sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

BED OF ROSES


Esikoisen huone sai ihanan väriläiskän tästä Ninnuskan tekemästä peitosta. Kankaat ovat Amy Butlerin , peiton malli on omaa suunnittelua. Tykkään ihan hurjasti noista kankaista, varsininkin tuosta taustapuolen pehmoisesta ruusuflanellista. Tyttö on ihan onnessaan ja innoissaan, kuopus taas murjottaa, koska hänellä ei ole omaa tilkkupeittoa. 

Tyynyihin Ninnuska teki pyynnöstäni pieniä sydämiä ja kukkia, niitä vain en ole vielä saanut aikaiseksi kiinnittää paikoilleen. Kankaita jäi lisäksi sen verran yli, että niistä voisi keksiä vielä jotain pientä. Amy Butlerin kirjassa In stitches on kivoja ohjeita vaikka kuinka paljon, jopa sellaisia, joita tällainen vähemmän näppäräkin voi harkita !

10 kommenttia:

 1. Oi että, kaunis! Nuo Love-malliston kankaat on kyllä ihania.

  VastaaPoista
 2. Kyllä minäkin murjottaisin, jos en saisi tuollaista! Melkein murjotan jo nyt.. Mun on ihan pakko selviytyä tulevalla viikolla Eurokankaaseen shoppaamaan muutamat Amyt. Ajattelin ihan pöytäliinaa ja ehkä (tod.näk) pätkää sohvantyynynpäällistä varten.

  VastaaPoista
 3. Hauska yksityiskohta nuo aplikoidut kukat. Ja kauniita kankaita muutoinkin.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvä isä miten nätti sänkykokonaisuus! Stellallakin (tyttärellä) on vähän samaa tilkkufiilistä päiväpeitossa, mutta ei se noin upea ole. Ostin joskus Stockalta, ja pidän siitä kyllä vieläkin, mutta voisin päivittää tuollaiseen hienompaan versioon joskus kun on rahaa. Lisäksi Danin sänky kaipaisi omaa tilkkupeitettään.

  VastaaPoista
 5. Meiju: Love-mallisto on tosiaan ihana, vaikka Belle on mielestäni se kaunein. Kiitos :-)

  nanna: minuakin melkein harmittaa se, että peitto ei ole omassa sängyssäni ;-) Paria tyynytpäällistä ajattelin noista jämäkankaista, mutta saa nähdä saanko mitää aikaiseksi.

  Ylva: kiitos :-)

  Karoliina: kokonaisuus on aika ihana kyllä :-) Sänky on isoäitini vanha.

  VastaaPoista
 6. Voi Kuopusta! :D Niitä sinisiä kankaita olisi varmaan tarpeeksi jonkinlaisen tilkkupeiton kasvopuoleen. (Mulla ei ole äitiyslomalle mitään isompaa projektia...)

  VastaaPoista
 7. Voi, miten kaunis peitto, kuinka ihania kankaita ja millaista taitavuutta!

  VastaaPoista
 8. Ninnuska: äitiyslomasi projektittomuus on mennyttä, palataan tähän :-)

  Katja: Ninnuska on taitava. Ja peitto on livenä vielä hienompi :-)

  VastaaPoista
 9. Elä nyt hehkuta siellä, mä täällä nieleskelen tuota aplikaation lähikuvaa :p :D

  Kuule, mä unohdin sanoa, että ne irtokukat ja -sydämet on tehty niin, että saat tarvittaessa tungettua sinne sisälle vähän vanua tms. niin ne nousee kankaasta vähän pulleina ulos. Kukkiin joudut tehdä itse viillon taakse, mutta sydämissä on valmiina kun käänsin ne sen kautta.

  VastaaPoista
 10. Etkä nieleskele yhtään mitään ! Peitto on tosi hieno <3

  Ihmettelinkin niitä reikiä niissä sydämissä. Hauska idea !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !