torstai 1. joulukuuta 2011

PITÄISI...


...miettiä itsenäisyyspäivän menu neljälle aikuiselle, joista yksi ei syö sieniä,  sekä kahdelle lapselle, joista toinen syö vaikka etanoita ja toiselle kelpaa hyvin vain punainen liha sekä höttöhillarit. Pitäisi siivota, inventoida vaatehuoneen sisältö, järjestellä valtoimenaan vellovat kamat paikoilleen. Pitäisi keksiä niille valtoimenaan velloville tavaroille paikat, joihin ne laittaa. Pitäisi hankkia kameran kaukolaukaisimeen uusi paristo ja hankkia joululahjoja. Pitäisi lakata saamasta näppylöitä joululahjojen hankkimisesta. Pitäisi keksiä joku helppo DIY-projekti ja myös toteuttaa se. Pitäisi istua vähemmän koneella ja tehdä enemmän kaikkea hyödyllistä... Lista on ihan loputon, ja siksi en viitsikään jatkaa sitä yhtään pidemmälle.  Tekemistä riittää siis.


Antti Vahteran ja Visa Nurmen kirjat ovat ihan parhaita, täynnä hyviä ja yksinkertaisia ohjeita. 

***

Vaatekaapin inventaario kannattaa tosiaan tehdä aika ajoin. Itse teen ainakin kaikenlaisia löytöjä omista valikoimistani, vanhoja suosikkeja ja unohtuneita yksilöitä. Punainen neule on hankinta vuosien takaa. Se oli jonkun vuoden vaatekomeron pimeimmässä nurkassa, kunnes  pari, kolme vuotta sitten "löysin" sen uudelleen. Olen käyttänyt sitä töissä pitämään  pahinta vilua loitolla, mutta viimeisimmän puhdistusoperaation jälkeen päätin ottaa sen täksi talveksi ihan oikeaan käyttöön. Lämmin se on, ja kunnollista, vanhanaikaista  neuletta, sellaista, joka ei veny eikä vanu eikä nyppyynny. 

Neule Benetton, farkut Odd Molly, sukat H&M

6 kommenttia:

 1. Leppoisalla otteella vaan hommiin. Teet sellaisia, mitkä tuntuvat mieluisimmilta ja kas... kohta lista on puoliintunut! (No joo, ei se aina ole ihan näin yksinkertaista...)

  Kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Käypäs mun luona. Sieltä saat niin helpon DIY-jutun, että teet sen vartissa. Ja takaan, että tarvikkeet löytyy kaikkien kotoa. Saat sit vedettyä siitä to do-listasta yhden kohdan yli, ja tulee heti helpompi olo! :)

  p.s. Tuo neule on mahtava!

  VastaaPoista
 3. Nonna: onneksi tuossa listassa on paljon sellaista, jossa on joustovaraa :-D Yritän vältellä stressiä, mutta tähän aikaan vuodesta kaikenlaista alkaa kasautua...

  Kiitos :-)

  Ansku: tein jo yhden DIY-jutun :-D , mutta tulen käymään silti. Ja joo, neule on ihan mieletön !

  VastaaPoista
 4. Ihanan rento asu ja tosi kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
 5. E: ei ehkä maailman tyylikkäin, mutta tosiaan rento :-) Ja kiitos !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !