maanantai 26. joulukuuta 2011

BUTTON DOWNAsukuvakokeilut jatkuvat, eivät kovinkaan hyvällä menestyksellä, mutta yritystä on. Olen myös jatkanut vaatehuoneen raivausta, joka taitaa olla varsinainen ikuisuusprojekti. Tosin se on myös varsin hyödyllistä, tein taas pari löytöä omasta kaapista. Hauskaa.  Jouduin kylläkin tarttumaan neulaan, lankaan ja saksiin, jotta sain parista vanhasta Odd Mollysta käyttökelpoisen. Tästä irroitin lopullisesti repsottavat lilat satiininauhat, jotka ovat olleet sidottuina taakse ja ompelin muutaman napin paikoilleen. Paita on ihan käypä ilman nauhojakin, mutta harmittaa minua silti hiukan. Toiseen Odd Mollyn tunikaan ompelin tupsunauhan kiinni ja yhteen napit takaisin. Onneksi kuitenkin vaatteiden kankaat ja värit ovat pysyneet hyvinä, vaikka muuten fiksattavaa on löytynyt vähän joka tuotteesta.  Kestoärsytysaiheeni on irtoilevat napit ! Sitten taas toisaalta, vain Odd Molly tekee tarpeeksi mollymaisia vaatteita. Muitakin kivoja on, vaan ei samanlaisia !

Kyseisen merkin vaatteet taitavat olla sellaisia, että niistä joko pitää tai sitten ei. Kukaan tuntemani henkilö ei ole koskaan sanonut, että ihan kiva. Yleisimmät kommentit ovat sen sijaan ihana tai sitten kohteliaasti kiertoteitse ilmaistuna aika erikoinen tai mielenkiintoinen. Omasta mielestäni Odd Mollyn mallistot ovat suurimmaksi osaksi sekä ihania että mielenkiintoisia, aika erikoisiakin joukkoon mahtuu silloin tällöin. Parhaimmillaan tämäntyyppiset vaatteet ovat yhdistettynä melko yksinkertaisiin muihin juttuihin, farkkuihin ja sen sellaisiin. 

Paita Odd molly, toppi Odd Molly ( 2ndhand ), farkut Only ( 2ndhand ), huivi H&M, koru Thomas Sabo.

Satiininauhat ovat itse asiassa aika kivat, ehkäpä yritän saada ne kiinnitettyä takaisin. Ongelmana vain on se, että ne ovat olleet kiinni saumavälissä ( vai mikäköhän tuo nyt sitten on ? ) enkä saa niitä siten laitettua  mitenkään. Hmm.


Hmm. Taas oli kadonnut viimeinen kuva ja tämä tekstikin tulee ihan kummallisen näköisenä kirjoitettaessa. Olenko se minä vai Blogger ?

8 kommenttia:

 1. Ah ah, mä sain joulupukilta, tai siis äidiltäni ihanan Odd Mollyn villatakin.

  Toi sun paita on tosi söpö!

  VastaaPoista
 2. Siis en ollut koskaan kuullut odd Mollystä ennenkuin löysin tietynlaiset sisustusblogit, joissa noita vaatteita fanitetaan. Ehkä minulla on ollut aukko sivistyksessä? Nyt olen kovin koettanut saada selville mikä noissa on niin erityistä, mutta salaisuus ei ole ratkennut. Jatkan selvittelyä. Kiinnostavaa =)

  VastaaPoista
 3. nanna: minkä neuletakin sait ? Kiiluin alesta yhtä, mutta en sitten ostanutkaan sitä ( vaan kaksi aivan muuta :-D ) .


  jarna: itse ihastuin näissä joskus aikoinaan siihen, ettö ne olivat niin erilaisia. Nykyään samantyylisiä vaatteita tekee todella moni, osa näyttää nopeasti katsottuna ihan samanlaisilta jopa, joten ehkä se juttu ei enää näy ulospäin. Ja sitten taas toisaalta, monelle tämän tyylinen runsaus menee yli hilseen, ymmärrän senkin :-)

  VastaaPoista
 4. Villis on Exter Knit Cardigan, söpö ja ihana : )
  Olisin himoinnut sitä, missä on suuri punainen sydän selässä, mutta ne oli loppu. Tää on hyvä korvike.

  VastaaPoista
 5. Ah, Exter on suloinen ! Se on varmasti oikein hyvä valinta !

  VastaaPoista
 6. Minusta mollyissa on kivaa se, että saman merkin sisältä löytyy niin moneen makuun sopivaa :) Esim. itse tykkään eniten mollyn pelkistetymmistä vaatteista, joissa on kuitenkin sopivasti jotain sievää ja naisellista yksityiskohtaa, kuten rusettia, röyhelöä tai kirjailua. Ja yleensä samasta vaatteesta löytyy värikkäämpi ja neutraalimpi vaihtoehto, joista valita. Valitsemalla niitä mustia, beigejä, harmaita ja vaaleita versioita saa luotua aika erilaisen tyylin kuin värikkäämmillä versioilla, mutta aina niissä on se joku "naisellisuus" ja persoonallisuus, mitä muista merkeistä ei ole löytynyt saman veroisena (vaikka jäljittelijöitä onkin :) ).

  VastaaPoista
 7. Kommentoin nyt näinkin vanhaan viestiin, kun selailen tässä näitä kivoja molly-asukuvia ja muutenkin blogiasi, on nimittäin kivoja vaatteita siulla ;) Olen herännyt itse tähän oddmollyyn vasta hiljattain, mutta vaatetyylillisesti se sopii monin osin tähän omaani, joka on aika vakiintunut vuosien myötä (ja hyvähän se on, että yli 30-v:nä jo tietää, mistä oikeasti pitää). Ja kävi niin naurattamaan tämä, että joko ihmiset sanovat, että "ihana!" tai sitten "sinä se pukeudut niin persoonallisesti/omaleimaisesti/erikoisesti" jonka voisi suomentaa selkokielellä "sinulla on kyllä tooosi oudot vaatteet (senkin outomolli)!", koska olen kuullut sen jonkin kerran ja aina virnistellyt takaisin.

  Tietää, että tekee jotain oikein, kun konservatiivisimmat ihmettelee ja vähän mielikuvitustakin omaavat ihastelee :D vaikka pääasia tietysti on se, että itse tykkää vaatteistaan. Oddmolleissa on itseasiassa myös sellaisia, joita en laittaisi päälleni lähinnä siksi, että en halua herättää ihan niin paljon huomiota kanssaihmisissä. Täälläpäin kun kaikki vähänkin normilinjasta tuulipuku/farkut+teeppari/smart casual poikkeava automaattisesti kerää katseita. Pikkukaupungin huonoja puolia.

  Mutta kiitos ihanasta blogista, kummasti piristää flunssa-sairaslomaa!

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luen kaikki kommentit, vanhempiinkin viesteihin tulleet ! Aina niihin ei kuitenkaan tule vastattua, vaikka pyrin toki siihenkin :)

   Ymmärrän oikein hyvin, että kaikki eivät välttämättä tykkää herättää liikaa huomiota. Ja ainakin pikkukaupungissa erottuu niin helposti joukosta ( mikä ei aina ole positiivista ).

   Kiva kuulla, että viihdyt täällä ! Paranemisia sinne :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !