tiistai 27. joulukuuta 2011

WIGWAM DRESS AGAIN


Vaatekaappiproggis jatkuu. Löytyi tällainen Odd Mollyn mekko, jota jossain vaiheessa pidin aika paljonkin. Mekko on edelleen tosi kaunis ja suloinen, mutta arkivaatteeksi ehkä hieman työläs. Ja arkivaatteitahan sitä eniten tulee käytettyä, töissäkin liikun lähinnä pyjamaa muistuttavassa asussa.

Kangas on tässä mekossa ohutta ja mielestäni tämä vaatiikin alleen jonkun alusmekkosen. Olen itse tykästynyt näihin Creamin alusmekkoihin, joita kaapistani löytyy, ööh, aika monessa värissä. Mutta kun ne ovat niin käteviä !

Hurmaavan, vanhan strassikorun on lähettänyt Rhia . Bongasin sen blogissa olleesta myyjäiskuvasta ja laitoin postia :-D. Kiitos !


Mekko Odd Molly, alusmekko Cream, huivi Vintage by Fé

15 kommenttia:

 1. Miksi mekko on "työläs"? Onko se erityisen ryistyvää tms. Ihan silkasta mielenkiinnosta kyselen, kun teen tätä empiiristä pienen pientä "tutkimustani" Odd Molly-tuotemerkistä ja sen suosijoista ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Ja noita alusmekkoja olen katsellut sillä silmällä. Ehkä voisin hankkia, jos niin kätsyjä ovat :)

  VastaaPoista
 3. Olet siis palannut mollyttelemaan :D Joo, samaa mieltä noista vaatteista, jakavat mielipiteet. Itse en ole löytänyt korvaavaa merkkiä, joten mollyillä mennään.
  Mulla on muuten sama vika kuin sulla; Ostan jotain hyväksi havaittua aina useamman kappaleen ja useassa värissä. Esim tämän päivän postauksessa puseroa ja neuletakkia löytyy kaapista monessa värissä. Hamsteriluonne :)

  Mä joskus koitin wigman dressiä, mutta ei sopinut mulle yhtään. Ehkä jus alusmekon olis kaivannut tai jotain. Sulle näyttää sopivan tosi hyvin.
  Kiitos asupostauksista. Tosin kotikuvatkin (ja tolixit!) ovat mieleen. Meilläkin on tuolit enakkotilauksessa, mutta en tosin tiedä mihin ne joutuu, kun haaveilene muutosta, ja pelkään sitä pakkaamista. Oikein toivon, että tuolit ei vähään aikaan saavu :)

  Mukavia välipäiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. jarna: kerrothan sitten, että mihin lopputulokseen tulet ! :-D Mekko on työläs, se kun pitää silittää aika tarkkaan. On ohutta puuvillaa ja menee siis aika ryppyiseksi pesussa. Olen melko laiska nykyään vaateasioissa, ennen silitin about kaiken, nykyään en viitsisi tehdä mitään... :-D Joten vika ei ole mekossa, vaan sen omistajassa.

  Sini: no, näitä ei tarvitse silittää ja väreissä löytyy ! :-)

  Emilia: joo, tai siis, en ole välillä lakannutkaan, mutta uutta en ole hankkinut ainakaan vuoteen :-) Tosin Lisenille lähti juuri pieni tilaus, kun haluamaani sisutusjuttua ei ollut saatavilla ja otin muuta tilalle ;-).

  Ja vastaavaa EI ole ! Muita hyviä olen kyllä löytänyt, esim. by Ti Mo ja Hunkydory tekevät kauniita, hyvälaatuisia vaatteita. Mulla on sama neuletakki ja sama paita kuin sulla, pari kolme kutakin ;-). Tulen kommentoimaan kunhan ennätän !

  Asupostauksissa on se vika, että mä en meinaa millään löytää paikkaa, jossa saisi hyviä kuvia. Värit ovat päin männikköä ja tausta kirjava, en tykkää yhtään. Enkä ole ostanut uutta aikoihin, vaikka en olekaan ollenkaan varma siitä, että aina pitäisi olla jotain uutta esiteltävää. Mutta jotenkin tuntuu siltä, että toiset odottavat jotain muuta kuin mitä olis tarjolla.

  Tolixit on ihanat ! Kyllä niille aina jotain käyttöä keksii ja tarvittaessa ne saa pinoon jonnekin ;-)

  VastaaPoista
 5. Ei kai sitä tarvitse aina uutta ollakaan. Mollyakin monet tykkäävät nykyään metsästää käytettynä. Musta on kiva, kun vanhoja klassikoitakin esitellään. Eikä muuten yhtään haittaa vaikka nätti kotinne näkyy takanasi, luonnollisempaa näin :)
  Mä en ole ostanut mitään kotiin enää pitkään aikaan. Pelkään jotain kamalaa varastoratkaisua :D

  VastaaPoista
 6. Wigwamit ja niiden edeltäjät Voile dressit ovat mun käytetyimmät mollymekot, tykkään ihan mahdottomasti. Menevät sekä arkeen etä pikkuisen juhlavampaankin hetkeen, ja ovat niin mukavat päällä. Näitä löytyy muutama kaapistani.

  VastaaPoista
 7. Emilia: no hyvä, että joku muukin on samaa mieltä ! Mollyja olen ostanut aina käytettynä, itse asiassa suurin osa mulla taitaa olla secondhandia. Ei haittaa, päin vastoin ! :-)

  Uuh, varastoratkaisu kuulostaa aika pahalta. Ei tosiaan kannata hankkia yhtään mitään, jos muutto on edessä. Nyt mua kyllä alkoi uteloittamaan, ja pahasti... ;-)

  Tarleena: Voile dress löytyy omastakin kaapista, tosin mulla niitä on vain yksi ( ruskea ) Vähän eri tavoilla laitettuna tämä kyllä käy hyvin sekä arkeen että juhlaan ! Ja on tosiaan mukava päällä, ei purista eikä kiristä :-)

  VastaaPoista
 8. Joo, arkivaatteiden pitää olla minulla ainakin tosi simppelit ja mukavat päällä. Mutta tuo on kyllä kaunis, kaunis mekko.

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar: joo, mukavuutta pitää löytyä ! Tosin taidan itse olla vähän outo, kun voin pitää esim. farkkuja koko päivän, musta ne tuntuu ihan mukavilta :-D Silittämistä en nykyään oikein jaksa, valitettavasti noita silitettäviä vaatteita löytyy enemmän kuin omiksi tarpeiksi...

  VastaaPoista
 10. Ihana yhdistelmä ja iskin silmäni erityisesti tuohon alusmekkoon, ihana!

  VastaaPoista
 11. Tosi suloinen asu! Ihastelen usein tämän tyylisiä juttuja, mutta itse en kuitenkaan osaa käyttää, vaikka mieleni tekisi. Sen sijaan mun päälle eksyy aina jotain simppeliä ja tummaa.

  VastaaPoista
 12. Aaah, silittäminen tekee siitä työlään! Kammoan silittämistä luonnottoman paljon, joten ei ymmärrän =)

  VastaaPoista
 13. Susa: näitä on ollut Creamin mallistossa jo monena eri kautena ja hintaakin on muistaakseni vain jokunen kymppi.

  Esmeralda: onhan nämä vähän tällaisia rönsyileviä, kaukana simppelistä :-D

  jarna: just se ! Runsaat yksityiskohdat vielä siinä lisänä ;-)

  VastaaPoista
 14. Minäkin olen Creamin alusmekkojen ystävä. :) Ne tosiaan sopivat yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Pidän aika yksinkertaisista vaatteista, mutta mukana saa olla ripaus jotain hauskaa - Cream on siinä hyvä.

  Mollyn yksi neuletakki on suosikkivaatteitani, mutta Mollyn ihanat tunikat eivät harmillisesti sovi kropalleni.

  VastaaPoista
 15. Katja: sopivat tosiaan monen, simppelimmänkin jutun kanssa hyvin !

  Oletko kokeillut eri malleja ? Myös mitoitukset valitettavasti vaihtelevat eri mallien välillä, kannattaa aina testata paria eri kokoa ainakin !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !