tiistai 22. maaliskuuta 2011

CREAM ON TOP


Tämä asu päätyi tänne, koska aina välillä katselen tietoja siitä, millä hakusanoilla blogiini on tultu. Osa hakusanoista on sellaisia, että niitä ei voi kuin ihmetellä ! Mitenköhän Google arpoo tulokset ? Kiinnostaisi muutenkin tietää, että miten nuo hakukoneet pisteyttävät saamansa tulokset. Pelkkien sivujen käyntimäärien mukaanko ? Muistatko muuten, että miten sinä olet tänne päätynyt ?

No, toimiipa Google sitten miten vain, niin pitkään blogiini on tultu blogin nimen lisäksi eniten hakusanoilla " Creamin vaatteita " , "Cream jälleenmyyjät" tms. Olen siis nämä kyseisen merkin vaatteet maininnut täällä ehkä kahdesti... nyt sitten tulee kolmas maininta, kun olen vallan ihastunut tähän Creamin Isa-paitaan. Ainoa miinus tulee avarasta kaula-aukosta, mutta sen nyt voi kätevästi peittää huivilla. Lisälämmikkeeksi kietaisin ison kolmiohuivin boleroksi, solmin vain huivin päät selän takana ja tadam ! 

***
Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille ! <3

15 kommenttia:

 1. Creamin vaatteet ovat niin ihania. Silmäni nauliutuivat ihanan ruskeaan laukkuusi. Olen metsästänyt juuri tuollaista! Mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Laukku on Mulberryn Roxanne ja olen ostanut sen käytettynä eBaysta. Tästä mallista on paljon feikkejä, niin että kannattaa olla tarkkana ! Mallia ei valmisteta enää, joten ainoa mahdollisuus saada vastaava on ostaa se joltain yksityiseltä ihmiseltä ( eBay ja Huutis taitavat olla parhaat vaihtoehdot, Traderassakin varmaan on tarjolla paljon Mulberryn laukkuja ).Hihnan olen hankkinut erikseen Mulberryn omasta myymälästä. Toivottavasti tästä oli jotain apua !

  VastaaPoista
 3. Jaksaisitko kirjoittaa feikintunnistusohjeita. Googlaamalla laukunmyyjiä tajusin, että replicakauppoja on hurjasti!

  Onko kaikki Mulberryt vuorittomia? Eikö se häiritse?

  Minkälaisia käytettyjen hinnat on suhteessa uusien hintoihin, suunnilleen prosentteina? Entä sellaisten, joita ei tehdä enää?

  Huomenta vaan!

  Anu

  VastaaPoista
 4. Heh, minun blogiin tullaan eniten hakusanoilla "Järjestelmäkameran käyttö", josta olen kirjoittanut kerran, ja "nenäpäivä" josta en ole kirjoittanut koskaan! ;)
  Roxanne on kaunis kuten aina, ja Creamin paita on kivan raikkaan ja kesäisen näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Lukijoiden tiet blogeihin ovat aika monimutkaisia! Omituisin viikon sisällä blogiini viittaava hakusana on "kierrätyspuisto herttoniemi", koska en ole muistaakseni kirjoittanut kummastakaan. Herttoniemessäkin olen käynyt vain pari kertaa (automme merkkihuoltoliikkeessä ;)). Mutta pääosin blogiini on löydetty aika kirjallisin hakusanoin. Hyvä niin. :)

  Creamin vaatteet ovat kyllä ihania. Huomasin, että Helsingissä myös keskustan Sokos on ottanut niitä valikoimiinsa. Pidän kyllä enemmän pienistä putiikeista, mutta Sokoksella on helppo käydä nopeasti, jos on esim. kiire junaan tai bussiin.

  VastaaPoista
 6. Minulle on löydetty eniten sanoilla "chill norway", "odd molly ale" ja "chill norway oak coat". Myös "odd molly halvalla" ansaitsee maininnan :)
  Jokin aika sitten blogissani alkoi tilastojen mukaan olla yllättävän paljon kävijöitä Puolasta ja viittaavien sivustojen kärkeen nousi muutamia outoja osoitteita. Klikkasin yhtä niistä ja se johti johonkin puolalaiselle aikuisviihdesivustolle. Joku oli ilmeisesti linkittänyt blogini sinne. Puolalaisia kävijöitä oli pari viikkoa ja sitten se loppui, huomasivat varmaan, ettei siellä ollut sitä mitä he etsivät... tuskin ne mitään odd molly faneja olivat? Aika omituinen juttu.

  VastaaPoista
 7. Mollyhullu: Kyse oli varmaan tästä ikävyydestä, joka tuntui koskevan melkein kaikkia Bloggerin blogeja?
  http://luminenomena.blogspot.com/2011/02/bloggauksen-ihanuudesta-ja.html

  Toivottavasti, Petriina, oli ok, että linkitin tuon oman juttuni tänne kommentteihin. ♥

  VastaaPoista
 8. Katja, no juuri tuohan se juttu oli. Hyvä kun selvisi! :) Olen helpottunut, että kyse onkin näköjään ollut jostain koneen tekemästä hyökkäyksestä, koska ajatus puolalaisista odd molly-pervoista oli varsin epämiellyttävä :D

  VastaaPoista
 9. Tuo Creamin paita on i-h-a-n-a!! Olen just tuollaista etsinyt pari vuotta <3 Ja hyvä luukki muutenkin. Mä tulen aina blogiisi saamaan inspiraatioita omaan pukeutumiseeni.

  VastaaPoista
 10. Anu: feikkejä myyvät kaupat tunnistaa helposti hinnasta ! Merkkilaukkua ei saa uutena edullisesti mistään, ei edes ebaysta. Itse käytän Purse Forumia hyväkseni näissä aitousasioissa, siellä on lähes joka merkille " Authenticate this" -ketju.

  http://reviews.ebay.co.uk/How-to-Spot-a-Fake-Mulberry-Bag_W0QQugidZ10000000003389086 Täältä löytää ainakin joitain ohjeita.

  Hintakysymys on paha, riippuu tosi paljon mallista ja materiaalista ja siitä, tehdäänkö laukkua enää. Roxannesta taisin maksaa yli 400 € muistaakseni ja muista sitten vähemmän. Uusissa hottislaukuissa hinnat nousevat lähelle kaupanhintoja. Tee vaikka eBayssa haku suljetuilla kohteilla, sieltä näkee aika hyvin millaisia hintoja ihmiset ovat valmiita maksamaan.

  Mulberryn kaikki laukut eivät suinkaan ole vuorettomia, mutta tietyt mallit ovat sitä kyllä. Ei häiritse minua, se vain kuuluu asiaan. Nappanahkaisissa laukuissa on ainakin vuori.

  VastaaPoista
 11. Susanna: hih, minä sentään olen maininnut Creamin vaatteet muutaman kerran :-) Kiitos :-)

  Katja: samat sanat :-D Joku muuten taisikin mainita, että Sokos myy Creamin vaatteita nykyään. Pienissä myymälöissä on monesti aika suppea mallisto :-/ Ja ei tietenkään haittaa tuon juttusi linkitys :-)

  Mollyhullu: aika epämiellyttävä juttu kaikkinensa tuo aikuisviihdesivuston kykentä tällaisiin tavallisiin blogeihin. ( Vaikka nauratti kyllä tuo ajatus puolalaisesta odd molly-pervosta jostain syystä ! )

  Anne: kiitos :-) Paitaa näytti olevan tarjolla ainakin sisukas.net :issä ;-)

  VastaaPoista
 12. Kaunis asu! Pivän valkoisen, sinisen ja ruskean liitosta pukeutumisessa...johtunee varmaan että useinmiten juuri silleen pukeutuneena saan mieheltäni hyvää palautetta ;)
  Luin postauksiasi taakse käsin ja ihailin silkkipeittoasi ja vinkkejä väsymyksen ja turvotuksen korjaamiseen, kiitos sinulle. Täällä olen yrittänyt juoda vihreätä teetä ja se on jopa tepsinyt turvotukseen. Saappaat menevät jo jalkaan paremmin :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on ollut suunnitelmissa oikein postauskin noista googlen hakusanoista, joilla meijerille on tultu -ovat toisinaan niin huvittavia ja yllättäviä! Olen parhaita kirjannut ylös jo jonkin aikaa...

  Enpä kyllä tosiaan muista, miten olen tänne ensimmäisen kerran päätynyt. Jonkun toisen blogin kautta varmaan..? Sen muistan, että ensimmäinen lukemani postaus oli se naiskirjailija-juttu, josta innostuin sitten itsekin kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 14. Marie: kiitos :-) Sininen, ruskea + valkoinen on minunkin lempparini. Vihreä tee voisi toisaan toimia hyvin, vaan kun omassa suussani se maistuu ruoholta :-/

  Lumikko: postausideasi kuulostaa oikein toteuttamiskelpoiselta ja hauskalta !

  Niin minäkin yleensä blogeihin löydän, kommenttien kautta tai blogien linkeistä.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !