torstai 29. joulukuuta 2011

BLOGBLOGBLOG OSA 2


Kiitos kaikille, jotka osallistuivat salaperäiseen arvontaan ! Voittajaksi valikoitui pikkuapulaisen avustuksella Tuia . Laitatko sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen ! Palkintona on jotain kivaa Etystä ;-) Kaikki vastanneet olivat mukana, myös vähän myöhemmin ilmoittautuneet. Alla pieni yhteenveto vastauksista.

Kovin monipuolisesti jaksoitte vastailla kysymykseeni siitä, että mikä blogeissa ihastuttaa ja mikä vihastuttaa. Monet kertoivat arvostavansa persoonallisuutta ja massasta poikkeamista, mikä on hienoa.  Itsekin arvostan persoonallisuutta, mutta toisaalta vierastan sellaista tyyliä, jossa itseisarvona on olla erilainen. Kauniista kuvista ja arjen estetiikasta sekä hyvistä ideoista sanoi inspiroituvansa moni ( kaikki vastaajat ? ) ja samoin pieni rosoisuus jutuissa on ilmeisen suotavaa monen mielestä, liian siloiteltu ilme ja pinnallisuus ärsyttävät. Itse allekirjoitan myös nämä asiat, kuten myös aikaisemmin mainitsemani vastavuoroisuuden tärkeyden. Ja se siis ei tarkoita pelkästään kommentteihin vastaamista, vaan vierailemista muiden blogeissa, niihin kommentoimista ja lukijoiden huomioimisesta muuten. 

Ylivoimaisesti eniten ärsytyyntymistä ( tällä melkoisen suppella otannalla :-D ) Blogistaniassa saa aikaan anonyyminä ilkeästi kommentoiminen ja ylipäätään huono käytös, jota valitettavasti toisinaan saa sivusta seurata.  Omasta mielestäni huonolla hetkellä ja ilkeydenpuuskan iskiessä voi pitää sormet pois näppikseltä ! 

Liikaa kaupallisuus tökkii monia myös. Itselläni on mainoksiin melko neutraali asenne, tosin en seuraamissani blogeissa juurikaan mainontaan törmää. Jos mainonta sopii blogin henkeen, niin olen sille  suopea, monet kuitenkin keräävät päivättäin valtavat massat lukijoita ja ehkä osalla bloggaaminen liittyy suoraan tai välillisesti bloginpitäjän ansiotyöhön. Tuotelahjoista itse toivoisin, että niistä mainittaisiin selkeästi tekstissä.  Moni sanoi, ettei jaksa ärsyyntyä mistään vaan poikkeaa vain hyväksi havaituissa paikoissa. Tätä nyrkkisääntöä sovellan itsekin pääsääntöisesti !

Tällaista siis tällä kertaa :-). Seuraava arvonta voisi olla sellainen perus, tosin täällä pitää aina vastata johonkin kysymykseen ollakseen mukana.  Mukavaa loppuviikkoa kaikille !

8 kommenttia:

 1. Kiva, että arvonnasta poiki tällainen yhteenveto. Kiitos arvonnasta!

  VastaaPoista
 2. Ah, lasillinen Mummia mulle just nyt heti. (päiväkodin tarpeessa olevat) Lapset tekee mut hulluksi! En tajua mitä ajattelin, kun ilmoitin ipanoiden olevan parin viikon joululomalla..

  Hyvä yhteenveto!

  VastaaPoista
 3. Hyvin tiivistetty, allekirjoitan :D ja onnea Tuialle!
  PS. Ei kestä kiittää ;)

  VastaaPoista
 4. jarna: eipä kestä ! Näitä on hauska pitää. Kiitos osallistumisesta !

  nanna: hahhahaa, teimme saman erheen ;-) Mumm menisi alas täälläkin, ihan karsea työviikko alkaa olla pulkassa...

  Rhia: se rintakoru on ihana, kyllä kestää siis ! :-)

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen kysely, vaikken ehtinyt itse mukaan vastaamaan. Mutta olen melkein kaikesta samaa mieltä kuin enemmistö. Eikä tosiaan ole pakko käydä blogeissa, jotka ärsyttävät.

  VastaaPoista
 6. Tuo ilkeä kommentointi on kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Se, että saa jättää kommentin nimettömänä, tuo joistain ihmisistä pahimman esille. Jos jostain ei blogissa pidä, ei sitä blogia ole pakko lukea!! Miksi käyttää tarmoa ja energiaa (=ilkeily)jonkun sellaisen asian eteen, josta ei edes pidä? Juu, ei mene jakeluun. Itse olen pitänyt blogissani oman persoonani aika taustalla, tästä syystä olen onneksi päässyt vähän helpommalla ilkeilyn suhteen. Toki "persoonattomuus" varmaan myös vie lukijoita. Sinulla on ihana ja sinun näköisesi blogi - sitä on aina kiva lukea!!!

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: ensi kerralla sitten ! :-)

  BagMiss: mä en osaa vastata tuohon, että miksi jotkut käyttäytyvät niin huonosti ja miksi jotkut viitsivät tuhlata vapaaehtoisesti energiaansa jonkun sellaisen parissa, joka ei miellytä ? Ihan totta tuo, että mitä neutraalimmat aiheet, sitä helpommalla varmaan pääsee tuossa asiassa.

  Kiitos ihananainen ! :-)

  VastaaPoista
 8. Hei, kiitos! Ihan mahtavaa palata arkeen ja huomata uuden vuoden alkaneen arpajaisvoitolla :) Laitan sulle yhteystiedot, kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !