellä :)

  jarna: onko Helsingissä tosiaan satanut vielä lunta ?!

  Anna: hyvin sanottu tuo, että maaliskuu on lupauksia tulevasta ! Ja mulla ainakin on energiaa ihan eri tavalla kuin alkuvuodesta, ihana fiilis !

  VastaaPoista
 7. Olet saanut kevään kauneuden taltioitua kauniisti. Se vaatii taitoa kun luonto ei viellä kuki! Kaunista!

  VastaaPoista
 8. sanna: kiitos :) Maaliskuu on tosiaan hiukan haastava kuvattava siltä kannalta, että on aika harmaata. Mutta kiinnostava se silti on.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !