perjantai 30. joulukuuta 2011

JOULUKUU


Vielä ehtii laittaa näytille joulukuun kuvia. Harmillista, mutta valokuvattua on tullut ihan liian vähän tänä syksynä. Työ ja remontointi ovat haitanneet harrastuksia jo pidemmän aikaa. Onneksi eilen sain ilmoituksen siitä, että  sain paikan valokuvauskurssilta, joka alkaa helmikuussa. Toivottavasti kurssista saa vähän lisää intoa ja ennen kaikkea osaamista ! Nyt pitää miettiä muutama käytännön järjestely, jotta varmasti pääsen osallistumaan tunneille.

7 kommenttia:

 1. Onnea kurssipaikastasi. Iloa ja onnea myös tulevaan vuoteen :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa kurssia sinulle! Olin itse valokuvauskurssilla syksyllä, ja opin siellä ihan tosi paljon. Siis kuvaajana olen vielä niin raakile, että varmasti kuvieni taso on vieläkin ihan pöh-pöh, mutta ITSE tiedän saaneeni sieltä vaikka mitä käytännön vinkkiä :) Mukavaa tulevaa vuotta toivottelen!

  VastaaPoista
 3. Heidi: kiitos samoin !

  Susanna: toivon, että oppisin kamerani monipuolisemman käytön. Joku hyvä kuvankäsittelyohjelmakin pitäisi varmaan hankkia, en vaan tiedä, että mikä olisi hyvä. Omat kuvani ovat myös mitä milloinkin... Kiitos samoin sinne !

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että pääsit kurssille. Kaikki tuollainen on aina kovin piristävää. Ja tekniikassa on minullakin totisesti hiomista. Talvella on tylsää, kun aina on pimeää. Kun lähtee töihin ja tulee töistä. Pöh.

  VastaaPoista
 5. Noniin, minäkin olen menossa valokuvauskurssille heti tammikuussa, joten samoilla jäljillä ollaan.

  Iloista Uutta Vuotta!

  Elsa

  VastaaPoista
 6. Mä olen käynyt kurssin myös. Se oli hyödyllinen!

  Ainoa vaan, että siellä oli pari tosi "ihmishelmeä".. Yksi insinöörismies, joka rassasi koko ryhmää teknispuolen jutuillaan ja yksi tätönen, joka kertoi jokaisen kuvan kohdalla koko sukutarinansa tai elämäntarinansa. Kurssin lopuksi tuntui, että tiesin tuosta tätsystä enemmän kuin omasta äidistäni ;D

  VastaaPoista
 7. Kirjailijatar: no on totisesti tylsää. Mustaa kuin pussinpohjalla. Ja joo, olen tosi iloinen kurssipaikasta !

  Elsa: hienoa ! Voidaan sitten vertailla kokemuksia. Ja kiitos samoin sinne :-)

  nanna: toivotaan niin. Ja toivotaan myös sitä, että minä säästyn moisilta "helmiltä" :-D

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !