lauantai 31. maaliskuuta 2012

ONNEA !


Kaksvee arvonta on suoritettu ! Iloinen, harvahampainen onnetar nosti tällä kertaa arvontalipukkeen, jossa luki Marjukka . Laitathan sähköpostia minulle. Kerro sähköpostissa valitsemasi tuotteet, niin laitan tilauksen menemään eteenpäin. Onnea !

***

Yritän vihdoin saada huomenna blogikirppikselle jotain myytävää. Olen myynyt joitain juttuja suoraan tutuille ja kavereille, mutta vielä riittää ylimääräistä, itselle sopimatonta vaatetta ihan riesaksi asti. Mieli ei tee hankkia mitään uutta ennen kuin vaatehuoneeseen on tullut reilusti tilaa. Oikeasti en tietenkään tarvitsekaan mitään uutta, tietenkään. Tosin huomasin tänään, että Miss E on kulunut sen verran huonoon kuntoon, että uuden arkisemman laukun etsintä voi varmaan alkaa. Haen käytettyä, kohtalaisen hyväkuntoista ja tilavaa nahkalaukkua, mielellään irroitettavalla hihnalla. Väri voisi vaihteeksi olla muukin kuin ruskea. Pari ajatusta on, mutta mitään en ole tehnyt asian eteen, vielä.

***

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ! Täällä grilli on kuumana ja perunat uunissa... se perunasalaatti vaan oli niiiin hyvää ! Huomenna on sitten paluu ruotuun, luvassa on munakasta ja muuta terveysruokaa. Rooma odottaa reilun viikon päässä, siellä sitten tulee taas syötyä kaikenlaista. Miten muuten italialainen ruoka voikin olla niin mielettömän herkullista ? Risotot, pastat, kasvikset, keitot, pizzat... nälkä tulee pelkästä ajatuksestakin. Onneksi ruoka on kohta valmis !

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos! Olipas kiva yllätys :) Mun täytyy vähän miettiä, mitä valitsen...

    VastaaPoista
  2. Marjukka: mieti ihan rauhassa ja laita sitten meiliä :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !