lauantai 12. maaliskuuta 2011

SINISTÄ !


Vaihteeksi vähän naisellisempaa tyyliä. Mekkoja tulee käytettyä kylmään vuodenaikaan vain vähän, inhoan nimittäin sopivien sukkahousujen etsimistä ja varsinkin niiden käyttämistä.  Sopivat kengätkin tuottavat päänvaivaa, niiden kun pitäisi olla suhteellisen sirot ja kuitenkin tarpeeksi lämpimät.

Suurin osa vaatepostauksistani on näköjään aika sinisiä. No, vaatekaappini sisältö ON pääpiirteittäin  sininen. Farkkua, vaaleansinistä, tummansinistä. Sininen on vaan niin helposti yhdisteltävissä suosikkeihini kuten valkoiseen ja beigeen sekä (vaalean)ruskeaan nahkaan. Muita sinisen ystäviä ?


Mekko Odd Molly ( 2ndhand ), laukku Mulberry Bayswater clutch, alushame by Ninnuska, saappaat Ugg Rosabella, koru Etsystä. Sukkikset vielä hakusessa, tämä oli koeversio.

15 kommenttia:

  1. Kaunis yhdistelmä. Onko Mollyn mekko silkkiä?

    VastaaPoista
  2. Vähän jäänyt harmittamaan, etten ostanut tuota mekkoa kun sellainen oli käytettynä myynnissä. Se on tosi kaunis! Mielestäni tuo tummahko väri tekee siitä ihan "talvi-uskottavan". Laukkukin on aikas kiva... ;)

    VastaaPoista
  3. Kaunis yhdistelmä -luonnovalkoiset sukkikset kevääseen kruunaavat kokonaisuuden! Todella wau! :D

    VastaaPoista
  4. Sopii sinulle, ei minulle.

    Sukkahoust ovat naisen kirous. Käytin kaksi talvea minihametta ja SUKKIA. Sirot bootsit toimivat kenkinä. Nyt alkoi taas farkkukausi, kunnes suvimekot ja paljaat sääret.

    Tummansininen on lehtien mukaan nyt muotiväri. Olen blondi ja minulle se ei sovi. Olen kuin kalkkilaivan kapteeni tummansinisessä. Sen sijaan musta ja joku pastelli sen kanssa sopiikin yllättävän hyvin. Nyt menossa softi-lila/rosa -kausi.

    En ikinä ymmärrä, miksi mikään rimpsumekko ei käy minulle, eikä ole koskaan käynyt. Olen kotelomekkotyyppiä.

    Mukavaa viikonloppua, Petriina!

    VastaaPoista
  5. Hieno mekko, sopii sulle tosi hyvin! :)

    Käytin talvella mekkojen kanssa Ruskovillan silkkivilla-leggingsejä + niiden päällä Falken merinovillasukkahousut. Tuo yhdistelmä on lämpimämpi kuin monet housut.

    VastaaPoista
  6. Hieno mekko, hyvä maku sinulla :) istun täälä kotona sama mekko päällä! Sivutaskut on muuten ihana bonus tuossa mekossa, oletkos löytänyt ne? mulla meni hetki tajuta että aika monessa Mollymekossa on taskut.

    VastaaPoista
  7. Tuo on kyllä kauneimpia Odd Mollyja mun mielestäni. Ja ehdottomasti tuossa värissä. (Heh, ja tuo Ninnuska istuu hyvin tuonne parempiensa seuraan :D )

    Mä olen löytänyt sinisen takaisin mun vaatekaappiin :)

    VastaaPoista
  8. Vino pino: tämä ei ole silkkiä, ihan puuvillaa vain. Kiitos :-)

    Susanna: tämä sopii tosi hyvin talveen, kyllä ! Vaaleampikin versio on kiva, muistelisin että Uuden Kuun Emilialla on sellainen. Laukku on kiva, Mulberry vaan on, no, Mulberry.

    Himoshoppaaja: kiitos :-) Sukkikset löytyivät Lindexiltä, luonnonvalkoiset ;-)

    Mollyhullu: kiitos :-) Mielenkiintoinen yhdistelmä nuo leggarit ja sukkikset ! Varmasti tosi lämmin yhdistelmä.

    Ninnuska: Ninnuska menee just hyvin tuossa seurassa :-) Ja sininen ON ihana väri, vaaleansininen varsinkin.


    Leena: älä mitään sano ennen kuin olet kokeillut :-) Ja totta, tummansininen voi olla vaikea väri, varsinkin suoraan kasvoja vasten. Onneksi huiveissa on valinnanvaraa. Mukavaa viikonloppua sinne myös !

    mirka: hihii :-) Taskut ovat tosiaan kiva bonus.

    Ninnuska:

    VastaaPoista
  9. On kyllä ongelmaista mekkojen käyttö näin talvella. Itselläni tuottaa vaikeutta löytää sopiva takki mekon päälle.

    Kaunis tuo mekkosi!

    VastaaPoista
  10. Olen kateellinen vaatekaapistasi :) Mekko on jälleen mitä kaunein!

    VastaaPoista
  11. Sininen on palannut taas vaatekaappiini (siis farkkujen lisäksi). Siinä olikin kymmenen vuoden tauko, kun sitä on siellä viimeksi ollut... :) Tuo Mulberry clutch taas kyllä kiinnitti eniten huomiotani. Se on sopivan kokoinen, kätevä ja ihanan värinen!!

    VastaaPoista
  12. No mutta, mihinköhän vastaukseni Ninnuskalle on kadonnut ??? Piti vain sanomani, että hyvin se Ninnuska tuossa joukossa menee :-)

    Helena: pidempi villakangastakki on melkein ainoa vaihtoehto mekon kanssa nyt. Ja kiitos :-)

    Lehtokotilo: hih :-) Kiitos !

    Bagmiss: tykkään tuosta clutchista tosi paljon itsekin, juuri noista syistä. Sinne mahtuu ihmeen paljon tavaraa sisälle !

    VastaaPoista
  13. Sinisen ystävä ilmoittautuu :). Mulle kyllä blondina passaa tummansininenkin varsin hyvin, tosi taidan suosia sitä yhdistettynä valkoiseen, joka raikastaa kokonaisuutta mun väreihin sopivaksi. Kun kevätaurinko alkaa paistella ja ajatukset kääntyvät kohti kesää, mä kaivan esiin koko ajan merihenkisempiä vaatteita...

    Vaaleansininen, monissa eri sävyissä, kelpaa mulle aina ja onkin hyvin lempeä ja vaalealle helppo väri. Ehkä kovin lilaan taittuvana en sitä suosi, mutta lemmikki on kaunis, ja baby blue, ja taivaansininen... Joo, tykkään!

    VastaaPoista
  14. Anna H. : valkoinen meneekin tosi kivasti kaikkien sinisten kanssa ja vaaleansininen on kuin tehty vaaleatukkaiselle . Bonusta on vielä siniset silmät :-)

    VastaaPoista
  15. Sininen on mun musta ja on ollut sitä aina :) Kaikkine sävyineen, kaikki menee ja kaikki sopii, sinisilmäinen blondi minäkin.

    Riikka

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !