sunnuntai 11. joulukuuta 2011

NE TOLIXIT


Uusista ruokapöydän tuoleistamme on tullut jokunen kysely. Tilasimme omat A-mallimme täältä , mukamas nopeamman toimituksen vuoksi. Jouduimme tuoleja odottelemaan jonkun aikaa kuitenkin, ja kerran firmasta jo tiedusteltiin, josko haluaisimme muuttaa tilaustamme. Emme halunneet, onneksi. Tuolit ovat juuri passelit ahtaaseen ruokailutilaamme. Vanhoissa puisissa tuoleissa olikin juuri se ongelma, että ne tukkivat korkeaselkäisinä ja leveinä koko tilan täyteen. Tolixit ovat matalat ja kevyet käsitellä, ja kauniit ! Ongelmaksi olemme kokeneet metallipinnan kylmyyden ( pidän omassa tuolissani usein lampaantaljaa, lämmittää mukavasti ) ja liukkauden. Jotain pehmusteita voisi harkita, tosin en ole varma haluanko alkaa siihen pyykkirumbaan, jota se tietäisi.


Yleensä ruokapöydällä on sekalainen lajitelma kaikenlaista sälää, tietokone, kirjoja, kamera nyt ainakin. Tällä hetkellä lisäksi pari joulukalenteria ja rasiallinen verhonipsuja. Muiden kuvissa näkyvä arkinen kaaos ei häiritse, mutta omat kuvat se saa näyttämään suttuisilta, siksi keräsin tavarat pois näkyvistä. Meillä siis ei todellakaan ole näin siistin näköistä läheskään aina !


Naisen muotokuva ja talja ovat kirppislöytöjä. Pöytä on alunperin ollut tummanruskea, mutta siitä on poistettu väri ja se on käsitelty värittömällä vahalla.  

11 kommenttia:

 1. Tykkään! Tosi tyylikkäät nuo Tolixit.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja niin ihanan oman tyyli eikä vaan suora kopio! Tykkään paljon sisustuksestasi!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköistä! Ja aivan ihana tuo kirppislöytö-taulu!

  VastaaPoista
 4. Hyvänväriset ja ihanat tolixit! Passaavat oivasti teille ja tyyliisi.

  VastaaPoista
 5. Kauniit Tolixit! Tuota olen ajatellut itsekin, että metalli on aina kylmää pintaa verrattuna puuhun / muoviin, mutta kauneusarvonsa puolesta (ja varmaan myös kestävyyden??) ovat ihan nappi valinta.

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo tuolit ovat aina olleet tosi kauniit. Sopivat teille mahtavan hyvin.

  Minäkin ihailin tuota kirppislöytönaista, hänessä on jotain kiehtovaa.

  VastaaPoista
 7. Sanna: niin tykkään minäkin ! :-D

  selma: kiitos :-) Tykkään kerroksista ja erilaisten juttujen yhdistelemisestä, ihan kuten pukeutumisessakin !

  Susa: kiitos :-) Tauluun olen kovin kiintynyt, vaikka se on ollut omani vasta vuoden päivät.

  Elsa: on nämä kivat ! Kiitos !

  Anne: metalli on tietysti kova ja kylmä, mutta ehkä hankin ne pehmusteet ? Mietitään.

  Kirjailijatar: kiitos :-) Taulusta on oma postauksensa http://silkkiasamettia.blogspot.com/2010/12/salaperainen-nainen.html Toivoisin tietäväni enemmän, edes signeerausta taulussa ei ole !

  VastaaPoista
 8. Hei, Petriina, sinulla on kaunis keittiö ja erittäin mukava blogi. Koska rohkeasti esittelet asujasikin, lisäisin blogisi mielelläni luettelooni http://www.muotisalonki.com/2011/05/aikuisen-naisen-muotiblogit.html
  jos sinulla ei ole mitään asiaa vastaan.

  Taulusi lienee harrastelijamaalarin työ (tai ammattitaiteilijalta varhainen harjoitustyö), tekijä selviäisi vain todella hyvällä onnella, koska näitä on paljon. Taulu on silti hyvätasoinen harrastelijatyöksikin.

  VastaaPoista
 9. Tuija: toki saat lisätä blogini listaasi :-) Kiitos !

  Harmittaa näin jälkikäteen, etten tajunnut ottaa myyjään yhteyttä silloin, josko hän vaikka olisi osannut kertoa tekijästä edes jotain. Taulusta pidän kuitenkin, vaikka en siitä sen enempää tiedäkään. :-)

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunis ruokailutila. Aivan hurmaavan persoonallinen! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !