maanantai 21. maaliskuuta 2011

TÄNÄÄN...


...on ollut jäykkäselkäinen ja lonkkasärkyinen päivä. Nukuin viime yönä, sen vähän siis mitä sain nukuttua, ensin kahden hikisen lapsen välissä ja sitten käppyräasennossa esikoisen sängyssä.
...on ollut valehtelijoiden päivä. Valehtelin kuulemma lapsille törkeästi aamulla, että on maanantaiaamu vaikka ihan selkeästi on sunnuntaiaamu eikä tarvitse vielä nousta eikä lähteä hoitoon eikä ainakaan laittaa vaatteita päälle eikä muutenkaan totella kun kerran on sunnuntai ja äiti on väärässä ja vähän tyhmä.
...on ollut vesilammikoiden päivä. Lasten saappaat tuskin kuivuvat aamuksi. Ehkä se ei kuitenkaan haittaa, vaan uimme hoitoon.
...on ollut kieroniskainen päivä. Katso ensimmäinen kohta ja lisää siihen seitsemän tuntia työtä huonossa asennossa. Olisi pitänyt uskoa sitä yhtä lääkäriä, joka sanoi urani alkuvaiheessa, että pärjätäkseen tässä hommassa pitäisi omata pesumuijan ruumiinrakenne. 
...on ollut erittäin likainen päivä. Ehkä kevät ja lisääntyvä valo ei olekaan niin ihana asia tarkemmin ajateltuna.
...on pullapäivä. Yrttitee ja ihana lasten ja heidän tätinsä yhteisvoimin leipoma korvapuusti piristää tällaisenkin päivän <3

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !

8 kommenttia:

 1. Onneksi oli pullaa, mikään ei voita tuoreen pullan tuoksua...

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että pullanleivonta ja yrttitee kruunasivat päivän. Minäkin mietin tänään, että on jotenkin harvinaisen harmaa ja tympeä päivä. Vaikka on kevätpäivän tasaus, tuntuu koko maailma jotenkin likaiselta ja märältä. Mutta ehkä kaikki tästä taas, eikö vain!

  Ja voi, sinulla molemmat lapset haluavat nukkua samassa sängyssä? Meillä kuopus onneksi nukkuu koko yön omassa sängyssään, mutta esikoinen tulee joka ikinen yö viereen. No, ehkä joskus kymmenen vuoden kuluttua näitä mutkalla nukuttuja öitäkin on ikävä.

  VastaaPoista
 3. Niin, sen ikääntymisen huomaan itse(kin) siitä, että huonommin sietää mitään vääriä työasentoja tai huonosti nukuttuja öitä. Koko ajan kolottaa tai juilii :)

  Itselläni on ollut sellainen "kukaan tässä perheessä ei arvosta minua" -päivä. Vietin vapaapäivän kunniaksi kuusi tuntia tehden kodin hankintoja ja juosten asioita. Tämän jälkeen perheemme kaksi vanhinta miestä erehtyivät näyttämään minulle hapanta naamaa, joten kriisi oli valmis. Nuorin vain hymyili, koska ei osaa toistaiseksi muuta. Nyt iltatee on korjannut paljon - täälläkin...

  VastaaPoista
 4. Oi voi, eka kohta sekä valon paljastama p***a kuulostavat tutuilta. Onneksi sait pullaa, kuinka ihanaa!

  Meillä lapsilla menee niin kausissa. Tällä hetkellä kumpikaan ei tapaa tulla viereen eikä yleensä edes heräile öisin, mutta se taas muuttunee, ennen kuin ehdin edes koputtaa puuta... Ne yöt on kyllä pahimpia, kun meitä on samassa sängyssä neljä. Seuraava sänky saa kyllä olla vähintään 20 cm leveämpi!

  Jaksuja!

  VastaaPoista
 5. Elsa: tuore pulla tuoksuu ihanalta :-)

  Katja: kyllä kaikki tästä taas, ihan varmasti. Väsyneenä ei vain oikein jaksaisi mitään hankaluuksia ja kaikki tuntuu harmaalta ja ikävältä. Ja olen ihan varma, että näitä mutkalla nukuttuja öitä tulee ikävä. Eikä minua sinänsä haittaa, vaikka lapset tulevatkin viereen, mutta kunvarsinkin esikoinen nukkuu todella levottomasti :-/

  Mirka: vanheneminen ei todellakaan tule yksin :-/ Yritän tehdä edes pieniä asioita tilannetta parantaakseni, mutta nuo työasennot ovat kyllä ihan kamalat. Ja taukoja ei välttämättä ole päivän aikana yhtään. Hapan naama on paha, varsinkin jos on raatanut muiden eteen hullun lailla ;-)

  Karoliina: mietin just eilen, että millaisia porsaita täällä oikein asuukaan. Kevätvalo on armoton. Ja joo, lapsiperheille pitäisi tulla äitiyspakkauksen mukana 200 cm leveä sänky.

  Niinu: kävinkin jo sun blogissa :-D

  VastaaPoista
 6. Pullantuoksuko minutkin blogiisi toi? Erittäin viehättävä blogi sinulla!

  VastaaPoista
 7. MaiFuud: saattaa olla ;-) Ja kiitos !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !