keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

LAUKUSSA LEIPÄÄ JA PIIMÄÄ VAAN...


Maininta kilosta pikkuautoja käsilaukussani Absolutely white -blogissa  johti tähän haasteeseen :-D Kiitos vain sinne!  Sain vihdoin eilen tehtyä katselmuksen ja aika tavalliselta se laukkuni sisältö pääosin vaikutti. Laukun sivutaskusta löytyi kolikoita ja muutama meikkituote sekä hammastikkuja. Optimistina olen kiikuttanut parisen viikkoa mukanani tuota BM:n aurinkosuojaa, mutta sitä valitettavasti ei ole juurikaan tarvittu...  Kalenteri ja koti- sekä työavaimet ovat aina mukana ja lompakkokin aika usein. Sen PITÄISI olla aina mukana, mutta jostain syystä tässä parin kuukauden sisällä olen varmaan viitisen kertaa unohtanut sen kotiin mennessäni asioille. Sain lompakon lahjaksi pari joulua sitten ja se on ehtinyt seikkailla monet monituiset kerrat. Kerran se tipahti junavaunun lattialle ja jatkoi matkaansa Kouvolaan kun minä taas menin Helsinkiin. Onneksi joku rehellinen oli löytänyt ja palauttanut sen koskemattomana.   Lompakko on joutunut myös murtovarkaiden saaliiksi ja kerran olen jättänyt sen Stockan meikkiosastolle. Kovia kokenut, mutta silti täydessä tikissä oleva yksilö !

Toinen musta möykky on aurinkolasikotelo, aika turhaa raahaamista olen niidenkin suhteen harrastanut alkuviikosta. Käytän aika isoja aurinkolaseja, tänä vuonn entistä tiukemmin kuin aiemmin. Poskipäihini ilmestyi ilkeitä pigmenttiläikkiä viime kesänä enkä haluaisi niitä takaisin.Puhelin muuten puuttuu kuvista, se oli latauksessa kuvaussession aikana.

Sitten ne mielenkiintoisemmat jutut: yksi tasapainohäiriöinen Pluto ja kilo niitä pikkuautoja :-D Yleensä mukana on vielä kirja taikka kaksi, Mauri Kunnasta, Richard Scarrya tai mitä milloinkin. Kosteuspyyhkeitä on yleensä myöskin paketti, samoin eväitä: banaania, juotavaa jogurttia, manteleita tai pähkinöitä sekä pari pahanhajuista, halittua pehmolelua.


Arkilaukkuna käytän yleensä Mulberryn Elginiä tai sitten tätä Jonia, joka on myös oikein tilava yksilö. Joni on nappanahkaa, joten se on Elginiä kevyempi ja pitkän hihnan ansioista helpompi kantaa.


Mukaan haastan kaikki laukkufriikit :-) Tiedätte itse, keitä olette ! ;-)

10 kommenttia:

 1. Oi, ihana sisältö! Ja tuo laukkusi on myös tosi kaunis. :-) Kiitos, että otit haasteen vastaan.

  VastaaPoista
 2. Otan haasteen vastaan, vaikka oman laukkuni sisältö onkin kaikkea muuta kuin tyylikäs! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tuli niin hassu olo, hyvin vastasi oman laukkuni sisältöä pari vuotta sitten, nyt poitsulle riittää mukaan aku ankka ja puhelin, mutta edelleen eväitä on laukussa. Tosin laukkuun on nykyisellään löytänyt tiensä pari helistintä ja pehmokirja;), mietinkin jo, että mikä tytöillä vastaa poikien pikku-autoja:)

  VastaaPoista
 4. Absolutely white: tämä oli kiva tehdä, kiitos itsellesi :-) Ja Joni on mukava kaveri ;-)

  BagMiss: no, en minäkään tiedä tyylikkäästä ( ks. kohdat, joissa esitellään lelut :-D )

  Heta: Aku Ankan taskukirjat ovat meilläkin pop. Ja tytölle riittää, kun saa esim. ravintolassa vaikkapa piirtää ja värittää. Mutta sellaisia helposti mukaan otettavia leluja ovat meillä olleet Little Pet Shopit ja ne pienet ponit.

  VastaaPoista
 5. Minäminäminä! Näin kauniita kuvia en laukkuni sisällöstä saa, mutta kuvat otan silti :)

  VastaaPoista
 6. Tuia: tottakai sinäsinäsinä ! :-D

  VastaaPoista
 7. Hmmm... Koskeekohan tämä minuakin? ;) Bongasin juuri huutiksesta vastaavanlaisen Jonin. Pitääkin laittaa Joni vakavaan harkintaan.

  VastaaPoista
 8. Vino pino: mitäs luulisit ? ;-) Huutiksessa Joni ? Täytyykin käydä kurkkauksella, tähän malliin ei kovin usein törmää missään. Omani olen ostanut käytettynä yhdestä second hand-liikkeestä.

  VastaaPoista
 9. aaah,taas uusi laukku jota en ole nähnyt.... Mistä kirppiksiltä sinä näitä oiken löydät??? Ulkomailta? Netistä? Minä en ikinä löydä.... tai sitten ne maksavat niin paljon etten halua ostaa käytettyä siihen hintaan...
  Heips ;)

  VastaaPoista
 10. Tämä ei ole kirpputorilta, vaan käytettyjä merkkilaukkuja myyvästä liikkeestä ostettu, Englannista. Hyväkuntoista merkkilaukkua ei valitettavasti saa kovinkaan halvalla, riippuu toki merkistä ja mallista. Ne maksavat yleensä siksi, että ne ovat hyvälaatuisia, nahka on hyvää ja ne ovat hyvin tehtyjä. Monet mallit ovat klassikoita, ne eivät mene koskaan kokonaan muodista pois ja hyvin pidettyinä ne ovat melkein uudenveroisia ! :-)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !