maanantai 19. joulukuuta 2011

PIPPALOT


Eiliset pippalot menivät oikein mukavasti, mitä nyt muutamalle korvatulppaparille olisi ollut käyttöä. Kahdestatoista neitokaisesta lähti sellainen kimakka möykkä, että oksat pois. Hauskaa oli kumminkin. Ohjelmaksi riitti musiikkiaiheinen tietovisailu, herkut ja lahjojen jako. Ensi vuotta varten itselle muistiin tänne, että makeita herkkuja riittää puolet siitä, mitä on ajatellut tarjota ja suolaisia naposteltavia voisi olla vastaavasti hiukan enemmän. Ehdoton hitti oli vanhanaikainen "siili" , jossa oli tikkujen nokkaan pistelty nakkeja, juustoa, viinirypäleitä ja kurkkua. Makeista maistuivat erityisesti vaahtokarkkitikkarit, jotka olivat myös kivan näköisiä.

Vieraiden lähdettyä otimme alas popparinauhat ja pistelimme ne parempiin suihin. Popparinauhat taisivat jäädä perinteeksi, sen verran hauskoja ne olivat. Seuraavaa kertaa odotellessa siis !

9 kommenttia:

 1. Hih, juuri eilen sanoin esikoiselle, että poppareista voisi tehdä hauskoja lumihiutale-nauhoja ikkunaan ;)

  Kivan näköiset kemut!

  VastaaPoista
 2. Kivannäköiset kinkerit -pidän eritoten noista vaahtokarkeista ja poppareista! Hauska idea. Ja taitaa sieltä pilkistää "siilikin", tuo oman lapsuuteni klassikko...:)

  VastaaPoista
 3. Nyyyh, muo pinkit karkitkaan eivät käy vaaleanpunaisista hyasinteista...

  VastaaPoista
 4. Susa:kiitos ! Helppoja koristeita nuo, ja hyvän makuisia ! ;-)

  Himoshoppaaja: siili tosiaan on oikea klassikko :-) Vielä kun jaksaisi joku kerta tehdä lihapullia noihin tikkuihin !

  Leena: voi, olen yrittänyt saada noita kukkia aukeamaan sua varten ! Äsken kastelinkin niitä. Mahtavatkohan ne aueta ollenkaan ???

  VastaaPoista
 5. Popparinauhat ovat aivan mainio idis! Taidan lainata seuraaviin lastenkutsuihin. :)
  Kivannäköiset kemut!

  VastaaPoista
 6. Esmeralda: lainaa vain ! Missä näitä muuten on ollut, mieleeni tulevat vanhat sarjakuvat ja Disneyn piirretyt ?! Kivaa oli !

  VastaaPoista
 7. Voi miten tunnelmallisia kuvia!

  Pussitin juuri meidän huomisia synttäreitä varten ongintayllätyksiä. Onginta on sankarin toiveissa joka vuonna. Taitaa tyttäremme täyttää saman verran kuin teidänkin, jos oikein kyntiilöiden määrän laskin! Meilläkin on sitten huomenna tiedossa kiljuntaa, riehuntaa ja herkkuja!

  Popparinauha on hauska idea!

  VastaaPoista
 8. Ja piti vielä sanomani, että sinulla on kiva blogi. kauniita kuvia ja mukavia jutusteluja!

  VastaaPoista
 9. Tie on kevyt : kiitos :-) Ai teilläkin juhlitaan juuri ennen joulua ? Tosiaan, kiljuntaa, riehuntaa ja herkkuja, heheh !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !