sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

MEET MISS ELSA !


Salat julki siis :-D Itse asiassa infosin jo sisartani tulevasta postauksesta, jotta hän hieman tietää olla varuillaan. En ainakaan vielä saanut moitteita, olen kuulemma ihan kiva, vaikka olenkin taas hankkinut kaikenlaista <3 Mutta siis, en voinut jättää tätä nuttua sinne kirpputorille lojumaan. Jos nutun nimi on MissElsa ja se on tehty Ranskassa ja se vaikuttaa orvolta, niin tottahan sille pitää tarjota hyvä koti. Kaavailen tästä vappulounaan asua. Optimisti kun olen, niin ajattelin silloin olla ilman sukkia !


Jakku kirppikseltä, laukku Mulberry leah ( 2ndhand ), housut Vila, paita kirppikseltä, kengät Bronx, koru Etsystä

18 kommenttia:

 1. Siskot ovat joskus sellaisia, etteivät ne ymmärrä (vaikka usein ymmärtävät enemmän, kuin kukaan muu). No, hekään eivät ole täydellisiä.

  Hieno löytö!

  VastaaPoista
 2. MissElsa! ;D Onpa hurmaava nimi. Hyvä että poimit jakun mukaasi, sillä se näyttää ylläsi hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Kiva jakku! Tuon minäkin olisin ostanut, jos olisi eteen tullut.

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi hyvältä ja chanelmaiselta! :D Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. No mutta se on ihana! I love it! Ja ihana värikin. Voi vappu. Tulisi pian! Lämpimänä ja aurinkoisena - kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana Miss Elsa ja vappuunkin enää vajaa kuukausi. :)

  Tulit mieleeni, kun rikoin ostolakkoani (niin, se yksi työjuttu ei ole vieläkään valmis!!!) ja ostin ihanan neuletakin, kun sopiva osui kohdalle.

  :)

  VastaaPoista
 7. Mirka: siskot eivät ole ihan täydellisiä, mutta melkein ! Ja tosiaan, he ymmärtävät paljon, ainakin minun siskoni. Ongelmana vain tässä on se, että hän on täydellisen tyylikäs ja harkitseva ja minä tällainen helposti innostuva rönttäpuli :-D Kiitos, tykkään tästä kovasti !

  Vino pino: enkä edes keksinyt nimeä itse ! :-D Kiitos !

  Absolutely white: kiitos ! Heti tiesin, että tämä on minun, jos vain koko on sopiva. Olihan se !

  BagMiss: tällainen Chanel-kopsu minulla onkin ollut mielessä jo hetken aikaa . Aidon kun joskus saisinkin... Kiitos !

  Emilia:eikö olekin ! Ja väri on just sopiva. ( Paitsi että se ei mätsännyt mun DIY-rintarossin kanssa, ovat ihan eri sävyä vaaleansinistä. Plääh. ) Joo, lämmin ja aurinkoinen vappu tänne myös, kiitos !

  Katja: Toivottavasti ostolakkosi rikkoontuminen ei kuitenkaan ollut syytäni ? ;-) Minua onkin jo tänään syytelty Mulberryn laukuista :-D Miss Elsa on suloinen ja luulenpa, että se pääsee kesä- ja kevätvaatteideni kymmenen kärkeen. Seuraavaksi kokeilen jotain vyöviritystä.

  VastaaPoista
 8. Tartun mielelläni ajatukseen vapusta ilman sukkia!
  Sinulla on kyllä harjaantunut vainu kauneuden perään reissuillasi :)

  VastaaPoista
 9. Jakku sopii sulle ihastuttavasti! Toivotaan sellaista paljaat varpaat -vappua siis ;-D

  VastaaPoista
 10. Marie: taitaa olla ihan haaveissa vain tuo vappu ilman sukkia. Täällä on TAAS satanut lunta ihan reilusti :-/ Ja kiitos :-)

  Mags: kiitos, kiva kuulla ! Ja ks. edellinen vastaus... no, voihan sitä laittaa jotkut muutkin kengät, tai kenties sukat jalkaan tarvittaessa ?

  VastaaPoista
 11. Ethän sä mikään rönttäpuli ole :D nytkin varsin ranskalaisesti chic tuossa MissElsassasi. Orpous on muuten täysin hyväksyttävä syy ostaa kirppisvaate. Orpoja vaatteita on nykyään niin paljon että hyvä kun joku niistä löytää kodin.

  VastaaPoista
 12. Rhia: :-D Olen mä vähän, farkut on rikkinäiset ja puolet päälläni olevista vaatteista on haalittu eri kirppareilta. Ja kyllä vain, orpoja vaatteita on paljon ! Mietin lauantaina kirppiksellä hengaillessani, että miten paljon hylättyjä vaatteita ja esineitä mahtaakaan maailmassa olla :-/

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana jakku! Kunpa mäkin törmäisin tuollaisiin löytöihin! Sitä tosin auttaisi jos joskus kiertelisi kirppareilla... :D

  VastaaPoista
 14. Petra: auttaa tosiaan, että kävisi niillä kirpputoreilla :-D Kiitos !

  VastaaPoista
 15. Kaunis Elsa!! Mullakin on jossain vaaleansininen chanelmainen jakku. Varmaan 20 vuotta vanha, ainoa noin iäkäs vaate jonka omistan. Se on vaan niin ihana, etten ole raaskinut luopua, vaikken nyt kylläkään mahdu siihen.

  VastaaPoista
 16. Helena: kiitos :-) Tämäntyyppisiä oli kirpputorilla muitakin, eikun etsimään sitä sopivaa !

  VastaaPoista
 17. Oi miten hieno!!! Mulla on samantyylinen jakku kaapissa, en ole aikoihin sitä käyttänyt - ja nyt kiitos sinun sain taas uuden idean asustaa sen!! Olet ihan lyömätön näissä <3

  VastaaPoista
 18. Anne : kiva kuulla :-) Joo, tämän kanssa EI kannata laittaa helminauhaa, silkkihuivia ja peruskorkkareita. Itse valitusin vähän rähjäiset niittifarkut ja tuon nahkrannekkeen. Hyvä, että olet säästänyt omasi !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !