maanantai 7. maaliskuuta 2011

DIY RINTAROSSI ESITTÄYTYY


Tarvikkeet:

yhdet naurettavan pienet ja siksi käyttämättä jääneet pikkuhousut
yksi vanha lasinalunen
yksi ylijäämänappi
lankaa, neula ja pistonkestävät sormet
hakaneula

Leikellään pikkareista soiroja, joiden reunaan ommellaan kaksinkertainen lanka. Kiristetään langasta niin, että soirot menevät rypytykselle. Sommitellaan soiroista pyörylä tai kaksi ja kiinnitetään ne yhteen. Krympätään lasinalun samalla menetelmällä, mutta ompelemalla se lanka siihen keskelle ympyräksi. Kiinnitetään nappi lasinaluseen ja kasataan rintarossi. Taakse ommellaan muutamalla pistolla isohko hakaneula, koska rintarossia on tarkoitus käyttää missä milloinkin.

Kiitokset Tuialle inspiraatiosta ja ohjeista !


Tämän kevään takkini kirppikseltä hintaan 5€ ( H&M ) , farkut ja paita H&M, laukku Mulberryn Roxanne ( jos joku ei sitä vielä tiedä ;-) ) saappaat Octopus, huivi by SatuK

19 kommenttia:

 1. Voi miten kekseliästä ja nättiä!
  Tykkään blogistasi.
  Alustoppi näyttää myös nätiltä, onko sekin H&M:n?
  Jotain tuon tapaista metsästän minäkin..

  Marie

  VastaaPoista
 2. Olipas hauska idea ja postaus! Mä toivoisin voivani vielä joskus sanoa toisinpäin: yhdet naurettavan SUURET ja siksi käyttämättä jääneet pikkuhousut... ;)

  Yksistä tulisikin sitten valtavan monta rintarossia! Buahhahhaa. Nyt tämä hihittää täällä itsekseen.

  VastaaPoista
 3. Mä tulin myös utelemaan aluspaidan perään!! Just jotain tuollaista mä metsästän. Yhden OM:n tänään kokeilemani topin helma näytti vähän tuolta, mutta en edes viitsi kertoa mikä siinä oli vikana..

  Ihan mahtava tää alkkari-juttu! Olis ihan pakko laittaa niksipirkkaan :DD

  VastaaPoista
 4. Toimii! Repesin pikkuhousuille. :D

  VastaaPoista
 5. Nainen, joka kantaa ylpeydellä pikkuhousut, on todella sisäistänyt naiseuden upeuden. Sait minutkin katselemaan kalsareitani, sillä silmällä :D
  Ja voi tuota Mirkaa :D

  VastaaPoista
 6. Marie ja Nanna: toppi on Vero Modan, oliskohan viime keväänä hankittu ? On erinomainen laadultaan, olen pitänyt sitä paljon ja se ei ole lörähtänyt eikä nyppyyntynyt.

  Marie: kiitos :-) Idea on tosiaan Tuian, minä vain sovelsin siitä oman versioni.

  Purnauskis: kiitos :-)

  Mirka: hahah, sitä minäkin toivoin, että olisin voinut kirjoittaa niin, mutta valitettavasti tämä oli totuus. En tajua, missä mielenhäiriössä olen kuvitellut niihin joskus mahtuvani...

  Nanna: kyllä muakin nauratti kun silppusin niitä pikkareita. Niksipirkasta saattaisi jopa saada muutaman killingin. Pitänee ehdottaa eteenpäin ;-)

  Petra: :-D

  Lehtokotilo: varoitusteksti otsikon jälkeen lienee paikallaan: " tämän lukeminen voi vaarantaa alusvaatelaatikkosi sisällön ! " Olen kyllä ylpeä aikaansaannoksestani, kun niin harvoin teen mitään ;-) Mielenkiinnolla rekisteröin ihmisten reaktiot, kun he kuulevat mistä rintarossi on peräisin... :-D

  VastaaPoista
 7. Ihana idea ja pikkareista aasinsiltaa pitkin toivotan sinulle Ihanaa Naistenpäivää tiistain kunniaksi!
  -mirka-

  VastaaPoista
 8. Kiva idea ja postaus. Tykkään:)

  VastaaPoista
 9. Hieno rintakoru! Hmm, pitääkö munkin lähteä alusvaateostoksille? Kaapista löytyy yleensä vain tylsiä mustia puuvillahousuja, pitseistä ei ole tietoakaan :D

  VastaaPoista
 10. Heip, Nannan Ruusutapetilta tänne löysin ja jäin heti lukijaksi. :) Tutustuminen jatkuu blogisi kahlaamisella... Kauniita kuvia sulla.

  Aurinkoisia päiviä!

  Ylva

  VastaaPoista
 11. Voi Petriina, lopputulos on tosi hieno! Pitäisköhän mun lähettää sulle pussillinen rintarossin taustoja, niitä kun jäi tuosta projektista yli sellaiset 199kpl... :D No ei vaan, olen tehnyt muitakin rintarosseja, mutta mikään ei vedä vertoja pikkuhousurintarossille!

  VastaaPoista
 12. Minulla on samanlainen Roxanne, kylläpä näyttää hyvältä.. ;) Mistä olet tuon olkahihnan ottanut siihen? Itse pitäisi saada myös, välillä ois tarpeen kun käsille ois muuta käyttöä.
  Olen ensimmäistä kertaa blogissasi käymässä, taidan tulla toistenkin. :)

  VastaaPoista
 13. mirka: ihanaa nasitenpäivää sinne myös !

  memmi: kiva, kiitos :-)

  SatuK: ehdottomasti pitää mennä ;-) Tällaista varten riittänee kuitenkin ihan tavallinen pitsinauha.

  Ylva: kiva kun löysit ja jäit :-) Kiitos ja kiitos samoin !

  Tuia: kiitos sinulle ideasta. Ihan noin isolle määrälle niitä taustoja ei mullakaan ole käyttöä...

  Riina: Roxanne on <3 Olkahihna on ostettu Mulberryn omasta liikkeestä Lontoosta, se on alunperin kuulunut johonkin toiseen laukkuun. Eivät kovin mielellään myyneet sitä kylläkään. Ja tule ihmeessä :-)

  VastaaPoista
 14. Ei ihan heti käynyt mielessä, että tarveaineena on käytetty pikkuhousuja. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 15. Gabriela: kiitos :-)

  Kultsin kämppä: joo, mä jätin tietyt osat käyttämättä ;-) Kiitos :-)

  VastaaPoista
 16. Onpa hieno! Ihana lukea tällaisia upeita "näpertelyblogeja" (en tosiaan tarkoita mitään väheksyvää, vaikka näpertely vähän siltä kuulostaakin), kun olen itse käsitöissä ihan.. no, käsi.

  Sulla on muutenkin kiva tyyli!

  VastaaPoista
 17. Karoliina: oma blogini ei valitettvasti ole näpertelyblogi... joskus saan inspiraation johonkin helppoon pikkuhomaan ( pl se kristallikruunuprojekti ) ja esittelen tietysti kaiken täällä innoissani ;-)

  Kiitos !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !