sunnuntai 25. joulukuuta 2011

JOULUFIILIS


Joulun kaksi tärkeintä päivää alkavat olla ohitse. Vielä on yksi satsi kinkkua ja laatikoita jäljellä, huomenna sitten syödäänkin jo jotain ihan muuta. Lahjoja tuli varsin maltillisesti, kaikki kivoja ja hyödyllisiä. Lapset ovat käyttäytyneet hyvin koko ajan ( pieni ihme ! ) ja ruoka on ollut hyvää ja sitä on todellakin ollut riittävästi.

Joku mainitsi aiemmassa postauksessa sen, että lahjojen ei tarvitse olla uusia. Olen samaa mieltä, ei todellakaan tarvitse. Näissä kuvissa näkyy pari kaunista ja mieluisaa lahjaa, joita arvostan suuresti juuri siksi, että ne ovat vanhoja esineitä. Ihana kakkukupu on lahja sisreltani ja pöytäliinan on antanut anoppini minulle kymmenisen vuotta sitten. Samassa satsissa tuli pari muutakin hienoa vanhaa pellavaliinaa, joita käytän vain harkiten. Tähän keltaiseen liinaan kuuluvat lisäksi servetit samasta kankaasta, ne tekevät kattauksesta varsin juhlavan ja jotenkin ihanasti vanhanaikaisen. 

Rauhallista joulun jatkoa kaikille !

11 kommenttia:

 1. Kakkukupu on varsin upea lahja! Vanhojen esineiden antaminen lahjoina on yleensä vähän aliarvostettua, luulen. Itse annoin tänä vuonna äidille kirppikseltä löytämäni taidokkaasti käsinkirjaillun pöytäliinan ja äiti taas antoi minulle omista varastoista löytämänsä kirjoneule-tumput. Molemmat olivat lahjoihinsa enemmän kuin tyytyväisiä :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja pidä erityisesti tuosta kakkukuvusta -NIIN kaunis! :-) Myös kukka-asetelma on varsin onnistunut...niks. Mukavia ja rentoja joulun viime hetkiä sinne...!

  VastaaPoista
 3. Rhia: se on aivan ihana ! Ja kyllä, monet katsovat nenänvartta pitkin, jos tavara ei ole uusi, mutta itse arvostan mennyttä aikaa ja sitä tunnearvoa, joka monessa vanhassa jutussa on. Saimme aikoinamme esim. häälahjaksi vanhemmillemme kuuluneita tauluja ja isovanhemmiltani antiikkilipaston, ne ovat kallisarvoisimpia lahjoja koskaan. Ja lapsille voi hyvin laittaa pakettiin hyväkuntoisia, käyettyjä leluja.

  Käsinkirjailtu pöytäliina kuulostaa hurmaavalta !

  Tiitiskä: kiitos kaunis :-)

  Himoshoppaaja: kupu on todella hieno :-) Kiitos samoin sinne !

  VastaaPoista
 4. Ihana kupu!

  Minä siivosin joulun tänään pois. Kuusi, koristeet, kaikki... Vain kynttilöitä jätin, mutta nekin vaihdoin mahdollisimman epäjouluisen värisiksi, sekä La case de cousin paul -valopallot saivat vielä jäädä, koska ne eivät ole kovin jouluisen väriset. Tuntui jotenkin vapauttavalta "päästä jo joulusta eroon", vaikka joulusta pidänkin.

  Nyt voi alkaa odottaa uutta vuotta :) Aion tehdä pari ihan käytännön elämään liittyvää uuden vuoden lupausta... Lisäksi päivät alkavat pikkuhiljaa pidentyä ja valo lisääntyy. Tämä syksy on ollut niin pitkä ja pimeä.

  VastaaPoista
 5. Mollyhullu: meillä nautitaan joulutunnelmista vielä jokunen päivä, perinteisesti uuden vuoden tietämillä sitten kaikki siivotaan pois. Jotenkin ihan kiva palata normaaliin arkeen, vaikka tietysti härkäviikot ovat perinteisesti aika ankeat... :-D

  VastaaPoista
 6. Kauniin näköinen joulupöytä teillä! Tuollaisen kakkukuvun ottaisin minäkin! Ja nuo enkelit - mistä ne on teille lentäneet?

  Mukavia joulun jälkeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 7. Tie on kevyt : enkelit ovat Jurianne Matterin, en yhtään muista mistä tilasin ne ( viime jouluksi ). Kiitos ja kiitos samoin sinne !

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia ja esineitä! Joulu on mennyt teillä ihanan mallikkaasti. Meillä vähemmän niin, vatsataudin vuoksi, mutta olen lohdutellut itseäni sillä, että joulu tulee joka vuosi uudelleen...

  VastaaPoista
 9. Tummaihoinen enkeli ihastutti kovasti!

  VastaaPoista
 10. Karoliina: yääh mahatautia ! Toivottavasti vuodenvaihde meni paremmin !

  Ainutlaatuinen: niin ihastutti minuakin. Niitä on setissä useampikin :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !