tiistai 15. maaliskuuta 2011

LEAH IN ACTION


Miss Leahin väri miellyttää silmää koko ajan enemmän. Ja nythän on jo tarpeeksi kevät ( lue: tarpeeksi valoisaa ), jotta vaaleaakin laukkua voi käyttää. Ja mikä tärkeintä, ei sada !

Tuo Odd Mollyn paita on sellaisenaan ihan hurjan leveä ja siinä näyttää helposti siltä, että on noin kahdeksannella kuulla raskaana. Tai minä ainakin näytän. Kursin sen yleensä vyöllä kasaan tuosta rintojen alta, tänään kuitenkin tuumin, että vyö on liikaa ja niinpä keräsin kangasta hieman yhteen kangaskukkasen avulla. Kiinnostuneille tiedoksi, että tämä yksilö on ihan viaton Etsystä hankittu tapaus ;-) .


Laukku Mulberry Leah tote, saappaat Vagabond, paita Odd Molly, alusmekko H&M. Raskaana en siis todellakaan ole, vaikka paino näyttää samoja lukemia kuin edellisessä raskaudessa melkein viimeisillään ollessa. Uh.

10 kommenttia:

 1. Leah on vaan niin KAUNIS ! Huokailen ihastuksesta täällä :) ( asukokonaisuus on myös hieno :)

  VastaaPoista
 2. Olen paininut omien Odd Mollyjeni kanssa erittäin odottavan maman habituksen kanssa. En rehellisesti sanoen uskalla laittaa paitoja töihin päälle välttyäkseni kysymyksiltä. Talven pimeinä iltoina reisiin ja vatsaan sulautuneet suklaalevyt kun saattavat jo nyt herättää uteliaimpien epäilykset :D
  Mutta tuo kukkaidea on mainio!

  VastaaPoista
 3. Ihana Leah! Väri on jotenkin niin pehmeä ja puuterinen... :) Hyvä idea tuo kukka-juttu, joskus OM paidat tosiaan on vähän liiankin tilavia.

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku!
  Joo, mulla on sama vika joidenkin tunikoiden/paitojen kanssa. Toisaalta kun siitä vauvasta haaveilee, niin eipä tuo efekti aina haittaa :)

  Keväistä, ja valoisaa, viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. mirka: onhan tuo aikas ihana :-) Kiitos :-)

  Lehtokotilo: Tiedän tuon tunteen varsin hyvin , ei kovin mukava tunne ! Ajattelin kokeilla tuota kukkajuttua jossain muussakin paidassa tai mekossa.

  Susanna: väri on tuossa Leahissa oikein kiva ! Ainakin tämä OM:n paita on ihan mahdottoman leveä, ihan telttamainen suorastaan. Ilman vyötä tai muuta viritystä ei tule sitä pidettyä.

  Emilia: kiitos :-) Toivotaan, että saat kohta puoliin pitää tämäntyyppisiä vaatteita ihan urakalla :-) Ja kiitos samoin !

  VastaaPoista
 6. Mullahan on juuri tuo sama paita ja vielä samassa värissäkin :) Pidän sitä ihan surutta leveänä mutta mies inhoaa melkeen kaikkia mun Mollyjani..Laukku on kyllä aivan ihana. Tahtoo myös!

  VastaaPoista
 7. Ihana! Eipä ole sinunkaan laukkukokoelmassa moittimista!!! Minäkin klikkasin jotain kivaa, vaaleampaa tänään kotiin ;)

  VastaaPoista
 8. Minttu: ihmeellinen se sinun miehesi ! ;-) Ja kiitos :-)

  Helena: mitä sinä NYT olet mennyt hankkimaan ? Odotellessa ;-) Kiitos :-)

  VastaaPoista
 9. Leah näyttää kyllä aikas ihanalta! Oletko laittanut siihen mitään suoja-ainetta? Käytätkö yleensä Mulberryissäsi Collonil-suihkeita?

  VastaaPoista
 10. Vino pino: kiitos :-) Leah on suihkutettu suoja-aineella, en kylläkään muista, että millä. Yleensä suojaan kaikki laukut, kangaslaukut taitavat olla ainoat, joille en tee mitään. Pitäisi ehkä ? Mutta tykkään darwinista suojaamattomana, mielestäni se kuluu ja patinoituu ihanasti sellaisenaan. :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !