torstai 8. joulukuuta 2011

ROMANTTISTAVaaleaa ja romanttista vaihteeksi. Pitsiliivi oli kesäkuusta asti odottanut sopivaa käyttöhetkeä, mutta jotenkaan en ollut aiemmin löytänyt sille  kaveria. Ja ehkä hiukan naftia kokoakin se on ollut, mutta kumiankkaprojektin myötä se on kummasti muuttunut paremmaksi mitoituksiltaan ;-)


  Halusin välttämättä kaulaani nämä sisareltani lahjaksi saamani sormukset, jotka ovat alunperin kuuluneet isoäidillemme ja hänen sisarelleen. Molemmat sormukset ovat hiukan liian isoja sormessa pidettäväksi, ja mielestäni tässä toteutuu myös kivasti ajatus siitä, että sormukset ovat käytössä samanaikaisesti.


Paita on kirppikseltä, mukava löytö muistaakseni 50 sentin hintaan. Oikeaan kirppishintaan siis. Välillä tekee tosi edullisia löytöjä, mutta täytyy sanoa, että ne alkavat olla aika harvassa. Joskus tuntuu siltä, että koko kirppisidea on ymmärretty ihan väärin, tarkoituksena ei ole kaupitella kaatopaikalle kuuluvia jätteitä  hirveään ylihintaan, vaan kierrättää järkevästi itselle turhat, mutta kuitenkin käyttökelpoiset tavarat eteenpäin.

Liivi Kaffe, paita Gina Tricot, kaulakoru Etsystä

12 kommenttia:

 1. Romanttista ja tyylikästä ylläsi. Tosiaankaan ei nykyään enää tee kirpputoreilta niitä oikeita, kunnon löytöjä. Joitain kivoja tavaroita olen joskus löytänyt, vaatteita en pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu! Tuo mitä sanot kirppiksistä on niin totta!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis setti!! Mulla kaapissa beige neulepitsiliivi, paksumpaa mallia vähäsen, sekin hakenut sitä inspistä, miten tuota käyttää. Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kokonaisuus! Paita ja liivi yhdessä on ihana.. ja sormukset - kaunista.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu! Mulla oli aivan samanlainen liivi, mutta jouduin myymään, koska se oli liian isoa kokoa. Ihana se oli kuitenkin! Kirppisidea on tosiaan ymmärretty väärin monissa paikossa, kaatiskamat eivät kuulu kirppikselle!!!

  VastaaPoista
 6. Sanna: kirpputori-idea on tosiaan hiukan kateissa, osa myy ihan kamalaa romua ja osa etsii jälleenmyytävää. Hinnat vaihtelevat aika paljon, samoin tarjolla oleva tavara. Kiitos :-)

  Maria: ks edellä :-) Kiitos :-)

  Rouva M: on se :-)

  Rilla: kiva olisi nähdä se sinunkin yksilösi. Tämä liivi on tosiaan aika ohut, joten ihan minkä tahansa paidan kanssa sitä ei voi käyttää. Kiitos :-)

  anni: kiitos :-)

  BagMiss: tämä on kokoa S/M , mutta mielestäni enemmän S ( tai sitten minä olen enemmänkin kokoa L, hahah ! ), naftilta se on ainakin tuntunut. Liian isot vaatteet ovat kyllä hankalia, liian pieniin sen sijaan voi toivoa laihtuvansa... :-D

  VastaaPoista
 7. On kyllä kaunis asu ja kaunis on kyllä kantajakin! :-)

  Mielestäni Helsingissä on yksi kirrputori ylitse muiden ja sen on kyllä hietsun kirppis! Valitettavasti se on auki vain kesäisin, sattuneista syistä. Olen ollut siellä sekä myymässä että ostoksilla ja hyvä saalis on aina taattu! Sinne on pakko "purjehtia" aikaisin aamulla tai muuten kaikki herkut on jo viety...hih.

  Sormusidea on mahtava. Näin ne kulkevat lähellä sydäntäsi -kuten Carriella sinkkuelämässä! <3

  VastaaPoista
 8. Himoshoppaaja: kiitos, olipa kiva kommentti ! Sormukset ovat minulle tosi tärkeät, monestakin syystä.

  Hietsu on tosiaan super, harmi, etten pääse sinne läheskään niin usein kuin toivoisin. Ja todella, ajoissa pitää olla, jos jotain meinaa löytää !

  VastaaPoista
 9. Hei,
  Kumiankka on toiminut ;D Onnea!!!
  Kuinka paljon olet saanut pois painostasi
  Tiina

  VastaaPoista
 10. Tiina : 5-6 kg on sulanut, toinen samanmoinen edessä vielä !

  VastaaPoista
 11. Kaunista. Pidän vaatepostauksistasi todella paljon.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !