keskiviikko 21. joulukuuta 2011

IHAN KOHTA


Ihan kohta on joulu. Ihan vain tiedoksi, jos se on joltain jäänyt huomaamatta. Itse olen tappiin asti töissä. Tytöllä on synttärikemut 23. pvä. Lahjat on paketoimatta ja osin hankkimattakin. Pari hyväntekeväisyysasiaa on hoitamatta. Ruokakaupassa ei olla käyty, tämä onneksi hoitunee huomenna. Ehkä. Laatikot on tekemättä, leivät leipomatta. Sillijäädykkeen tekemisen hylkäsin, en jaksa seuloa kaikkia mahdollisia ohjeita ja miettiä, että mikä niistä. Siivoaminen on lähinnä sitä tavaroiden piilottamista. Hyasintit eivät aio kukkia. Muut kukkaset odottavat kaupassa. Siltikin, vaikkakaan  tätä en ole vielä onnistunut lanseeraamaan meidän perheessä, olen ihan varma, että joulu on taas leppoisa ja mukava. Kunhan vaan ensin päästään sinne asti.

Kuvat ovat viimevuotisia. 

7 kommenttia:

 1. Anna niille valoa, hyasinteille;-)

  Et halua kuulla, mitä meillä on 23.12. No olkoon pienet alkupalat: kuusi sisälle, kaupunkiin noutamaan kalkkuna, mädit, pateet, haukkaa jossain jotain ettet pyörry, koira ulos, siivoa, koristele kuusi, valmista jotain mätiherkkua, avaa samppanjapullo, sytytä kynttilät, koiruudelle lääkkkeet ja ruoka, lisää kynttilöitä, koiruus käymään puutarhassa, jännittävä asu päälle, vietä kuumaa hääpäivä: hothothot!

  Ja tee jossain välissä hedelmäsoppa, joka ehdottomasti kuuluu aattoaamun riisipuuron oheen ainakin perheissä, joissa on rannikkoperinteitä.

  Luioja, kuinka odotankaan sitä hetkeä, kun Turku julistaa joulurauhan...Silloin kaikki on ohi, vaikka alkaakin vasta.

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika, kun alkoi naurattaan tuo Leenan kommentti. Meillä on nimittäin hääpäivä jouluaattona ja kaiken lisäksi tulee eka tasakymmen täyteen. Koska en ole Miehelleni keksinyt mitään erityistä muutaman joululahjakirjan lisäksi ajattelin laittaa jouluaattona itseeni lahjanarun ja ilmoittaa, että tää olis nyt tässä. Ihan koko paketti, täynnä hyviä puolia ja vieläkin parempia! :D

  Kyllä teidän joulusta hyvä tulee, ihan takuuvarmasti! Lapsetkin nauttivat siitä, ettei kaikilla ole tatti otsassa. He varmaankaan eivät kaipaa puuttuvaa sillijäädykettä...

  VastaaPoista
 3. Loistava kirjoitus!! ja eka kommentti :D
  Kuulostaa tutulta, nuo tekemättömät, ja kai vaan se pieni-suuri-stressi kuuluu asiaan, ja sitten se on ainakin kolmen päivää pelkkää lonkanvetoo, ainakin meillä! :) sinne kun päästään, niin hyvä on ja sitä ennen joo: kolme päivää duunia ja kaikkee muuta hommaa, huoh. Kyllä me selvitään!! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa joulua, kyllä se sieltä tulee ja kun se tulee niin uskon että fiilis on kohillan :) nostat vain jalat ylös ja lasi viiniä ja hymyilet.
  Tuo toisem Mirkan kietasen itteni lahjanaruun aivan mahtava :) ( tee vielä sellasia pikku lappusia kuten Joey teki Frendeissä, niissä luki Joey Love ja raksuttelua määrätyn tunti määrän ;) Hyvää joulua Mirkallekin sinne ..

  VastaaPoista
 5. Leena: teillä tosiaan riittää ohjelmaa :-) Ja hyasintit ovat menetetty peli, melkein. Höh.

  Mirka: hahhah, ihan parasta ! Ja suuri punainen rusetti pään päälle, tietty.

  Ihan varmasti tulee hyvä joulu :-) Suurin osa jutuista onkin jo hoidettu, mun ei ole kuin tarvinnut tehdä pari listaa ja olla "vain" töissä. Sillijäädykettä kaipaan vain minä, mutta siirrän sen suosiolla uuteen vuoteen.

  heidi: yritän olla stressaamatta, mutta kieltämättä mietin vielä hoidettavia juttuja. Siis silloin, kun töiltäni ennätän :-) Kyllä selvitään !

  mirka: just näin ! Jalat ylös, lasi viiniä ja silmät kiinni. Ihanaa joulua sinne myös !

  VastaaPoista
 6. Leena: en ole stressanut kovinkaan paljon, vain ne kukkaset ovat käyneet hermoon ;-) ♥

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !